Age of Mitology
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su oni prelaskom na 3D nekako izgubili onu svoju čar.Hmm... Igrala sam Heroes dugo dugo i ostavila sam oci na komp. Preporucujem da se proba UZ PAUZE!![]()
Skoro sam nabavila Heroes V - Gold Edition (Hammers of fate i Tribes of the East). Svidja mi se (bar pocetak) ali jos uvek ne mogu da kazem kakva je jer, tek sto sam pocela da igram - stigli kolokvijumi!![]()
Meni su oni prelaskom na 3D nekako izgubili onu svoju čar.
Ali i dalje je to poprilično dobra igra po mom mišljenju...
Da ali opet su npr. u trojci imali onaj poseban šmek koji je nekako nestao u petici.Volim ja novine u tehnologiji. Kad se setim neke igrice koju sam pre 10 godina igrala... Mnogo se promenila grafika od tad.
Samo, ne znam da li je to do kompjutera ili ne - mnogo se sporo krecu Heroji (u V)...![]()
hearts of iron 3 najrealniaj po meni igra, ali je preterano harcore za moj ukus..
Ekstra je!igrao sam drugi deo.Ali najviše mi fali što nije turn based.Znaš uradiš svoje pa klik na End Turn već konstantno moraš da kuckaš pauize.Sda ću da vidim demo igre.Što se svega u igri tiče,sem toga, igra 100 posto za mene.
Igrao sam KOH,Vicotira II,HOI,Total war,Rise of Nations,....i jos mnogo.Trazim neke srednjovekovne strategije i ranije do oko 1450 god znaci bez pusaka....
Kings bounty ti vise dodje kao neka zabavna i simpaticna prica nego sto je zaista potezna strategija.
Grafike su uradjene u lepom tonu,ali ja i dalje preporucujem jednu,jedinu igricu - Heroes 3