VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
glumac ,ispod narodnog pozorishta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Restoran Caruzo, Terazije 23, osmi sprat...odlicna hrana, divan ambijent i DEFINITIVNO NAJLEPSI POGLED U BEOGRADU...naravno za ovo morate voleti Beograd

U Nemackoj je to normalno, nije blam! Naravno, ono sto se moze zapakovati, sto je ukusno i kada je i hladno, kao na primer becka snicla!jel trazite od kelnera da vam zapakuju hranu ako ne mozete sve da pojedete? ili vas je blam

muzika je jedna od najboljih stvari - zavisno od veceri neko svira klavir ili jazz ili slicno. sto se hrane tice po meni je odlicna, izbor nije prebogat, ali su cene cini mi se nesto nize od uobicajenih. obavezno rezervisite definitivno must see
cene su normalne (jela oko 500-1100 dinara) jos jedan must see 

Languste ima bastu koja jako asocira na baste morskih restorana- i zbog pogleda iz nekih uglova i zbog kompletnog uredjenja- sto se moze videti i na fotografijama, na sajtu..tamo se, takodje, mogu videti i cene koje su bas jake, pa ko voli romantiku toliko da hoce i da plati za nju onoliko- verujem da ce biti odusevljen![]()
Zaboravih da dodam da sam bila par puta u Caruzu i da sam odusevljena, na prvom mestu pogledom, uslugom i klopom, kao i muzikom - jazz i latino zvuci finog, zenskog vokala uz klavirsku pratnju- koja je petkom i subotom uvece..
Kafanica je izmedju moje Visoke hotelijerske skole i Rep. hidrometereoloskog zavoda i jeste za must see![]()

Languste ima bastu koja jako asocira na baste morskih restorana- i zbog pogleda iz nekih uglova i zbog kompletnog uredjenja- sto se moze videti i na fotografijama, na sajtu..tamo se, takodje, mogu videti i cene koje su bas jake, pa ko voli romantiku toliko da hoce i da plati za nju onoliko- verujem da ce biti odusevljen![]()
Kvalitet jela opravdava sve, pa ako je jelo delikatno i uz to ambient i sve ostalo ok. onda je i cena zasluzena!
![]()
Kratko i jasno:
1. "Srbija" - na ibarskoj magistrali posle lipovica (mislim da nije daleko u odnosu cena/porcija/kvalitet).
2. Restoran "Dačo" - na Karaburmi, stara srpska kuhinja, na stari srpski nacin, u pravom ambijentu! (dovoljno je pomenuti imena gostiju Kostunica, svi moguci politicari, svi moguci ambasadori, poynate licnosti....)