predrasude

• Začetnik teme Začetnik teme bo!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
AaAaAa!!
To me najvise nervira!!
Ja kupim Green Day maicu,i pocne mene bratov drug nesto kao da zaebava,kao postala si narkos......ja kazem sta,ti kada vidis nekog odmah skontas kakav je,sta?!!!
A on zacuti.....hehe,samo ih tako mustraj.....

E kad mene ugledaju imaju predrasude.
Medjutim oni koji me poznaju samo prebace nesto glupo na racun moje odece.
Sto imati predrasude?
Dal se drogiras ili ne zavisi od licnosti.
Te predrasude su dokaz koliko je ova drzava zaostala.

Ljudi!!! Svi mi imamo predrasude da li prema fenserima, rokerima, metalcima, nacionalnim manjinama...... Nije ni bitno na koga se predrasude odnose jednostavno MI TREBAMO da radimo na tome da ih bude sto manje jer predrasude su jedan od glavnih razloga postojanja margilizovanih grupa ljudi(romi, intravenski korisnici droga, HIV+ osobe....).

Svako ima neku predrasudu...samo neki to i ne kontaju a izvale se...kod mene u porodici su na zalost predrasude stvari koje su prelazne i trajne...ne bih bas o tome prema kome ih imam..

Ljudi!!! Svi mi imamo predrasude da li prema fenserima, rokerima, metalcima, nacionalnim manjinama...... Nije ni bitno na koga se predrasude odnose jednostavno MI TREBAMO da radimo na tome da ih bude sto manje jer predrasude su jedan od glavnih razloga postojanja margilizovanih grupa ljudi(romi, intravenski korisnici droga, HIV+ osobe....).

Juce sam se posvadjala sa razrednim zbog predrasuda prema gay populaciji...
Ja mislim da su predrasude chista gloopost... 8-)

Ja sam probala da srusim neke predrasude, cisto iz hira, cisto da vidim da li su moje predrasude opravdane, i nisam uspela. Konkretno, htela sam da srusim predrasude o decacima iz moje ulice, ali samo se potvrdilo moje misljenje o njima, da su indijanci.

muzicke predrasude:roll:
nek nam je to najmanji problem na svetu.ima i gorih stvari
npr rasisticke i verske predrasude;)

ako te neko malo mrko pogleda zbog autfita...pa sta s tim?
uvek moze biti gore!

Upravo to! Od malih nogu me prati glas da sam narkoman,alkos,propalica...to izjavljuju prvenstevno GLUPI ljudi koji ne mogu da se pomire sa cinjenicom da postoji neko drugaciji... biti punker u Srbiji nije zahvalna stvar :)
Dobro, kapiram da neka baba koja ima milion godina ne moze da shvati kada nas 10-tak sedi na ulici i cirka ali sta je sa omladinom?
I sad je neki fenser koji pije pivo u nekom skupom kaficu za 100 dinara bolji od nas pankera koji isto to pivo kupujemo za 37 dinara (uu al sam precizan sa cenom :D )

svaka predrasuda zasnovana na verskoj,nacionalnoj,rasnoj osnovi mi je
a010.gif

Upravo to! Od malih nogu me prati glas da sam narkoman,alkos,propalica...to izjavljuju prvenstevno GLUPI ljudi koji ne mogu da se pomire sa cinjenicom da postoji neko drugaciji... biti punker u Srbiji nije zahvalna stvar :)
Dobro, kapiram da neka baba koja ima milion godina ne moze da shvati kada nas 10-tak sedi na ulici i cirka ali sta je sa omladinom?
I sad je neki fenser koji pije pivo u nekom skupom kaficu za 100 dinara bolji od nas pankera koji isto to pivo kupujemo za 37 dinara (uu al sam precizan sa cenom :D )

Znam, to je najgore. Na ekskurziji ove godine, stvarno je bila antologijska scena... Hehehe... U svakom slucaju za mene se uvek znalo da slusam hard rock i tome slicne stvari, ali niko na to nije obracao paznju, buduci da cela skole slusa najgooooooore narodnjake. Zapravo, nekoliko nas je okupilo anti-narodnjak savez, ali to nije sada vazno za moju price. I tako prve veceri pred diskoteku, ja svoju kombinaciju: krvavo crveni korset, crna suknja, majica isto, beli puder, crni lak za nokte i naravno crveni ruz za usne. Ulazim tamo i ... Prestavljeni pogledi...Izrazi lica su im bili kao da im se ova recenica vrti u glavi:,, O, Boze koje je ovo bice iz druge dimenzije! Ona je VAMPIR, sve ce nas pobiti'', ali najbolje od svega je bila izjava jedne krave:,, Vidi ovu narkomanku!''. Mada nisam mogla da se odlucim koja je bolja izjava ta ili ova :,, Sta je ovo pogrebna sluzba?''. :lol::lol::lol:
U svakom slucaju pre bih postala narkos nego da slusam grand paradu i ostale...

Back