Predložite kandidata za predsjednika Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Истина је да сам писао о Светом Сави.

И заиста, Свети Сава је испунио 80 % очекивања.

па, ипак, то сам више фигуративно писао о Светом Сави. А Свети Сава није далеко од Сретења.

А да ли ће бити Свети Сава или Сретење, битно је да ћемо Ускрс дочекати са институцијама које функционишу а напредни се разбежали по Венецији, Трсту, Бечу и Дубаију.

Znači definitivno je Uskrs. Koje godine?

А ви остали ћете бежати по улицама.

Što mi da bežimo? Napravićete polpotovski režim ili talibanski?

Ma ne možeš ti da asimiluješ Hrvate, kada oni iako dobrim delom nekadašnji Srbi, ipak jesu narod sa dubokim korenima. Potom imaš da im je politička elita mahom ostatak germansko-ugarskog plemstva. Što se moglo, to se asimilovalo. Da je potrajalo do dana današnjih, verovatno bi bi od Đevđelije do Karlovca živeo jedan narod. Srpski, jugoslovenski, sasvim svejedno. Moj i tvoj narod.
Нисам ни мислио на Хрвате, већ на велику гомилу неиндетитетски свесних маса поготово у Старој Србији.
Муслимани на северу Албаније и дан данас знају да су Срби, док само преко границе у Југославији не.
Чуј свеједно?
Лажеш себе или форум?

Овај сад што је на прагу.

Најважнији хришћански празник, а овај ће бити посебно важан.

Наш Командант, Вожд Јово Бакић је о томе детаљно говорио.

Intelektualni krugovi se o drugu Bakiću posprdno izražavaju
ali ti i još neki ovde niste za bolje.:think:

Ivica Dacic.....

:mrgreen:
Не Ивица, али можда и није тако лоша идеја да реформисани СПС (за кога иначе никад нисам гласао, наравно) промени страну и да да председничког кандидата Бранка Ружића. Лик је по мени екстремно талентован за политику. Нормално мора цео СПС да напусти коалицију са СНС шутне Вучића у доопе и да сва опозиција подржи Ружића! Мислим то је само једна идеја...признајем можда није баш најбоља :mrgreen:
Друга варијанта је принц Филип, али опет не знамо довољно о њему.
Трећа могућност је Дејан Бодирога, десничар, верник, поштен човек, проверено, проблем је колико је као такав способан и заинтересован за сва та политичка муљања.

Predlažem sebe.Verujem da bi mnogi podržali sebe.

Дефинитивно! И ја предлажем себе. У пензији сам, па не бих узимао из фундуса, имам довољно. Не крадем. За амбасадоре бих постављао само каријерне дипломате, једино бих ордење делио себи, родбини и пријатељима. Ко је тај да је врцао мед, а да није лизао прсте? Толико.

Дефинитивно! И ја предлажем себе. У пензији сам, па не бих узимао из фундуса, имам довољно. Не крадем. За амбасадоре бих постављао само каријерне дипломате, једино бих ордење делио себи, родбини и пријатељима. Ко је тај да је врцао мед, а да није лизао прсте? Толико.
Ti si jedan ok forumaš.
Verujem da bi bio dobar predsednik Srbije.
Samo da te moć ne iskvari.

Za mene samo i jedino Dinko Gruhonjić

@kapetanmark

Efendija ima u srcu svome samo jednog jedinog kandidata.

images

@kapetanmark

Back