Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.565
Е крвави су. А од прилога вероватно имају и пасуљAli pazi opciju...pita te lik jel ces u lepinji ili tortilji! HAHAHAH

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е крвави су. А од прилога вероватно имају и пасуљAli pazi opciju...pita te lik jel ces u lepinji ili tortilji! HAHAHAH

Taman kad sam otkrila dobar kineski restoran u Zemunu i jeftin, oni ga zatvorili. Pre mesec dana odemo mi tamo na klopu i tražimo sto za dvoje a dečko nas gleda zbunjeno i pita jel hoćemo zajedno (u istoj prostoriji) da nas masiraju. Šta se desilo, pretvorili su restoran u salon za masažu. Baš sam se razočarala, mada nije loše otići i na masažu. E sad ja pitam da mi preporučite neki kineski restora. Bila u Pekingu, nisam oduševljena i bila sam u neki u Ustaničkoj, ne znam kako se zove
Ima neki kineski restoran-valjda skoro otvoreni na padini(gde prolazi bus 56-ta ulica)... Zaboravio sam kako se zove... Fino deluje, al ne znam da li je jeftin...

Tajland?
Čujem nema više lutalica na Padini... a ni Cigančića![]()

Ma nema više prave kafane.
Svi se nešto foliraju.
Hoću kafanu sa olajisanim patosom, kockastim stolnjakom.
Kafanu da miriše na ćevape i pivo.
Sa brkatom konobaricom dlakavih nogu.
Em ti zivot sve su to ukinuli.
U cemu je razlika izmedju kafane i restorana ?
Da potvrdim, jesu odlične i jako su im velike porcije, bar meni.Jao dobre su i u Amici
Da, u Glavnoj....dobre su.U mom kraju (Zemun) najbolje i naj veće palačinke su kod Pinokija.

A u "USCU" naaajbolje punjene tikvice i sarmice od zelja ... Sa kiselim mlekom... Trk tamo dok ne prodje sezona...
Posto su sarmice, a tikvice? Kakve su porcije?
Ko voli italijansku kujnu, onda TRAČ u Mileševskoj (Save Kovačevića). Prosto ne verujem da niko nije predložio - njoke sa 4 sira su najbolje u varoši. .