Predložite dobar restoran

ZDRAVO ZIVO (Belville, zgrada Suncokret)

Predstavlja jedinstveno mesto u gradu gde u lepoj i prijatnoj atmosferi mozete probati nesto novo, prirodno i zdravo - specijalitete od sirovih biljnih namirnica.

Specijaliteti koje proizvodi ovaj restoran su od sirovih namirnica, svezih, bez termicke obrade, u svom izvornom sastavu. Bez aditiva, secera, vestackih zasladjivaca i pojacivaca ukusa.

ZDRAVO ZIVO (Belville, zgrada Suncokret)

Predstavlja jedinstveno mesto u gradu gde u lepoj i prijatnoj atmosferi mozete probati nesto novo, prirodno i zdravo - specijalitete od sirovih biljnih namirnica.

Specijaliteti koje proizvodi ovaj restoran su od sirovih namirnica, svezih, bez termicke obrade, u svom izvornom sastavu. Bez aditiva, secera, vestackih zasladjivaca i pojacivaca ukusa.

Ajde da se složim i sa tobom jednom,mada nije to restoran...super su im cedjeni sokići....onaj sa pomorandžom,jabukom i djumbirom :njam:

cene pristojne ~150 dinara 0.3

U TRI LEPE
u dalmatinskoj

još ako vas neko pozove na mobilni i pta gde ste imaćete šta da mu kažete
imaju predivan logo - neka brrda i šumica
tri kontejnera zasadili zelenilom da doprinesu atmosferi
zato samo Beogradžani sede u tom restorančiču
ostale podseća pa ne bi da sednu

GENIALNO! :lol:

- - - - - - - - - -

U-prolazu-TLB2.jpg

ex Kasina na Terazijama, sada Community to je kao neki klub uveče živa svirka fancy i tako to.

Al obratite pažnju svaki radni dan od 17 do 20 časova - a možda i vikendom al pitajte - ima švedski sto 670 din i dobije se čaša vina gratis, u toku sledeće nedelje je mediteranska kuhinja.

Dakle obločeš se neograničeno za 670 dingera u centru grada sa profi spremljenom klopom, dobra ponuda s obzirom na lokaciju i mesto.

ex Kasina na Terazijama, sada Community to je kao neki klub uveče živa svirka fancy i tako to.

Al obratite pažnju svaki radni dan od 17 do 20 časova - a možda i vikendom al pitajte - ima švedski sto 670 din i dobije se čaša vina gratis, u toku sledeće nedelje je mediteranska kuhinja.

Dakle obločeš se neograničeno za 670 dingera u centru grada sa profi spremljenom klopom, dobra ponuda s obzirom na lokaciju i mesto.

Super dojava...ja se kazine sećam iz studentskih dana dok je bila pivnica sa faširanim šniclama i kobajama na meniju...čuo sam da se "profinila" još od davno.

Bio sam i sad ću na sve vas da prenesem iskustvo.

Dakle od 16 do 19 radnim danima, već oko 17h dolaze ekipe da žderu, mi smo došli ranije pa je bilo mesta.

670 RSD švedski sto + jedno piće / da li crno ili belo vino, točeno veliko pivo domaće, crni ili žuti sok.

Samoposluživanje - stoje tanjiri i pribor, ima posebno za čorbu a bila je riblja čorba, brdo nekih šunki i nešto kao kulen samo veće i ljuće, kačkavalji razni, salatice tipa grčka, masline, neki sušeni paradajzi i tako to.Kiflice razne vrste integralne, kukuruzne, bavarske.

Onda je bio kus kus, neki rižoto, pa još neka pasta sa plodovima mora ali kao pravi seljak nisam baš za morsku hranu nego sam prinuo na kopnene životinje u raznim sosvima.

Ovo je vrh - piletina sa mocarelom i domaćim pestom, i svinjski file sa graškom - sve je to je extra, toplo, puši se.

Ovakva hrana za 670 RSD još ako znamo da je piće od 150 do 250 je potpuni provod za sve pare, znači ljudi odu u Mek pored potroše više za neke gluposti.

Sedneš, pojedeš, ako popijete slobodno uzmete drugo treće četvrto piće :rumenko: opet odete da sipate klopu, niko vas ne pita što idete treći ili deseti put.

Prionite i probajte dok ima.Pusa za sve gurmanke i gurmane :heart:

Bio sam i sad ću na sve vas da prenesem iskustvo.

Dakle od 16 do 19 radnim danima, već oko 17h dolaze ekipe da žderu, mi smo došli ranije pa je bilo mesta.

670 RSD švedski sto + jedno piće / da li crno ili belo vino, točeno veliko pivo domaće, crni ili žuti sok.

Samoposluživanje - stoje tanjiri i pribor, ima posebno za čorbu a bila je riblja čorba, brdo nekih šunki i nešto kao kulen samo veće i ljuće, kačkavalji razni, salatice tipa grčka, masline, neki sušeni paradajzi i tako to.Kiflice razne vrste integralne, kukuruzne, bavarske.

Onda je bio kus kus, neki rižoto, pa još neka pasta sa plodovima mora ali kao pravi seljak nisam baš za morsku hranu nego sam prinuo na kopnene životinje u raznim sosvima.

Ovo je vrh - piletina sa mocarelom i domaćim pestom, i svinjski file sa graškom - sve je to je extra, toplo, puši se.

Ovakva hrana za 670 RSD još ako znamo da je piće od 150 do 250 je potpuni provod za sve pare, znači ljudi odu u Mek pored potroše više za neke gluposti.

Sedneš, pojedeš, ako popijete slobodno uzmete drugo treće četvrto piće :rumenko: opet odete da sipate klopu, niko vas ne pita što idete treći ili deseti put.

Prionite i probajte dok ima.Pusa za sve gurmanke i gurmane :heart:

Sutra idem na neki seminar u Dom Sindikata...ali on se završava ranije :sad2:
Šteta što nema prepodnevna smena taman da ubijem pauzu...

Za izveštaj....:ok:

Može kritika restorana? :)

Diner restoran,američki junk food ..burgeri i dogovi, sačuvaj Bože.Tek po neka salata , a i poslastice su bez veze. Uređen u američkom retro stilu 50-ih god. , ništa posebno,osim cena koje i nisu male za tu vrstu hrane.

Ne bih tu nikad ni ušla da me sin nije odvukao

Poslednja izmena:
Cao svima, nova sam na forumu, bas mi je drago da vidim da ljudi razmenjuju iskustva. Narocito u danasnje vreme kada postoji mnogo prevaranata na svakom koraku. Aj sto odete u restoran a klopa bas i nije neka nego jos posle kad stigne racun....treba vam hitna. Stvarno su se bas izbezobrazili, a jos kukaju kako im je slab promet. Pa svako od nas bi voleo da se svakodnevno hrani po restoranima. E sad moj problem je sto kad me neko pita da preporucim dobar restoran ja ne mogu da se setim, nekako uvek zapamtim one lose. Al nasla sam nacin da to resim nasla sam bas dobru listu apartmana i svi su stvarno super, i sad kad me neko pita ja samo posaljem link. Pa evo i sa vama da to podelim :)

Back