Picerija Botako, bicete raspameceni!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ZDRAVO ZIVO (Belville, zgrada Suncokret)
Predstavlja jedinstveno mesto u gradu gde u lepoj i prijatnoj atmosferi mozete probati nesto novo, prirodno i zdravo - specijalitete od sirovih biljnih namirnica.
Specijaliteti koje proizvodi ovaj restoran su od sirovih namirnica, svezih, bez termicke obrade, u svom izvornom sastavu. Bez aditiva, secera, vestackih zasladjivaca i pojacivaca ukusa.

ex Kasina na Terazijama, sada Community to je kao neki klub uveče živa svirka fancy i tako to.
Al obratite pažnju svaki radni dan od 17 do 20 časova - a možda i vikendom al pitajte - ima švedski sto 670 din i dobije se čaša vina gratis, u toku sledeće nedelje je mediteranska kuhinja.
Dakle obločeš se neograničeno za 670 dingera u centru grada sa profi spremljenom klopom, dobra ponuda s obzirom na lokaciju i mesto.
opet odete da sipate klopu, niko vas ne pita što idete treći ili deseti put.
Браво, ово је прави извештај!
Добродошле су и све остале ресторанске критике.

Znaš koliko sam se mučio za to![]()
Bio sam i sad ću na sve vas da prenesem iskustvo.
Dakle od 16 do 19 radnim danima, već oko 17h dolaze ekipe da žderu, mi smo došli ranije pa je bilo mesta.
670 RSD švedski sto + jedno piće / da li crno ili belo vino, točeno veliko pivo domaće, crni ili žuti sok.
Samoposluživanje - stoje tanjiri i pribor, ima posebno za čorbu a bila je riblja čorba, brdo nekih šunki i nešto kao kulen samo veće i ljuće, kačkavalji razni, salatice tipa grčka, masline, neki sušeni paradajzi i tako to.Kiflice razne vrste integralne, kukuruzne, bavarske.
Onda je bio kus kus, neki rižoto, pa još neka pasta sa plodovima mora ali kao pravi seljak nisam baš za morsku hranu nego sam prinuo na kopnene životinje u raznim sosvima.
Ovo je vrh - piletina sa mocarelom i domaćim pestom, i svinjski file sa graškom - sve je to je extra, toplo, puši se.
Ovakva hrana za 670 RSD još ako znamo da je piće od 150 do 250 je potpuni provod za sve pare, znači ljudi odu u Mek pored potroše više za neke gluposti.
Sedneš, pojedeš, ako popijete slobodno uzmete drugo treće četvrto pićeopet odete da sipate klopu, niko vas ne pita što idete treći ili deseti put.
Prionite i probajte dok ima.Pusa za sve gurmanke i gurmane![]()