predrasude

• Začetnik teme Začetnik teme bo!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bo!:
Kada ugledate punkera,rockera,metalca...na ulici da li odmah pomislite da je narkoman na osnovu njegovog izgleda i sta mislite o tim predrasudama?

ne mislim na to...i nemam predrasude...
ako vidim nekog, obicno vidim noge...dupe...lice...pa zavidim kako nemaju bubuljice...npr...(naravno ne uvek ovim redom...)
ili pomislim da je anoreksicna/an...ili u zabludi kad ih vidim utegnute i kako im sve poispada na krajevima...
e takve detalje...

inace, postujem stil i originalnost...

alo bre ja sam rocker u dushi !
nemam nikakve predrasude .
lozim se na punkere i metalce , a pogotovo rockere koji lice na axl - a ili cobain - a . . . . . m m mm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Imam drugove metalce i ponekad me neko iz njihovog drustva proziva zato sto ja ne slusam samo to.Ja zaista slusam sve:od Silvane do Nirvane.Mislim,imam u kompu i Sasu Matica i Alogiju.

Zivim u malom mestu,tako da svako zna svakogaI nikako ljudi ne mogu da se naviknu na nase drustvo. gledaju nas mrsko ili prokomentarisu nesto u vezi sa izgledom. bukvalno su svaki cas oci uprte od nas. Ima onih koji nam zavide. :wink: Ali i onih koji su shvatili da smo potpuno ok i da smo kulturni i tako to...Mrzim predrasude i takve ljude ne gotivim nimalo!!

sta , kao nema narkomana medju fenserima ?
narkomana imas svuda .
to su kretenska shvatanja i predrasude .
ja sam rocker i ne drogiram se .
drug iz odeljenja mi je fenser i svaki dan vidja zmajeve na casu .
jedan od idola mi je kurt cobain - pa jel on utice na mene da se bodem ?
NE .
narkoman moze da bude i ona riba u c - marketu kojoj svaki dan na kasi placate hleb i mleko . a moze da slusa i sinana sakica i sex pistolse .
nebuloza .

Nemam nikakvih predrasuda a i ne mislim to o metalcima/pankerima/rokerima posto sam metalac! 8-)

Ne volim fensere, iako ih vidjam stalno... Prosto ne volim takav nacin razmisljanja i nikad ne prilazim njima... Mozda je ovo predrasuda, ali... Eto...

Tamplja_90:
pa jeste...zato shto su fenseri uglavnom nesigurni ljudi i rade stvari da bi ispali "face" u drushtvu...:roll:nemam rechi....:roll:
Bas to... Nazalost, toga ima sve vise... :roll:

AnA_92:
Nemam nikakvih predrasuda a i ne mislim to o metalcima/pankerima/rokerima posto sam metalac! 8-)

Ne volim fensere, iako ih vidjam stalno... Prosto ne volim takav nacin razmisljanja i nikad ne prilazim njima... Mozda je ovo predrasuda, ali... Eto...

Bas to... Nazalost, toga ima sve vise... :roll:
Eto vidiš ipak imaš predrasuda, nisi ništa bolja od nas ostalih :mrgreen:

Bash mi se pre mesec dana desilo to da, kad me je drugarica iz osnovne videla posle duzeg vremena (ja sam imala shiroke pantalone i narukvicu sa bodljama (nisam pozerka, nemoj da je neko to ni pomislio!)) rekla je: "Nisi valjda u tom fazonu? Ja necu vishe da se druzim sa tobom..." A ona je fenserka... :roll:

ne mogu da kazem da nemam predrasude, ali ih imam u mnogo manjoj kolicini nego osobe kojima sam okruzena... npr. necu misliti nista lose o osobi koja se oblaci onako kako ja ne bih ni ako slusa muziku koju ja ne slusam, niti ako je druge nacionalnosti... na mene spoljasnjost ostavlja jako mali utisak... pre cu nekoga izbegavati ukoliko se pokaze kao losa osoba, sa pogresnim stavovima i principima... nisam od onih koji ce pokusati da promene takve osobe, pre sam u onoj grupi koja ce, jednostavno, da ih izbegava... :)

White_@ngel:
Zivim u malom mestu,tako da svako zna svakoga.Uglavnom,ja zapala u drustvo hip-hopera(dredovi,siroke pantalone etc.)I nikako ljudi ne mogu da se naviknu na nase drustvo. gledaju nas mrsko ili prokomentarisu nesto u vezi sa izgledom.Zato nam je tesko jer su bukvalno svaki cas oci uprte od nas. Ima onih koji nam zavide. :wink: Ali i onih koji su shvatili da smo potpuno ok i da smo kuklturni i tako to...Mrzim predrasude i takve ljude ne gotivim nimalo!!
E odo ja u popove!Ovo mi je treci put danas da kazem AMIN! :rolleyes:
Cccccc.........ne valja mi to! :mrgreen:
Ma boli nas k***c shta drugi misle o nama! 8-) To su sve fegeti i fenseri!Ali ipak ja sam neutalac :rolleyes: ...........*jezik za zubima*!Nemam vishe komentara!

Ja mrzim samo crnce, cigane, ješe, kosooke, komunjare, fašiste, naciste, amere, ustaše, muslimane, katolike, pedere, lezbejke, Beograđane, stanovnike južne Srbije, crnogorce koji se tako izjašnjavaju, albance, šiptare, nemce, fensere, grand šuo, narkomane raspale, dredove, skejtere, skinse, metalce, grobare i sve navijače osim Delija, političare, Bekama, liman, grbavicu, podbaru, pariske komune, glodare i mentole!:D

Ostale sve volim :mrgreen:

A zasto sad odjednom neki imaju predrasude prema fenserima? Sta sad, i oni su ljudi, kao i svi ostali. Vecina mojih drugarica su fenserke, ali se opet druzimo. Ne svidja mi se njihov nacin razmisljanja, al' to je njihov nacin i njihovo misljenje i ja ga postujem kakvo god bilo.

A zasto sad odjednom neki imaju predrasude prema fenserima? Sta sad, i oni su ljudi, kao i svi ostali. Vecina mojih drugarica su fenserke, ali se opet druzimo. Ne svidja mi se njihov nacin razmisljanja, al' to je njihov nacin i njihovo misljenje i ja ga postujem kakvo god bilo.
то је зато шти и они имају предрасуде о нама!!!:):):):):):):):):)

Back