Predložite dobar restoran

Hmm.... odakle da krenem?

Zemun - Djepeto-italijanska kuhinja, odlicne paste (blizu stadiona fk zemun), Dubocica (Rade Koncara) najbolja pileca krilca, Saran na keju-riblja corba iz kotlica, recna i morska riba sa super prilozima, Balkan expres (Vagon) na Gardosu, odlicna hrana, najboljji pogled na Dunav, Taverna Piatakia-Grcki restoran, odlicna hrana, u Novogradskoj ulici, Makao-kineski restoran, ul.Prva Pruga na retenziji, Splavovi -Male VIlla, Zabar, Amsterdam

Novi Beograd - Hacijenda, Tribeka u zgradi Unika osiguranja, So i Biber na starom sajmistu, Bali na bezanijskoj kosi, Marinada(riblji rest) na Savi, iza Toplane, sve odlicna hrana i usluga

nastavicu

Ma odlican je hleb, domaci, sa plotne:D

Dalje....Kalemegdanska terasa, Kuhinja u V.Stepe, Rubin na kosutnjaku, Trac u Milesevskoj, Frans, Lorenzo, Seher, Frida, Iguana, Kovac, Dijagonala, Sokace, Madera, Srbijasume (u rakovici, odlicna divljac)..... to ovako iz prve ruke.
Cuo sam da je dobar neki novi restoran Dzeri, na novom beogradu, blizu ToNijeve gajbe, tu nisam bio, ali nameravam

Ma odlican je hleb, domaci, sa plotne:D

Dalje....Kalemegdanska terasa, Kuhinja u V.Stepe, Rubin na kosutnjaku, Trac u Milesevskoj, Frans, Lorenzo, Seher, Frida, Iguana, Kovac, Dijagonala, Sokace, Madera, Srbijasume (u rakovici, odlicna divljac)..... to ovako iz prve ruke.
Cuo sam da je dobar neki novi restoran Dzeri, na novom beogradu, blizu ToNijeve gajbe, tu nisam bio, ali nameravam

za Trac potpisujem...:)

U Maderu sam do skoro isla cesto jer volim onu njihovu lepu letnju otvorenu bastu a i deo unutra je sasvim pristojno uredjen .. ima neki shmek starog Beograda koji meni uvek nekako fali.
Ali ... naravno :(
Jednom prilikom sam dobila slabo podgrejano jelo , ocigledno iz mikrotalasne ukljucene na kratko
na primedbu su se sjatili , odneli , ugrejali i onda njih trojica sa strane posmatrali svaki moj zalogaj i mimiku
kuca castila kolacem ... ali ... ne treba meni to .. na takvom mestu ocekujem neiskvareni renome , kad dodjem zurim i nemam vremena za primedbe
Zadnji put , imali smo neku proslavu unutra , sef kuhinje ocigledno promenjen , menu promenjen , uveli su ''nacrtane'' tanjire sa 3 zalogaja hrane ,
konobari neznaju da objasne sta je u jelu ... a pritom , bez pardona su poceli da premestaju stolove i stolice oko nas , komode ... da pripremaju za neko naredno slavlje ... bez izvinjenja .. samo sam cekala kad ce nekog da udari stolica u glavu .
Kad mi neko dize pritisak za vreme jela ... bolje da i ne jedem ... na sve to digli su cene bar 30%
Od tada , kad je lepo vreme , samo basta i kafa
Ima toliko drugih dobrih mesta gde se moze lepo jesti i uzivati :)

Ko nije bio ovde, obavezno da overi:

http://www.intergalacticdiner.com/

Klopa fenomenalna, usluga ljubazna i prijatna, ambijent fenomenalan. US diner 50-60's for real. Svaki sto ima džuboks.

61889025_NQYkxvRCgPcRGPT2L8IEVNpCyeH1Q0-WS0CShBEt224.jpg

Back