slučajni-prolaznik
Poznat
- Poruka
- 8.101
"Kovač" Voždovac - SUPER !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne rade više od godinu dana.
E to je dzabe ako je dobra i obilna klopa

Preporuka za restoran u centru (sto blize knez mihailovoj) da ima dnevni meni/obrok a da nije preskup? Znam da ima u slaviji ali mozda negde blize?
Inace probao sam dosta pizza sto dostavljaju do Bloka 44 i jos nista specijalno nisam nasao, neke su ok ili pak dobre ali ne da bih stalno narucivao kod njih. U pizza bar su mi najbolje za sad. (ali opet ne dostavljaju do mene heh)
Hrana je dobra,a cene su prihvatljive.Jedino mi smeta što je uvek gužva pa je najbolje rezervisati unapred .Što se tiče KMN-a, oni su posebno stavili akcenat na period posta i imaju izvrsnu posnu hranu za poneti.
Hleb & kifle su potpuno prekopirali belgijske pekare Le Pain Quotidien
ma to kad mi daju porciju na 20% tanjira ne zanima me i da je dzabe ko magarac se osecamZavisi šta volite, restorani srpske kuhinje i kafane su manje više slični i uglavnom standardno dobri. Kolarac i Proleće, pre svega.
Ja sam skoro otkrio Manufakturu - restoran u Kralja Petra, na mestu gde je nekad bio Que Pasa. Reč je o konceptualnom restoranu, gde se uglavnom pušta etno muzika balkana, džipsi džez i slično, a jela su domaća - od pita, pohovanih paprika, preko podvarka, sarme, do ćevapa i mesa ispod sača. Porcije su manje od kafanskih, ali su i jeftiniji, jela su 300-500 dinara, tako da je dobro uzeti i predjelo i onda je baš taman.
Inače mi je Little Bay u Dositejevoj, ispod Narodnog pozorišta i dalje omiljeni. Hrana je ukusna, cene su vrlo pristupačne i sve vreme puštaju klasičnu muziku.
Postoji i restoran Freska u Vuka Karadžića. Imaju svaki dan meni domaćih kuvanih jela, prilično jeftinih i prilično veliki izbor, a inače je italijanski restoran.
Na Zemunskom keju postoji španski restoran Milagro, malo je skuplji, ali ima sjajnu hranu.
ma to kad mi daju porciju na 20% tanjira ne zanima me i da je dzabe ko magarac se osecam

Ovo je varijanta kao Rusmir ili Pivo i kobaje, preko puta Čorba kafea - Berliner.
Odlična krilca i kobaje, vrh klopa + svašta od piva.
, то је место какво тражим.Одлична информација, то је место какво тражим.

Jel si bila, onaj džem od luka iz mene izlazi 2 dana![]()
Stari restoran "Lovac" u Alekse Nenadovića opet je u vrhu restorana.
Imaju odličan roštilj, služe i roštilj za dvoje oji se peče na stolu, imaju i vrhunska gotova jela, divljač, ribu.
Bašta je prelepa, usluga dobra, cene umerene.