buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.003
Naravno da bih ti dozvolio.Znači meni -U-staši na papiru isto ne bi dozvolio da budem predsjednik?
A uvijek tako lijepo pišem o Srbima.
Da budeš predsednik Hrvatske

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da bih ti dozvolio.Znači meni -U-staši na papiru isto ne bi dozvolio da budem predsjednik?
A uvijek tako lijepo pišem o Srbima.
Zgodan, visok, zelenooki maneken?Mogu li po ustavu da predlozim sam sebe .
Ustav i onda nije bitno dal je ljiga, nema prostora da bude bitanTi si za profesorski tip , ja nisam jer su smradovi , nakupljene kompenzacije i ljigavstine....
Ponasace se kao Kostunica...nije to bas dobra vibracija...
Mudra glava koja govori puno jezika to je ok....
Da, ali ja bih pripojio i Srbiju, pa da budem nešto poput Broza.Naravno da bih ti dozvolio.
Da budeš predsednik Hrvatske![]()
Od svih dosadasnjih iz titine kuhinje, sigurno bolji.@kapetanmark ne bi bio loš predsjednik.
Upotrebio si termin naucnik, a mi u Srbiji imamo samo naucne radnike, a to nije isto ni u najavi...Grupa od nekoliko poštenih i časnih naučnika koja će Srbiju da sredi tako da bude najjača naučno-tehnološka država na planeti.
Kuku , kakav dikator u najavi.......prepun balkan takvih ....Od svih dosadasnjih iz titine kuhinje, sigurno bolji.
Vucic , Seselj , Ptica....Neko sa masterom i bar 9 prosečnom ocenom koga predlože bg studenti...
Da, trebaju nam autohtoni vojvođanerski kolonisti od Kuča.Koji ce nam mandrak...dosta nam vise tih prekodrinaca.
Može, odličan. Dodao bih još Novaka Đokovića i Nemanju Vidića, od sportista, mada oni i jesu najbolji kandidati za predmetnu instituciju, koja u suštini nema bilo kakva značajna ovlašćenja. "Rudar" će nam trebati za mesto premijera.Moj kandidat bi bio Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš.
Za njega je Vučić rekao: Bodiroga,se već nekoliko puta izjašnjavao protiv nas. Nije kapacitet za bavljenje politikom to koliko ste davali koševa i golova. Trenutno je predsjednik Evrolige i podržava studentske proteste. Dobar i kvalitetan čovjek.
Pogledajte prilog 1681638
Brazil gdp 2,174 trilions .Neko sa masterom i bar 9 prosečnom ocenom koga predlože bg studenti...
I Bugarsku i Grčku pa da budeš kao Car Dušan SilniDa, ali ja bih pripojio i Srbiju, pa da budem nešto poput Broza.
![]()
![]()
Sve pod moje šape, sve.I Bugarsku pa da budeš kao Car Dušan Silni
Gde ćeš Zeca za predsednika?Prof. Miodrag Zec
Posle vuka zec....Gde ćeš Zeca za predsednika?
Meni i dalje simpatican onaj predsednik opstine iz mesta pored kragujevca....na D....Da je živ to bi bio Nikola Šećeroski. Po meri svekolikog naroda u Srbiji.