Predložite dobar restoran

Mada smo bili i dalje mogu stizati predlozi,moze zatrebati bilo kome! Inace bili smo u Pinku hrana bila izvrsna.Pored corbe narucili mesano meso gde je konobar preporucio porciju za dvoje ,a bilo nas cetvoro ,porodica,ne da je bilo dosta nego jos i ostalo.Naravno bla salata i prilog,sta drugo nego ponfrit.

http://www.trpeza.co.rs/o_restoranu.html
Klopa je odlicna i vrlo povoljna.Jeo sam vise puta kod njih i svaki put posle obroka nisam mogao da disem :) .Obavezno narucujte po pola porcije jer su porcije ogromne...npr..Nas cetvoro je uzelo ogroman oval,salate i dve ture pica,sve zajedno 4000 din tj.1000 din po osobi,obavezno probajte rebarca na kajmaku(toplo preporucujem).Sta da vam kazem kada smo na kraju zamolili da nam zapakuju preostalo meso(za ljubimce)jer nismo mogli da pojedemo.Vikendom je potrebna rezervacija jer je prepuno.Uglavnom veliki + od mene.

Ovog vikenda, oduševila me picerija Golub na Bulevaru ...,

pastrmka za dve osobe (fenomenalna na žaru ...),

dve krompir salate (izuzetno ukusne),

dve pogače (stigle vrele na adresu ..)

i dva mala bela vina (hladna ko zmija...)

sve za ukupno 1050 dinara,

besplatna kućna dostava,

fenomenalna dekoracija i pakovanje.

Sve preporuke !! :ok:

restoran Byblos (libanski) ul. Nebojsina 6, a preporucujem ono u cemu sam ja uzivala!

- Khebez ma toum
libanski pita hleb sa belim lukom i topljenim mocarela sirom

- Houmous
umak od leblebija sa pastom od susama

- Kebbeh
valjušci od junećeg mesa punjeni burgulom i pinjolima

- Kebbet Byblos
kebab punjen tikvicama, sušenim paradajzom i parmezanom

- Baklava
libanska baklava sa pistaćima i lešnikom

Ljubiteljima dobre i ukusne ribe zelim da preporucim jedan divan restoran, "Konoba kod Goce i Renata". Danas me je decko ugodno iznenadio i odveo me tamo, to je bio pun pogodak.
Usluga je super, jako su ljubazni,enterijer prijatan i lijep, ma sve pohvale, ono najvaznije hrana je mmmm.
Od mene sve pohvale i ako trazite dobar riblji restoran, mislim da vam je ovo pravi izbor.

http://www.konobakodgoceirenata.co.rs/

Poslednja izmena:

Back