- Poruka
- 28.566
gde nestade tema o pijaci?
mozemo li ondaK ovde o istoj?
p.s.bitno da i dalje opstaje glupost od kabineta
mozemo li ondaK ovde o istoj?
p.s.bitno da i dalje opstaje glupost od kabineta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda je navala a mozda i hoce na brzaka da ti otmu pare i bezanijaOva promocija koju smo mi iskoristili pre par meseci više ne važi i sad postoji slična ponuda sa malo većom cenom. Takođe saznali smo da su u Gingeru počeli da ograničavaju vreme boravka na max 2 sata. Izgleda da je menadžment bio potcenio apetit gostiju pa sada malo zavrće slavinu
Kakva navlakusaKazino je po svojoj prirodi dinamičan pa se i promocije stalno menjaju. Tako nas je kad smo u Gingeru bili drugi put prijatno iznenadio konobar kad nam je uz račun doneo i vrećice sa chipovima u vrednosti od po 500din (5eur) za igre na stolovima.
Idite na palačinke u Glumac, palačinke su velike, a mažu mnogooooo!!!!!
**** ALL THE REST, GLUMAC IS THE BEST!!!!!!!
kod 'paše' na riblju čorbu....eto,dugo nisam bio.....
zapravo je 17 avgust,ali splav se zove 'paša'.sam početak zemuna...ili ne razumum pitanje?
iz pravca grada,prodje se juga,udje se u karadjordjevu.na semaforu desno.posle pumpe desno.posle 100 metara parkiraš.dodješ do vode,i okolo tražiš splav.piše....
tamo 90 posto ljudi ide na čorbu....
ma,to sa datumom je bila shala la.a za ime,ne znam.ne bih da garantujem,ali mislim da se oduvek ovako zvao.taj pasha je umro,pa sad to valjda vodi njegov sin.kazu,da je chorba pre bila jos bolja..za pashinog zivota.....Mislio sam da je to splav koji se nekad zvao 4. jul.
U svakom slucaju hvala.
Kos "Pase" je odlicna riblja corba.
najbolji je ikki!
U staroj hercegovini kolenica je zakon.