Predložite dobar restoran

Cuo sam vec negde.....al kad smo vec kod Leskovca moram da prekopiram jedan vic >>>
Vozi se Leskovčanin vozom. U kupeu, preko puta sedi devojka u mini suknji. Leskovčanin izvadi salvetu, stavi na krilo, u nju istrese čvarke da malo prezalogaji... onda pogleda u djevojku i reče:
"Devojče, vidi ti se piče."
Ona odgovori: " Ne te se tiče moje piče."
Leskovčanin: " Ne me se tiče tvoje piče, no mi na Miška utiče i čvarci mi razmiče."

Poslednja izmena:
Bila sam u novom libanskom, ne dopada mi se hrana, servis je usporen do bola. 40 min za glavno jelo. Strasno!!
Tajlandski(Bankok) je bio odlican, ali su se negde odselili i ne znam gde su
Kineski su mi nekako udaljeni a u Ludoj kuci imaju samo klasicne buckurise
Mc Donalds je prava stvar..
Kod Dace sam cekala pola sata da me usluze a hrana nije nesto. Jakna mi se usmrdela na kuhinju..
Interesuju me vise nasi domaci restorani
Preporucujem Orao u 29. novembra, ali u suterenu..svira klavir, usluga odlicna, cene jos bolje, jako prijatna atmosfera
Stara visnja je poznata po niskim cenama i velikim porcijama... da li je neko bio u Pinku u Zarkovu?
Kakav je Porto, riblji restoran?

Pink je vrh, biosam sto puta i uvek bi ponovo otisao. Konobari su im bas uljudni a klopa dobra i ukusna, i naravno cene u poredjenju sa svim ostalim restoranima mnogo niza.
Inace izdvojio bih i Ruski car
http://www.navidiku.rs/Beograd/grad/1/kategorija/22/podkat/25/Restorani
koji je isto zakon i naravno velika prednost mi je kod njega sto je u centru grada, za razliku od pinka sto moram da idem na kraj sveta :)

Evo utisaka iz prve ruke za restoran Pink i Little Bay.

Pink zaista ima prihvatljive cene za porcije koje se dobijaju i hrana je onako domacinska, bez mnogo eksperimentisanja, ali ukusna za moj ukus. Na ustrb toga je lokacija, ne toliko ljubazno osoblje i enterijer.

Little Bay me je zaista odusevio, lokacija, cena, klopa i atmosfera, moja preporuka svakako.

Back