Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.078
postoji i druga izreka: "mozhda ja imam predrasude, ali moje spolovilo nema".
i to se pokazalo i u praxi.
i to se pokazalo i u praxi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i to što kažeš...al ne mogu da se pomirim s tim da nam bilo ko sa muzičke scene otvara oči o situaciji u srbijiKeeper:pa ja bih vishe voleo da me marchelo uchi moralu nego ceca ili karleusha ili stoja.
a budimo realni, pa recimo ko zapravo uchi klince i klinceze.
a ne volim marchela, nimalo.
pravi reperi bar imaju stav, ne kazhem ja da su ljudi za uzor, al nash estradni shmud nema nishta pozitivno.
aaaaaaaaa.....pomeraju granice.....menjaju svet.....reperi~reinkarnacija bunta ex~yu rokenrola.....guraju narod...bude ga iz sna...(još ću i rimu da sklepam)....marko-floyd:ne nego narod NECE da vidi kako je.
to sto oni sad rade, to je isto ono sto je rokenrol radio pre trideset godina, gurao napred, pomerao granice, menjao svet. to su bunt i hormoni. na nama je da ispravljamo greske. to je sadasnja avangarda i ja je skroz podrzavam i zelim da budem deo nje. kao sto ti kazes oni nam otvaraju oci jer nema ko drugi, zemlja ne bi bila ovakva da su nam oci vec otvorene.
nego treba da pisu kako je napolju lepo vreme, a??
slazam se , muzika za individualnu revoluciju, ali za globalnu postoji politika!Keeper:izvini al ti zvuchish ko toma nikolicj. narodu je dosta toga. shta si ti predsednichki kandidat?
al donekle si u pravu. muzika nikad nije mogla sprovesti socijalnu revoluciju. chak ni kada je mnogo bolja direktnija i mocjnija od prdenja marchela koji je i sam pozer a pljuje pozerashe.
muzika mozhe sprovesti revoluciju samo na individualnom nivou. jer nije politika. mozhe imati politichku orijentaciju, ali ne mozhe nishta. shta su uradili Sex Pistolsi, osim shto su iznervirali par drzhavnih birokrata koji su im zabranili par koncerata? nishta u drushtvu za dlaku nisu promenili iako su kipeli od toga. shta je uradio Rage Against The Machine u USA? nishta. svirali svirali pljuvali pljuvali i nishta nisu uradili po tom pitanju. nishta.
Keeper:a kako ti zamishljash da muzika sprovede individualnu revoluciju ako muzichari pevaju o tome kako je danas lep dan?pa to ne bi zaintrigiralo ni nivo prosechnog forumasha sa pdf-a tinejdzeri.
ja te nazivam radikalom?.... dobro zvuchish isto ko boris tadicj ili mladjan dinkicj. ionako su svi ista sorta lazhova demagoga i djubreta.
a to nije malo kao shto to naoko izgleda.she s only 18:sorry Keeper, pogrešno shvaćeno![]()
Slažem se za individualnu revoluciju, jer to je ipak sve što ta muzika može
Keeper:ma yebo vas vishe marchelo. ko njega slusha osim nezrelih dvadeset i kusur - godishnjaka i pubertetlija. niko ozbiljan ga ne slusha.
a to nije malo kao shto to naoko izgleda.
zayebite politiku. nju u dobrim sistemima sprovodi narod. dakle sve zavisi od osveshcjenosti pojedinaca, kao i njihove slozhnosti. u tome muzika, kao i umetnost, kultura uopshte, igraju znachajniju ulogu od politichke. znachi ne menja kolektivnu svest direktno, preko mase, vecj preko pojedinaca.