Predložite dobar restoran

uuuu.jos mi je ukus karadjordjeve snicle u culima
drugarica i ja
smo bili kod konja
onda smo se slozile da trazimo neku kafanu sa masnim stoljnjacima
Nije imala masne stoljnjake,ali je bilo mesta..
Karadjordjeva,mmmmm,nikad bolja...
..nastavak sremske ..mislim da je marsala....
kod mikana...cini mi se da se tako zove,,

uuuu.jos mi je ukus karadjordjeve snicle u culima
drugarica i ja
smo bili kod konja
onda smo se slozile da trazimo neku kafanu sa masnim stoljnjacima
Nije imala masne stoljnjake,ali je bilo mesta..
Karadjordjeva,mmmmm,nikad bolja...
..nastavak sremske ..mislim da je marsala....
kod mikana...cini mi se da se tako zove,,

Микан У Бирјузовој. НЕје лоше, ал ниш спектакуларно, а јесте права кафана.

Moram da istaknem koja je NAJGORA kafana, a to je u skolopu Ade Safari, restoran OPUSTENO. sem toga sto su jezivo neljubazni i drski, hrana im je katastrofa! Ono ne bi jela ni mačka iz kontejnera!!
Jedina prednost je onaj ambijent koji je zaista ok, ali dzabe kad ti presedne zbog konobara koji kaže:"Ocekujemo gužvu"- a nigde nikog, "pa ako možete da se ne zadržavate" !!!!! A mi naručili čorbe sa sve ribom i vinom, znači nismo došli na nes da ga cevčimo 2 sata!
Riblja čorba je bila i bože pomozi, ali riba!!!! Ja u životu onako masno prase nisam jela!! NE znam sta nam je doneo, mi smo trazili pastrmku, a dobili smo filete neke somčine masne ili čega već.... jezivoooo

Nemojte NIKAD da idete tamo!!!

Имам 1 питањце.
На п'ола сам се прилога на ТВ укључио..углавном, неки Радован, мајстор за ћевапе има ћевабџиницу.
Он је толико лепо причао и толико су ми де допали ћевапи, па као сомун празан, па прелива ћевапе током печења супом од говеђе кости..
Е, и не сазнах како му се зове радња, ако има неко ко би знао... :)

Restoran Pink na Ceraku,ulica Solunskih Boraca.Ogromne porcije,poprilicino jeftino za Beogradske restorane,ako se dodje pre dva popodne mogu da se naruce kuvana jela po neverovatno jeftinim cenama,a stvarno ukusno,naravno cuvene corbe koje kostaju oko 90 dinara,i naravno po mojoj preporuci pileca karadjordjeva,covek kao prvo treba da ne jede dva dana da bi mogao da pojede jednu porciju,a kao drugo za onu kolicinu hrane 500-600 dinara je stvarno jeftino,ako ne znate gde da izvedete devojku(decka),sedajte u kola ili na 56-icu i pravac juzno predgradje,odusevice te se...Prijatno :D

Restoran Pink na Ceraku,ulica Solunskih Boraca.Ogromne porcije,poprilicino jeftino za Beogradske restorane,ako se dodje pre dva popodne mogu da se naruce kuvana jela po neverovatno jeftinim cenama,a stvarno ukusno,naravno cuvene corbe koje kostaju oko 90 dinara,i naravno po mojoj preporuci pileca karadjordjeva,covek kao prvo treba da ne jede dva dana da bi mogao da pojede jednu porciju,a kao drugo za onu kolicinu hrane 500-600 dinara je stvarno jeftino,ako ne znate gde da izvedete devojku(decka),sedajte u kola ili na 56-icu i pravac juzno predgradje,odusevice te se...Prijatno :D

Bio sam relativno skoro par puta.
Restoran stvarno razbija :mrgreen:
Cerak juzni grad :)

Da cujem vasa iskustva :) Gde su najbolje, gde su najvece, "najdeblje", najgore i sa cim ih najvise volite :wink: Meni se licno najvise svidjaju Keops u centru grada i Pinokio u Zemunu.

Mornar preko puta Doma Omladine, takvu leskovacku muckalicu ne mozes da pojedes ni u Leskovcu. Durmitor preko puta SUP Novi Beograd, rakija fantasticna, a teletina ispod saca, mekana ko bebina guza.

Ko voli tursku kuhinju, restoran Dukat na uglu Zmaj Jovine i Vasine ulice Za 1950 din smo pre neki dan nas dvoje jeli dva glavna jela, salatu, 4 limunade, i na kraju dobijes na racun kuce po jedan turski caj. Bas je bila uzivancija! Hrana odlicna, sva jela su kmbinacija mesa i salate, na tanjiru dobijate i neku njihovu vrstu hleba, nesto kao tortilje. Preporuka!

Back