Predlozite film :)

Jedva čekam ovo. Nadam se da će još više proslaviti mog omiljenog umetnika... inače pred kraj trejlera sam se i naježio, kakav remix All Eyes On Me... deluje odlično, nadam se da će Pac konačno dobiti film kakav zaslužuje. Inače ne znam što se žale ovi idioti po komentarima kako glavni glumac ne liči dovoljno na Tupaca, pa to je film a lik je sjajno pokupio mimiku, način govora i pokrete, ma sve. Ovo baš obećava, konačno da neko napravi biopic o legendi nad legendama.

Lik je pljunuti Pac. Ovi sto mlate su verovatno napaljeni ljudi koji su juce poceli da slusaju rep, i onda kao ne valja. Sta zna dete sta je levo? Trejler je odlican, verujem da ce film da nadmasi Straight Outta Compton, ili da budu egal.

Skoro sam odgledao Rogue One i ne shvatam zašto ga mnogi pljuju,meni je među boljim Star Wars filmovima.

3C1B812E00000578-0-image-a-48_1484339206425.jpg

Ingvild Deila(desno)je odlična zamena za Carrie Fisher u mlađim danima.:super:

Poslednja izmena:
Lik je pljunuti Pac. Ovi sto mlate su verovatno napaljeni ljudi koji su juce poceli da slusaju rep, i onda kao ne valja. Sta zna dete sta je levo? Trejler je odlican, verujem da ce film da nadmasi Straight Outta Compton, ili da budu egal.

Meni je Straigth Outta Compton bio dobar film, ali ništa više od toga. Priznajem da me tematika nije puno zanimala, mada jeste jako uradjen, ali prosto cela ta NWA priča mi nikad nije bila preterano privlačna, ne vidim ništa u tome. Najzanimljiviji lik u filmu mi je bio Suge Knight recimo... Isto i sa filmom Notorius o Bigiju, kao dobar je film ali šta sa tim kad ličnost nije zanimljiva, sem tog atentata i sukoba sa Pacom zaista ne vidim ništa preterano zanimljivo u Bigiju. Čak smatram da bi danas bio na nivou Kulija, Rakima i ostalih poluzaboravljenih repera da nije bilo tog East Coast/West Coast sukoba i svega što je iz toga kasnije proizašlo.

Ovo o Pacu je ipak sasvim druga priča, mene uvek više zanimaju filmovi o konkretnim ličnostima i stvarnim legendama, a od Tupaca se teško može naći kompleksnija i zanimljivija ličnost u rep svetu, pa i šire. Tako je i sa 8 mile koji je jedan od mojih omiljenih filmova, prosto Eminem je Eminem, on kad se pojavi to ne može da ne valja. Zato i čekam ovo, kapiram da će biti sjajno.

Meni je Straigth Outta Compton bio dobar film, ali ništa više od toga. Priznajem da me tematika nije puno zanimala, mada jeste jako uradjen, ali prosto cela ta NWA priča mi nikad nije bila preterano privlačna, ne vidim ništa u tome. Najzanimljiviji lik u filmu mi je bio Suge Knight recimo... Isto i sa filmom Notorius o Bigiju, kao dobar je film ali šta sa tim kad ličnost nije zanimljiva, sem tog atentata i sukoba sa Pacom zaista ne vidim ništa preterano zanimljivo u Bigiju. Čak smatram da bi danas bio na nivou Kulija, Rakima i ostalih poluzaboravljenih repera da nije bilo tog East Coast/West Coast sukoba i svega što je iz toga kasnije proizašlo.

Ovo o Pacu je ipak sasvim druga priča, mene uvek više zanimaju filmovi o konkretnim ličnostima i stvarnim legendama, a od Tupaca se teško može naći kompleksnija i zanimljivija ličnost u rep svetu, pa i šire. Tako je i sa 8 mile koji je jedan od mojih omiljenih filmova, prosto Eminem je Eminem, on kad se pojavi to ne može da ne valja. Zato i čekam ovo, kapiram da će biti sjajno.

Meni su NWA interesantni sa aspekta drustvenih odnosa - kako su u situaciji u kojoj su se nalazili (bili crnci u i dalje aparthejdovanoj Americi) izrazili odbojnost prema autoritativnom sistemu. Volim kada ga autsajderi ubace u sistem.

Dobar film vezan za tu neku borbu protiv sistema i potenciranje ljudskih sloboda je Easy Rider. Film ima toliko jaku pricu i simboliku da je to nevidjeno.

Odgledao prva dva dela Captain America, prvi sranje, drugi podnošljiv i donekle zanimljiv. Krenuo da gledam treći deo Captain America: Civil War, pošto je ocenjen od strane kritike kao nešto gloriozno i nevidjeno, pripala mi muka nakon san vremena gledanja, ugasio i obrisao. Klasično holivudsko smeće.

