Predložite dobar restoran

Campo di Fiore u Zemunu. Fenomenalne pizze i paste. Skroz sladak ambijent i nacin serviranja klope.

Super je restoran,ali jedino sto imaju samo pice i paste,Italijani su jos poznati i po ribi i biftecima...
Isli smo na veceru pre neko vece i otisli smo tu...
Ali kad smo videli jelovnik,morali smo da idemo jer je moja sestra alergicna na brasno,a nemaju nista bez brasna,osim salate...

Da li je neko bio u restoranu Ginger u okviru Grand Casina, u hotelu Jugoslavija? Funkcionise po sistemu samoposluzivanja, na meniju su jela azijske kuhinje i sve to za 1000,00 po osobi, naravno, neogranicena konzumacija. Hranu spremaju kuvari pred vama, cak postoji mogucnost i da sami eksperimentisete.. To sve sjajno zvuci, samo mi nije jasno, sta znaci,"registracija na ulazu"? S obzirom da je u pitanju kockarnica, neka vrsta legitimisanja je potrebna, koliko su najavili mozete posetiti restoran iako niste igrac. Kako to sve ide?

Registracija znaci da dobijes clansku kartu kockarnice, ne moras da se kockas, mozes samo da ides da jedes, ali meni to malo bezveze, kao sad cu da se uclanim da bi isla da zderem koliko hocu za 1000 din, te iz principa necu, iako svi kazu da je klopa super...

Sto se tice registracije u kazinu ona traje nekih 5 minuta i to se radi zbog toga sto je ginger u okviru igrackog odnosno gaming dela kazina. Ginger funkcionise po principu samoposluzivanja, svedski sto, odnosno bife je u pitanju. Kazem samoposluzivanje ali vam konobari donose 50% jela. Postoje dve vrste supa, tajlandska supa od kukuruza i japanska raman supa, azijske kisele salate, jela sa woka (tajlandski govedji kari, morski plodovi sa dashi prazilukom, udon nudle sa svinjetinom, jajcane nudle sa piletinom, patai nudle sa piletinom) kari deo sa po tri jela sa karijem, rostilj, riba i meso (lignje, tuna/losos, losos, racici, file list bela riba, ramstek, svinjski kare, piletina, biftek) i slatkisi za kraj (panakota sa pasion frutom, krem brule od jasminovog caja, banufi banana sa karamel sirupom i kranci cokoladom, gigner cokolada) itd. U ponudi gingera je i sushi koji je al a cart. Ja sam konobar pa vam pricam sta sve ima, mislim da je vredno registrovati se posto je klopa raznovrsna i extra kvaliteta.

Dok sam bila u Studenjaku postojala je sendvičara-palačinkarnica između drugog i trećeg bloka, tu su jedno vreme bile doooobre i bogaaate palačinke. Sad sam na drugom kraju grada, pa tamo više ne idem često. Ima li neka dobra u centru po vašem mišljenju? Meni su zasad Troteri kod Vuka :super:

Back