Predložite dobar restoran

Dusanovacki Cvet u Ustanickoj 78 na Dusanovcu. Restoran domace kuhinje, ko je za jagnjetinu neka dodje u vreme rucka - to se rasproda do 15h. a ko je mnogo gladan tu je sumadijska tepsija za dve osobe - kombinacija rostilja, pravo ludilo. Basta je fenomenalna, cene pristojne - osoblje profi. preporucujem.

sunset caffe, ada ciganlija

sunsetcaffe1.jpg
sunset2-1.jpg

makiska strana:)

Dusanovacki Cvet u Ustanickoj 78 na Dusanovcu. Restoran domace kuhinje, ko je za jagnjetinu neka dodje u vreme rucka - to se rasproda do 15h. a ko je mnogo gladan tu je sumadijska tepsija za dve osobe - kombinacija rostilja, pravo ludilo. Basta je fenomenalna, cene pristojne - osoblje profi. preporucujem.

Cene uopste nisu pristojne nego bezobrazne a hrana onako.....tu i tamo. Ti mora da si vlasnik ovog restorana cim tako pises. Juce sam bio u nekom restoranu "15" u Velizara Kosanovica 5 u Uciteljskom naselju. Cene su stvarno pristojne, osoblje ljubazno, ambijent je onako pristojan-solidan a hrana FENOMENALNA. Jeli smo ja i zena vesalice. Ona neku punjenu [zovu je ekstra vesalica] a ja obicnu dimljenu. Nismo mogli da pojedemo sve iako sam ja gurman samo-tako.

LJUDI VI NISTE CULI ZA NOVI RESTORAN''15'' NALAZI SE U UL. VELIZARA KOSANOVICA 5 TO JE NA ZVEZDARI TACNIJE BLIZU DOMA ZDRAVLJA ZVEZDARA.RESTORAN JE NEDAVNO OTVOREN I FENOMENALAN JE.CENE SU TIPA PINK I KUHINJA MOZDA CAK I JEFTINIJE.ALI JE ENTERIJER EKSTRA CISTO FENOMENALNO.NAJCISTIJI RESTORAN U KOM SAM BILA U ZADNJE VREME OBAVEZNO GA OBIDJITE I NECE TE SE POKAJATI.
A ja sam to isto potvrdio
Cene uopste nisu pristojne nego bezobrazne a hrana onako.....tu i tamo. Ti mora da si vlasnik ovog restorana cim tako pises. Juce sam bio u nekom restoranu "15" u Velizara Kosanovica 5 u Uciteljskom naselju. Cene su stvarno pristojne, osoblje ljubazno, ambijent je onako pristojan-solidan a hrana FENOMENALNA. Jeli smo ja i zena vesalice. Ona neku punjenu [zovu je ekstra vesalica] a ja obicnu dimljenu. Nismo mogli da pojedemo sve iako sam ja gurman samo-tako
a da nisam ni video da je neko vec pohvalio ovaj restoran. Znaci stvarno......
c014.gif

Ne slazem se - uzas zivi - jedino sto im vredi je ta jagnjetina - a cena je ne daj boze... od ostalih jela probao sam vecinu i moram da kazem da nisam nikako zadovoljan - utisak - vestacka atmosfera sa vestackim osmesima sa naznakom da ti uzmu pare...Unapred se izvinjavam ako se neko osetio prozvanim, ali ja se stvarno nisam osecao opusteno, a zna se da ti cene nisu bitne ako je atmosfera opustena...

ma loš je...al ja se iznenadio..bili u dači večeras....jeli nas dvojica čobanski ili šareni ćevap.. tako nešo...to je kao vrat na roštilju...i droogarica piletinu sa soosamom...i neke salate i pek. krompir........e, nama bilo ukoosno..al malo...a njeno slano u pm...pola je dala mački.....pošo mi nismo mogli.....prevara...........

Back