Predložite dobar restoran

Taman kad sam otkrila dobar kineski restoran u Zemunu i jeftin, oni ga zatvorili. Pre mesec dana odemo mi tamo na klopu i tražimo sto za dvoje a dečko nas gleda zbunjeno i pita jel hoćemo zajedno (u istoj prostoriji) da nas masiraju. Šta se desilo, pretvorili su restoran u salon za masažu. Baš sam se razočarala, mada nije loše otići i na masažu. E sad ja pitam da mi preporučite neki kineski restora. Bila u Pekingu, nisam oduševljena i bila sam u neki u Ustaničkoj, ne znam kako se zove

Taman kad sam otkrila dobar kineski restoran u Zemunu i jeftin, oni ga zatvorili. Pre mesec dana odemo mi tamo na klopu i tražimo sto za dvoje a dečko nas gleda zbunjeno i pita jel hoćemo zajedno (u istoj prostoriji) da nas masiraju. Šta se desilo, pretvorili su restoran u salon za masažu. Baš sam se razočarala, mada nije loše otići i na masažu. E sad ja pitam da mi preporučite neki kineski restora. Bila u Pekingu, nisam oduševljena i bila sam u neki u Ustaničkoj, ne znam kako se zove

Ima neki kineski restoran-valjda skoro otvoreni na padini(gde prolazi bus 56-ta ulica)... Zaboravio sam kako se zove... Fino deluje, al ne znam da li je jeftin...

Tajland?
Čujem nema više lutalica na Padini... a ni Cigančića :mrgreen:

Valjda se tako zove...

Sve su ih smazali - mislim gosti restorana ! :hahaha:

Sad poručuju preko oglasa, tipa: "Udomila bih bernadinca, ali da nema manje od 100 kg... u potpisu - veliki obožavalac pasa"!

Mada stvarno ukusno spremaju! :super:

Ne obilazi mnogo restorane...
Moja preporuka su - "Pink" i "Food&Coffee Mall- u Idei", naročito ovaj drugi zbog cena i mogućnosti dobijanja pola porcije, tako da može svašta da se iskombinuje, kao i "salat bar"- gde sam praviš salatice, bude zanimljivo!

Back