Predložite dobar restoran

Mnogi ne znaju za restoran "Gurman" blizu Zemunkog keja u centru Zemuna, u maloj ulicici kojom prolazi autobus 88 kada podje sa keja. Ulazi se kroz stambeni ulaz (postoji rekalma na ulazu) i prolazi do lepo uredjene tihe letnje baste. Nude sve sa rostilja u rasponu cena od 400-600 din, i dnevne menije po ceni od 350 din. Tu je i karakteristican izbor domaćih vina.

Poslednja izmena od moderatora:
Ima Strauss na na zelenjaku, kod stanice prema Novom Beogradu, gde staje 16 i 95 i u podzemnom prolazu kod Albanije, i u Karađorđevoj. Jeo sam pasulj sa slaninom, kupus salatu i leba za 200 din, druge cene ne znam, ali pasulj je baš ogromna porcija i ukusno je.

E, ovo je sad stvar ukusa, ali meni nije problem...
Kineski restoran "Luda kuca" u Vlajkovicevoj, mada ih ima na jos nekoliko lokacija u gradu. Tamo je jedna porcija komotno za dvoje, dakle nema sanse da ono jedan pojede. Secuan rezanci sa piletinom(ili vec sa drugom vrstom mesa), piletina sa kikirikijem itd...ima jos mnogo toga zanimljivog. Porcija je 490 dinara, najedes se za medalju, ali nemas osecaj tezine u stomaku. Recimo, kada bi onoliko sarmica pojeo kolike su nihove porcije, momentalno bih poceo da mirisem ljubicice sa druge strane :)

Eto to je moja preporuka :)

И ја готивим Микана, али нисам нешто провалио да могу и да им седнем.

Е отворио је Микан још једну собу одмах прекопута ресторана, има 4 стола :)

Од јефтиноће ту је и Стара Трешња на Бановом Брду (улица изнад полицијске станице/окретнице трамваја).

Danas smo bili u restoranu "Nislija", nalazi se u Ruzvltovoj ulici, bas na cosku preko puta TC Zira. Za 1350 din koliko nam je ispao racun jeli smo dve sopske salate, dve becke snicle uz dodatak pomftita i majoneza, tri kisele vode, hleb, i jedno pivo od 0.5l. Porcije u velike, ja moju becku nisam mogla do kraja da pojedem, porcija salate im je takodje bogata, sve se sluzi u onim zemljanim posudana i tanjirima. Restoran nije bas reprezentativan, moglo bi u njega da se ulozi jos u smislu enterijera, ali zaista su super i hrana i porcije iste. A i meni nije los, ima da se izabere svasta nesto. Ma super je. Preporuka.

stvar je sledeca :)
....Imam susret-biti ili ne biti :)
..Trebam imati i lep i romantican ambijent.
Ne znam sta se njemu vrzma po glavi ,ali izgleda nesto slicno kao i meni cim je predlozio restoran na Avali u 21 h..--ali ja da izaberem..
Dakle trebam pomoc
Restoran sa finom i ne mnogo preskupom hranom,i lep ambijent..

Back