Predložite dobar restoran

U Dositejevoj Kuco, u Dositejevoj ... :per: A da je fino,fino je ... A cene su dž ... Pre neki dan sam jeo grilovano povrće sa mocarelom zapečeno u pola patlidžana ... Supa dana obavezno ... A osoblje je super, naročito ženski deo ekipe ... :D

A ja napisa u Dobracinoj..:zcepanje:Greska..tog dana sam se muvala u tom kraju ..u Dositejevoj i to br. 9a da budem preciznija sa sve platoom napolju..A za cene si u pravu..za osoblje takodje..tog dana je bila corba od pecuraka koju nisam jela ali sam jela grilovane skampe i filet lososa..a i muski tanjir im je dobar..i kolaci..koje na zalost nisam jela jer nisam mogla..:D

Pridruzujem se onima koji su pohvalili Little Bay.Odusevljena sam!

Nalazi se iza Narodnog pozorsta ..Dositejeva..

Ambijent je neverovatan..kao neko pozoriste ..sa balkonima ( tu je malo intimnije-ko voli);) , a muzika je bozanstvena (ili klasicna ili dzez)..

O hrani i cenama je dovoljno receneo. Ja bih da spomenem da je izvrsno za manje drustvo koje zeli da se cuje dok razgovara( a ne da tresti muzika)..lepo je proslaviti neciji rodjendan na taj nacin..:)

Sada pocinje akcija( mislim svaki ponedeljak) "plati koliko mislis da vredi".Znaci..jedes..pijes i platis koliko mislis da treba,a sve ide u fond Vlade Divca za humanitarne akcije.Btw..ja mislim da je taj prostor gde je sada restoran ranije drzao Sale Djordjevic..bilo je nesto vezano za kosarku..

U svakom slucaju..izvrsno! :)

Bila sam u novom libanskom, ne dopada mi se hrana, servis je usporen do bola. 40 min za glavno jelo. Strasno!!
Tajlandski(Bankok) je bio odlican, ali su se negde odselili i ne znam gde su
Kineski su mi nekako udaljeni a u Ludoj kuci imaju samo klasicne buckurise
Mc Donalds je prava stvar..
Kod Dace sam cekala pola sata da me usluze a hrana nije nesto. Jakna mi se usmrdela na kuhinju..
Interesuju me vise nasi domaci restorani
Preporucujem Orao u 29. novembra, ali u suterenu..svira klavir, usluga odlicna, cene jos bolje, jako prijatna atmosfera
Stara visnja je poznata po niskim cenama i velikim porcijama... da li je neko bio u Pinku u Zarkovu?
Kakav je Porto, riblji restoran?

nije stara višnja, nego trešnja... ;)
oni su se dve godine unazad prilično pokvarili...
postoji jako dobar restoran ispod hilandarske...intiman, sa prelepom baštom, usluga pod konac..umeju da diskretno donesu pride pićence-dva gratis na račun kuće, kuća časti....cene su standardne, nije jeftino...ali vredi...restoran se zove DAKA:.
meni se Pink ne sviđa...porcije jesu velike, uglavnom roštilj i standardna kuhinja koja kod nas prolazi najbolje...ali imaju recimo i pice. što odmah govori o konceptu i kvalitetu kuhinje..daj šta daš, da imamo u ponudi......prostor je onako...bašta je mala, unutra je uvek gužva ko na žs..
a porto je dobar ako voliš ribu i plodove mora..jače cene

Poslednja izmena:

Back