GrimReaper
Iskusan
- Poruka
- 5.035
To sto imas relativno dugacku kosu to moze da znaci da zivis u selu koje je vise od 25 kilometara udaljeno od veceg grada.
E pa stvarno, vetju glupost u zhivotu nisam chuo, omfg...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto imas relativno dugacku kosu to moze da znaci da zivis u selu koje je vise od 25 kilometara udaljeno od veceg grada.
E pa stvarno, vetju glupost u zhivotu nisam chuo, omfg...![]()
svaka predrasuda zasnovana na verskoj,nacionalnoj,rasnoj osnovi mi je![]()
E pa stvarno, vetju glupost u zhivotu nisam chuo, omfg...![]()
Objavili sliku u novinama jednog decaka, moje rodjake Natase sina, kao mlada nada fudbala, a kosa mu grozno dugacka, vidi se da je decak iz zabacenog sela kod Bajine Baste.
Objavili sliku u novinama jednog decaka, moje rodjake Natase sina, kao mlada nada fudbala, a kosa mu grozno dugacka, vidi se da je decak iz zabacenog sela kod Bajine Baste.
Ljudi, aman, pa to je topmodelsica... :shock:
jedanom mi je neki lik fensic lepo u lice rekao da sam narkomanka, samo zato sto slusam metal i nosim duks sa natpisom Rammstein...
mrzima predrasude, ali zbog kompleksa vise vrednosti prezirem fensere...
jedanom mi je neki lik fensic lepo u lice rekao da sam narkomanka, samo zato sto slusam metal i nosim duks sa natpisom Rammstein... posle toga imao je slomljenu ruku na dva mesta, kicmu su mu malo namestali, a levu nozdrvu usivali... od tada decko nema predrasude o metalcima![]()
mrzima predrasude, ali zbog kompleksa vise vrednosti prezirem fensere...
jedanom mi je neki lik fensic lepo u lice rekao da sam narkomanka, samo zato sto slusam metal i nosim duks sa natpisom Rammstein... posle toga imao je slomljenu ruku na dva mesta, kicmu su mu malo namestali, a levu nozdrvu usivali... od tada decko nema predrasude o metalcima![]()
A zašto treba da te brine mišljenje drugih,
A koga majke ti nije briga za mishljenje drugih ljudi o njemu samom?
Necesh valjda ceo zivot sam provesti![]()