Odgledao ponovo Batman Begins, prvi deo Nolanove genijalne trilogije, i još više sam oduševljen, jedini zaista dobri filmovi o superherojima su ta trilogija i prvi Spajdermen. Raz Al-Gul je sjajan antagonista, kao i Scarecrow, i generalno mnogo volim Gotamove junake i anti-junake, realno tu je DC zauvek prejebao dosadni Marvel.

Odgledao drugi deo poslednje sezone Vikingsa, nisu razočarali, sjajno.

Krenuo da gledam seriju Justified, ima ok atmosferu i dobre dijaloge ali mi nešto ne štima tu, praznjikava je nekako, obrisao.

Gledam Better Call Saul, konačno su se pojavili Fring i ekipa, biće sve zanimljivije.

Krenuo da gledam neke japanske i korejske filmove i sve pobrisao, ne mogu jednostavno da gledam te Azijate u njihovim običnim filmovima sem ako nisu borilački filmovi ili ratni ili ako ne glume u američkim filmovima, volim američki i evropski film ali ovo u njihovoj produkciji mi uvek neprirodno deluje jbg, ne mogu to da gledam. Kapiram ja da je tematika sjajna, ali jbg kad izgledaju čudno i ponašaju se kao vanzemaljci, ni Oldboy nisam zbog toga odgledao do kraja.

Gledao Letters from Iwo Jima, pola sata pre kraja ugasio, iako nije objektivno loš film iskreno nije ono što sam očekivao. Scene bitaka jako slabe, premalo je akcentovana prava priroda japanskog vojnika, generalno premalo rata a previše isprazne osećajnosti.

Odgledao Robin Hood iz 2010., jako dobar film, možda je eventualno mogao da bude malo kraći ali su scene bitaka jako lepo uradjene, priča je kao uvod u nastanak legende o odmetniku Robinu Hoodu, dopadaju mi se i negativci, sve u svemu jako lep film.

Ponovo skinuo drugu sezonu serije Sherlock i probao da nastavim da gledam, odustao opet jer je vajb koji serija odaje jako neprijatan, glavni likovi su mi potpuno off.

Htedoh reći, gleduckala sam Vikinge u poslednje vreme, i ne kapiram što je toliko obožavana serija. Lepo izgleda, dijalog je okej, ali brate.

Glavni lik je nadobudni utripovani smarač koji pritom ima više sreće nego pameti (slično kao Deneris u Igri Prestola), dva najbolja drugara su mu fanatici, a brat i deca su mu smarači. Prva žena mu je okej, druga je debil. Radnja je neverovatno repetitivna do te mere da se osećam kao da čitam beovulfa u krug. Ragnar prkosi autoritetu, krene u napad, Rolo izda, Ragnar dobije, Rolo se vrati. Ragnar prkosi jačem autoritetu, krene u ambiciozniji napad, Rolo izda, Ragnar dobije, Rolo se vrati. Ragnar krene u još ambiciozniji napad, Rolo izda, Ragnar dobije... Kapirate već. I svi se non stop drogiraju onim pečurkama ili čime god su se Vikinzi drogirali u to vreme, što bez ikakve potrebe ubacuje konfuzne scene koje ničemu ne služe. Sve u svemu, ne vidim nikakav povod za oduševljavanje, osim lepo urađenih scena bitaka. i čak me mrzi da je nastavljam, a na pola sam treće sezone.

Htedoh reći, gleduckala sam Vikinge u poslednje vreme, i ne kapiram što je toliko obožavana serija. Lepo izgleda, dijalog je okej, ali brate.

Glavni lik je nadobudni utripovani smarač koji pritom ima više sreće nego pameti (slično kao Deneris u Igri Prestola), dva najbolja drugara su mu fanatici, a brat i deca su mu smarači. Prva žena mu je okej, druga je debil. Radnja je neverovatno repetitivna do te mere da se osećam kao da čitam beovulfa u krug. Ragnar prkosi autoritetu, krene u napad, Rolo izda, Ragnar dobije, Rolo se vrati. Ragnar prkosi jačem autoritetu, krene u ambiciozniji napad, Rolo izda, Ragnar dobije, Rolo se vrati. Ragnar krene u još ambiciozniji napad, Rolo izda, Ragnar dobije... Kapirate već. I svi se non stop drogiraju onim pečurkama ili čime god su se Vikinzi drogirali u to vreme, što bez ikakve potrebe ubacuje konfuzne scene koje ničemu ne služe. Sve u svemu, ne vidim nikakav povod za oduševljavanje, osim lepo urađenih scena bitaka. i čak me mrzi da je nastavljam, a na pola sam treće sezone.

Meni je super serija, mada ja generalno volim takve serije, o ratnicima, bitkama, vikinzima, lordovima, ovima, onima... Istina je da nije dobra kao Game of Thrones ali meni je fino legla.

