- Poruka
 - 14.613

Pa neka ostane onda Vučić, šta se cimamo.Ако би у другом кругу били она и Динко....
...морао бих да будем бели листић.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa neka ostane onda Vučić, šta se cimamo.Ако би у другом кругу били она и Динко....
...морао бих да будем бели листић.
Kakav crni predsednik.
Ima Srbija svoju dinastiju Karađorđević.
Stefan.Како цениш?
Филип или Стефан?
Lepo, ajde sto je bila u MI projekat sluzbe nego nije napustila ni skupstinu nakon svega.Kako se okaljala?
uuuu , sad si ga opasno preporucio......vole srbi robijase.....Ako krenu da ga hapse dodje u Srbiju i kandiduje se.
Predsednicka funkcija je nebitna, ovaj uzurpator je sve zloupotrebio na koju god funkciju da je bio.Nije vazno ko nego kakav
Posto su ustavna ogranicenja jasna
Ta osoba treba da bude starosti od 50-60 god, prosecne visine, da odlicno govori bar 3 strana jezika, da zna bonton
Osoba profesorskog tipa, jednom recju
Koji ce nam mandrak...dosta nam vise tih prekodrinaca.Ako krenu da ga hapse dodje u Srbiju i kandiduje se.
 i drugi put..Kasno jeМожда Милорад Благојевић?
+1Moj kandidat bi bio Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš.
Za njega je Vučić rekao: Bodiroga,se već nekoliko puta izjašnjavao protiv nas. Nije kapacitet za bavljenje politikom to koliko ste davali koševa i golova. Trenutno je predsjednik Evrolige i podržava studentske proteste. Dobar i kvalitetan čovjek.
Pogledajte prilog 1681638
Šteta što je polu Hrvat.Moj kandidat bi bio Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš.
Za njega je Vučić rekao: Bodiroga,se već nekoliko puta izjašnjavao protiv nas. Nije kapacitet za bavljenje politikom to koliko ste davali koševa i golova. Trenutno je predsjednik Evrolige i podržava studentske proteste. Dobar i kvalitetan čovjek.
Pogledajte prilog 1681638
Ti si za profesorski tip , ja nisam jer su smradovi , nakupljene kompenzacije i ljigavstine....Nije vazno ko nego kakav
Posto su ustavna ogranicenja jasna
Ta osoba treba da bude starosti od 50-60 god, prosecne visine, da odlicno govori bar 3 strana jezika, da zna bonton
Osoba profesorskog tipa, jednom recju
Пун форум таквих.Treba nam neki zgodni, lepi, visoki maneken zelenih očiju
Stidela se da napise i nabreklih pantalona, a tu vec forum nije prepun takvih...Пун форум таквих.
Valjda prednost.Šteta što je polu Hrvat.
Za vas svakako.Valjda prednost.![]()
Znači meni -U-staši na papiru isto ne bi dozvolio da budem predsjednik?Šteta što je polu Hrvat.
Može li kako bez toga: najjača, najbolja, najsnažnija, naj...naj....!Grupa od nekoliko poštenih i časnih naučnika koja će Srbiju da sredi tako da bude najjača naučno-tehnološka država na planeti.