причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj, ''crveni krst'' ili kako se već zove...u siminoj...razbili smo se danas od klope - ukusno, obilno i cene su normalne. tufahije su im vrh....
evo jedne svetljanke da te podrzi,jer isto volimoVolim restorane tj kafane u kojima imaju karirane stolnjake i rasklimane stolice jer znam da je tu klopa sigurno dobra a cene pristupacne.
Sta cu.....seljak covek![]()
Volim restorane tj kafane u kojima imaju karirane stolnjake i rasklimane stolice jer znam da je tu klopa sigurno dobra a cene pristupacne.
Sta cu.....seljak covek![]()
ako u međuvremenu nisu otvorili i neku malu''Mala carinarnica'' - na keju - isto super klopa...
onda mo'š da svratiš na jedno mesto, na uglu cara dušana i rige od fere....baš na uglu je 'maxi', ali odmah iznad ima takvo nešto sa rasklimatanim stolicama i kariranim stolnjacima...uvek ima i neka divljač na meniju.....ne znam kako se zove.
Odrastao sam u " Knez Milotinoj " Mi smo je zvali " Skoplje " Probaj -- skembice ili kolenicu"Stara Hercegovina" na kraj ulice vojvode Dobrnjca. Prava kafana za klopu dok ne puknes. Kuvana junetina sa povrcem u supi je bruka... Posto nisam placao racun ne znam kakve su cene, al je puno ko oko, pa pretpostavljam da i nije tako skupo... I rostilj je domacinski ...
Koliko se ja secam tu je " Doboj " ali mislim da je zatvoren.onda mo'š da svratiš na jedno mesto, na uglu cara dušana i rige od fere....baš na uglu je 'maxi', ali odmah iznad ima takvo nešto sa rasklimatanim stolicama i kariranim stolnjacima...uvek ima i neka divljač na meniju.....ne znam kako se zove.
Da, da...''stara''...hvala na ispravci.ako u međuvremenu nisu otvorili i neku malu
restoran se zove stara carinarnica
"Stara Hercegovina" na kraj ulice vojvode Dobrnjca. Prava kafana za klopu dok ne puknes. Kuvana junetina sa povrcem u supi je bruka... Posto nisam placao racun ne znam kakve su cene, al je puno ko oko, pa pretpostavljam da i nije tako skupo... I rostilj je domacinski ...
Koliko se ja secam tu je " Doboj " ali mislim da je zatvoren.
jao, tamo jedemo zimi kuvane butkice i kiselai kupus...mrkli mrak![]()
Ma imam neki osecaj da ce tu jos malo biti i crevca na zaru ... Nisam se setio da pitam ... Ma jel zna neko gde ima crevca, kavurma i tako to ..
Ako hocete drugaciji ambijent..dobru hranu serviranu na drugaciji nacin..onda LITTLE BAY u Dobracinoj