Predložite dobar restoran

"zlatiborac" kod partizanovog stadiona.
ko pojede porciju , ko u onim teksaskim restoranima sto krkaju stejk od 2 kg, dobije dzabe sodu bikarbonu:D

Zlatiborac je ok ALi
muka mi je od tih preobilnih porcija po restoranima..mislim ko to moze sve da pojede..
bar ja ne mogu ni trecinu. volim..malo ali odabrano i lepo..
to su postale navlake sa tim ogromnim porcijama..dobijes kilo mesa u porciji..mislim
covek ipak nije stoka..
izvinjavam se ..ovo je bilo jace od mene..za te ogromne porcije..
sada mi je lakse..:lol:

Cene niko ne pominje mada su one nesto stoje veoma vazno za one koji vole da obilaze restorane.
Otvorio moj komsija na Dusanovcu restoran u Ibarskoj16 ili 18 [neznam tacno] i nazvao ga "Vremeplov". Klepio cene da se smrznes. Radi vec mesec-dva i kad god prodjem pored njega vecito je prazan a lepo ga je sredio. Bar na oko izgleda cool
Moje prognoze su da ce da promeni delatnost u skorije vreme. Kad pocne grejanje i ostalo razumece. Jedino ako nema neke druge prihode a osecam da ima.......:think:

to je stvar raspolozenja i naravno vrlo individualno gledano, meni je Mithologija u Bircaninovoj zaista ono sto se meni svidja, sa lepom atmosferom , dobrom kuhinjom, tihom i lepom muzikom. ono sto mi se najvise svidja je pogled na park ..

Back