- Poruka
- 3.270
DA,DA,..OVO ZA ROKERE STOJI.bo!:Kada ugledate punkera,rockera,metalca...na ulici da li odmah pomislite da je narkoman na osnovu njegovog izgleda i sta mislite o tim predrasudama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA,DA,..OVO ZA ROKERE STOJI.bo!:Kada ugledate punkera,rockera,metalca...na ulici da li odmah pomislite da je narkoman na osnovu njegovog izgleda i sta mislite o tim predrasudama?
Zašto imam osećaj da puno ljudi ovde uopšte ne zna šta "kvazi" zapravo značiKeeper:to je sve pisanje patetichnih pesama za curice ili kvazi intelektualizam ili kvazi bunt.
bo!:Kada ugledate punkera,rockera,metalca...na ulici da li odmah pomislite da je narkoman na osnovu njegovog izgleda i sta mislite o tim predrasudama?
meda_bica:Nemam definitivno,ali oni imaju kad vide mene..
Bas to... Nazalost, toga ima sve vise...Tamplja_90:pa jeste...zato shto su fenseri uglavnom nesigurni ljudi i rade stvari da bi ispali "face" u drushtvu...nemam rechi....
![]()
Eto vidiš ipak imaš predrasuda, nisi ništa bolja od nas ostalihAnA_92:Nemam nikakvih predrasuda a i ne mislim to o metalcima/pankerima/rokerima posto sam metalac! 8-)
Ne volim fensere, iako ih vidjam stalno... Prosto ne volim takav nacin razmisljanja i nikad ne prilazim njima... Mozda je ovo predrasuda, ali... Eto...
Bas to... Nazalost, toga ima sve vise...![]()
Da zivis mojim zivotom, znao bi sta pricam..Alexxandar:Eto vidiš ipak imaš predrasuda, nisi ništa bolja od nas ostalih![]()
E odo ja u popove!Ovo mi je treci put danas da kazem AMIN! :rolleyes:White_@ngel:Zivim u malom mestu,tako da svako zna svakoga.Uglavnom,ja zapala u drustvo hip-hopera(dredovi,siroke pantalone etc.)I nikako ljudi ne mogu da se naviknu na nase drustvo. gledaju nas mrsko ili prokomentarisu nesto u vezi sa izgledom.Zato nam je tesko jer su bukvalno svaki cas oci uprte od nas. Ima onih koji nam zavide. :wink: Ali i onih koji su shvatili da smo potpuno ok i da smo kuklturni i tako to...Mrzim predrasude i takve ljude ne gotivim nimalo!!
то је зато шти и они имају предрасуде о нама!!!A zasto sad odjednom neki imaju predrasude prema fenserima? Sta sad, i oni su ljudi, kao i svi ostali. Vecina mojih drugarica su fenserke, ali se opet druzimo. Ne svidja mi se njihov nacin razmisljanja, al' to je njihov nacin i njihovo misljenje i ja ga postujem kakvo god bilo.