Odgledao:

Nerve - fin tinejdž film, lep osvrt na moderna vremena opsednuta digitalizacijom

13 Sins - fantastičan horor, preporučujem

Deliverance - odličan rural horor iz 1972., kultni film, preporučujem

Captain Fantastic - fantastičan film, veoma zanimljiva radnja i likovi, preporuka

Pa nije bas sve tako,mozda tebi deluje repetitivno,ali necu da spojlujem za dalje,nastavi da gledas :D

Otkud ti Sleepyhead :D ? Došla da rantuješ o serijama, samo, ili ti nedostajemo? :)

Ja sam Vikinge prestao da gledam baš zbog toga tamo kod druge sezone, i onda kad se nakupilo, kad je došao i kraj četvrte, odlučio sam da završim započeto, izgurao sam ostatak (ima dosta zanimljivog materijala), a Ragnar kao lik se izuzetno dobro razvija, pogotovo tamo u četvrtoj sezoni kad je već omatoreo. Travis Fimel je odličan glumac, onaj njegov ludački pogled natera i moje telesne sokove da se uzvrpolje :lol:
maxresdefault.jpg

Meni je super serija, mada ja generalno volim takve serije, o ratnicima, bitkama, vikinzima, lordovima, ovima, onima... Istina je da nije dobra kao Game of Thrones ali meni je fino legla.

Ja isto volim, i zaista je odlično urađena, bitke su sjajne, ali u jednom momentu sam počela da se osećam kao da mi neko električnom bušilicom rovari po mozgu, pa izvinete na slikovitom izražavanju.

Pa nije bas sve tako,mozda tebi deluje repetitivno,ali necu da spojlujem za dalje,nastavi da gledas :D
A znam šta će biti, pročitala sam na vikipediji. xD

Otkud ti Sleepyhead :D ? Došla da rantuješ o serijama, samo, ili ti nedostajemo? :)

Ja sam Vikinge prestao da gledam baš zbog toga tamo kod druge sezone, i onda kad se nakupilo, kad je došao i kraj četvrte, odlučio sam da završim započeto, izgurao sam ostatak (ima dosta zanimljivog materijala), a Ragnar kao lik se izuzetno dobro razvija, pogotovo tamo u četvrtoj sezoni kad je već omatoreo. Travis Fimel je odličan glumac, onaj njegov ludački pogled natera i moje telesne sokove da se uzvrpolje :lol:
maxresdefault.jpg
Ispitni rok, druže stari. :( Uzela odmor da položim ispite, al kad ne mogu ne mogu, tako da na kraju neću ići nigde jer treba da polažem ispite, a neću položiti ispite jer sam stoka. :( Tako da me uhvatila neka malodušnost, a s njom i neka nostalgija, pa eto me ovde. :mrgreen:

Ma nastaviću i ja, nijednu seriju nisam napustila na pola, neće ova biti prva. :D

Da mi je neko pričao da će ovaj film o 2pacu da bude ovako jadan i smešan u isto vreme, ne bih mu verovao :lol:

Jbt kakva cringe, usiljena gluma, ovo je strašno :lol: Bruka, budžet od 60 miliona dolara i napravili su film i ulogu koju bih ja bolje odigrao :lol:

Odgledao You're Next. Fin, zanimljiv, gledljiv horor, dobar za ubiti vreme.

Odgledao fantastični Boys don't cry zasnovan na istinitom dogadjaju, o devojci koja je transgender i oblači se kao dečko, usput pokušavajući da se uklopi u surovu socijalnu scenu američkog juga u kojoj takvi poput nje ne prolaze dobro. Sjajan, potresan, briljantno napisan i snimljen film o otudjenosti, traganju za sopstvenim identitetom, nemogućoj ljubavi... Kao što već rekoh zasnovan je po istinitom dogadjaju što mu samo dodaje na veličini i lepoti.

Odgledao Alien iz 1979., znam da se smatra za klasik ali meni je samo okej, ništa više. Dobar za ubiti vreme.

Odgledao A cure for wellness, vrlo vrlo zanimljiv film, sa lošim krajem ali to mu ne oduzima na kvalitetu. Glavni lik sjajno odigran, drži pažnju do kraja.

Odgledao They live iz 1988., fantastičan film, drži pažnju, brz, vrlo pitak i zanimljiv.

Odgledao Fury po drugi put, fantastičan ratni film.

http://www.imdb.com/title/tt4226388/

Victoria (2015)
A young Spanish woman who has recently moved to Berlin finds her flirtation with a local guy turn potentially deadly as their night out with his friends reveals a dangerous secret.
IMDb
A movie shot in a single take about Victoria, a runaway party girl, who's asked by three friendly men to join them as they hit the town. Their wild night of partying turns into a bank robbery.
Rotten Tomatoes
The film was shot in one single long take by Sturla Brandth Grøvlen from about 4:30 AM to 7:00 AM on 27 April 2014 in the Kreuzberg and Mitte neighborhoods. The script consisted of twelve pages, with most of the dialogue being improvised.
Wikipedia

slične preporuke su dobrodošle

Back