Predložite kandidata za predsjednika Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Како цениш?

Филип или Стефан?
Stefan.
Filip da ga zastupa do punoletstva.

1738840181844.jpeg

Moj kandidat bi bio Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš.

Za njega je Vučić rekao: Bodiroga,se već nekoliko puta izjašnjavao protiv nas. Nije kapacitet za bavljenje politikom to koliko ste davali koševa i golova. Trenutno je predsjednik Evrolige i podržava studentske proteste. Dobar i kvalitetan čovjek.
Pogledajte prilog 1681638
Šteta što je polu Hrvat.

Nije vazno ko nego kakav
Posto su ustavna ogranicenja jasna
Ta osoba treba da bude starosti od 50-60 god, prosecne visine, da odlicno govori bar 3 strana jezika, da zna bonton
Osoba profesorskog tipa, jednom recju
Ti si za profesorski tip , ja nisam jer su smradovi , nakupljene kompenzacije i ljigavstine....
Ponasace se kao Kostunica...nije to bas dobra vibracija...

Mudra glava koja govori puno jezika to je ok....

Iskreno, ako je potrebno, mada mislim da zaista treba zabraniti SNS, na izborima bih izasao i glasao za nekog ne-Udbaskog nacionalistu, ako je to zajednicki kandidat opozicije protiv ovih ubica i mafijasa iz SNS vlasti.

Ono, sedeo bih na rukama ceo dan, i izasao i zaokruzio njega.

Jeste da bi taj neUdbaski nacionalista, kada bi osvojio vlast, posle verovatno postao udbaski nacionalista, ali jbga. Mrznja prema SNS-u, jer su toliki kancer, bolest, maligno tkivo Srbije, je veca od toga da budem principijalan i glasam samo za moje ideje.

SNS, tj. banda koja koristi tu stranku da ubija, reketira i preti po Srbiji, je zaista toliko velika bolest Srbije.

Tako da, ako treba, glasacu za nekog neudbaskog nacionalistu, samo treba izabrati pravog, a ne nekog ubacenog Udba elementa.

Back