mspopovic
Primećen član
- Poruka
- 834
A jagnjetina ispod saca i teletina ispod saca i tulumbe..TRESNJEV HLAD..
Ovo si isto u pravu
Ali da postaviš kao pitanje u "Da li znate.." gde se nalazi ... Pa ja da odgovorim tačno ... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jagnjetina ispod saca i teletina ispod saca i tulumbe..TRESNJEV HLAD..
Ali da postaviš kao pitanje u "Da li znate.." gde se nalazi ... Pa ja da odgovorim tačno ... 

Ma imam neki osecaj da ce tu jos malo biti i crevca na zaru ... Nisam se setio da pitam ... Ma jel zna neko gde ima crevca, kavurma i tako to ..
U Dositejevoj Kuco, u Dositejevoj ...A da je fino,fino je ... A cene su dž ... Pre neki dan sam jeo grilovano povrće sa mocarelom zapečeno u pola patlidžana ... Supa dana obavezno ... A osoblje je super, naročito ženski deo ekipe ...
![]()
Greska..tog dana sam se muvala u tom kraju ..u Dositejevoj i to br. 9a da budem preciznija sa sve platoom napolju..A za cene si u pravu..za osoblje takodje..tog dana je bila corba od pecuraka koju nisam jela ali sam jela grilovane skampe i filet lososa..a i muski tanjir im je dobar..i kolaci..koje na zalost nisam jela jer nisam mogla..Necu onda ako znas....Ovo si isto u pravuAli da postaviš kao pitanje u "Da li znate.." gde se nalazi ... Pa ja da odgovorim tačno ...
![]()
).."6 и 400" на углу рузвелтове и далматинске
Necu onda ako znas....ali neka bude..Oblakovska ..broj ne znam..
)..
e, predložila bih ''ludu kuću'' u staklencu na trgu republike...to je čajniz fast fud i izvanredan je. kad krenem kući s posla, naručim klopu, dok stignem do njih - bude gotova, platim i.....u minibus, pa kući....i bude vruće kad stignem kući.

Ovo baš sexi zvuči![]()
baš si dobro čuknuo glavu.

Onda ZABORAVIali su konobari bezobrazni....
"6 и 400" на углу рузвелтове и далматинске
kakva je to prava kafančuga...znaš zašto se tako zove..gazdin sin je na rođenju bio težak toliko - dobra fora ( :

JUCE SAM BILA U RESTORANU "PINK"
STVARNO ODLICNA USLUGA, OGROMNE PORCIJE, CENE NISKE...CISTA DESETKA!!!!
IDEMO DALJE SA PREDLOZIMA, PLEASE...JEL BIO NEKO U INDIJSKOM RESTORANU??
gde je taj restoran?
Cene su O.K. ( velika porcija lignji ladno za dvoje sa svim prilozima 500 din )
Piletina na havajski nacin, veliki ibor kolaca...ma bas su korektni.
Bila sam u novom libanskom, ne dopada mi se hrana, servis je usporen do bola. 40 min za glavno jelo. Strasno!!
Tajlandski(Bankok) je bio odlican, ali su se negde odselili i ne znam gde su
Kineski su mi nekako udaljeni a u Ludoj kuci imaju samo klasicne buckurise
Mc Donalds je prava stvar..
Kod Dace sam cekala pola sata da me usluze a hrana nije nesto. Jakna mi se usmrdela na kuhinju..
Interesuju me vise nasi domaci restorani
Preporucujem Orao u 29. novembra, ali u suterenu..svira klavir, usluga odlicna, cene jos bolje, jako prijatna atmosfera
Stara visnja je poznata po niskim cenama i velikim porcijama... da li je neko bio u Pinku u Zarkovu?
Kakav je Porto, riblji restoran?
iko spomenu Zabar? trio mediterano za malo da me dokrajci sinoc- nema gde vise da stane, a ne mogu da prestanem jesti![]()
Kaži gde je mesto ...![]()