Sto se tice registracije u kazinu ona traje nekih 5 minuta i to se radi zbog toga sto je ginger u okviru igrackog odnosno gaming dela kazina. Ginger funkcionise po principu samoposluzivanja, svedski sto, odnosno bife je u pitanju. Kazem samoposluzivanje ali vam konobari donose 50% jela. Postoje dve vrste supa, tajlandska supa od kukuruza i japanska raman supa, azijske kisele salate, jela sa woka (tajlandski govedji kari, morski plodovi sa dashi prazilukom, udon nudle sa svinjetinom, jajcane nudle sa piletinom, patai nudle sa piletinom) kari deo sa po tri jela sa karijem, rostilj, riba i meso (lignje, tuna/losos, losos, racici, file list bela riba, ramstek, svinjski kare, piletina, biftek) i slatkisi za kraj (panakota sa pasion frutom, krem brule od jasminovog caja, banufi banana sa karamel sirupom i kranci cokoladom, gigner cokolada) itd. U ponudi gingera je i sushi koji je al a cart. Ja sam konobar pa vam pricam sta sve ima, mislim da je vredno registrovati se posto je klopa raznovrsna i extra kvaliteta.