Predložite dobar restoran

"Stara Hercegovina" na kraj ulice vojvode Dobrnjca. Prava kafana za klopu dok ne puknes. Kuvana junetina sa povrcem u supi je bruka... Posto nisam placao racun ne znam kakve su cene, al je puno ko oko, pa pretpostavljam da i nije tako skupo... I rostilj je domacinski ...

Volim restorane tj kafane u kojima imaju karirane stolnjake i rasklimane stolice jer znam da je tu klopa sigurno dobra a cene pristupacne.

Sta cu.....seljak covek :D

onda mo'š da svratiš na jedno mesto, na uglu cara dušana i rige od fere....baš na uglu je 'maxi', ali odmah iznad ima takvo nešto sa rasklimatanim stolicama i kariranim stolnjacima...uvek ima i neka divljač na meniju.....ne znam kako se zove.

Ja volim zemunske restorane: ''Salaš'', na Gardošu - idealna banatska kuhinja, imaju super vanilice, a i štrudle s makom plus domaća dunja, loza, vino....a tek ćuretoina s mlincima, mmmm....

''Balkan eksperes'' , na Gardošu- on je standardan, kao npr. ''Trag'' na Dorćolu...

''Mala carinarnica'' - na keju - isto super klopa...

"Stara Hercegovina" na kraj ulice vojvode Dobrnjca. Prava kafana za klopu dok ne puknes. Kuvana junetina sa povrcem u supi je bruka... Posto nisam placao racun ne znam kakve su cene, al je puno ko oko, pa pretpostavljam da i nije tako skupo... I rostilj je domacinski ...
Odrastao sam u " Knez Milotinoj " Mi smo je zvali " Skoplje " Probaj -- skembice ili kolenicu

Poslednja izmena:

jao, tamo jedemo zimi kuvane butkice i kiselai kupus...mrkli mrak :)

Back