houst
Početnik
- Poruka
- 19
DUŠANOVAČKI CVET
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dusanovacki Cvet u Ustanickoj 78 na Dusanovcu. Restoran domace kuhinje, ko je za jagnjetinu neka dodje u vreme rucka - to se rasproda do 15h. a ko je mnogo gladan tu je sumadijska tepsija za dve osobe - kombinacija rostilja, pravo ludilo. Basta je fenomenalna, cene pristojne - osoblje profi. preporucujem.

A ja sam to isto potvrdioLJUDI VI NISTE CULI ZA NOVI RESTORAN''15'' NALAZI SE U UL. VELIZARA KOSANOVICA 5 TO JE NA ZVEZDARI TACNIJE BLIZU DOMA ZDRAVLJA ZVEZDARA.RESTORAN JE NEDAVNO OTVOREN I FENOMENALAN JE.CENE SU TIPA PINK I KUHINJA MOZDA CAK I JEFTINIJE.ALI JE ENTERIJER EKSTRA CISTO FENOMENALNO.NAJCISTIJI RESTORAN U KOM SAM BILA U ZADNJE VREME OBAVEZNO GA OBIDJITE I NECE TE SE POKAJATI.
a da nisam ni video da je neko vec pohvalio ovaj restoran. Znaci stvarno......Cene uopste nisu pristojne nego bezobrazne a hrana onako.....tu i tamo. Ti mora da si vlasnik ovog restorana cim tako pises. Juce sam bio u nekom restoranu "15" u Velizara Kosanovica 5 u Uciteljskom naselju. Cene su stvarno pristojne, osoblje ljubazno, ambijent je onako pristojan-solidan a hrana FENOMENALNA. Jeli smo ja i zena vesalice. Ona neku punjenu [zovu je ekstra vesalica] a ja obicnu dimljenu. Nismo mogli da pojedemo sve iako sam ja gurman samo-tako
Dusanovacki Cvet u Ustanickoj 78 na Dusanovcu. Restoran domace kuhinje, ko je za jagnjetinu neka dodje u vreme rucka - to se rasproda do 15h. a ko je mnogo gladan tu je sumadijska tepsija za dve osobe - kombinacija rostilja, pravo ludilo. Basta je fenomenalna, cene pristojne - osoblje profi. preporucujem.

tamo joore goste napolje...bilo u novinama... ( :--------------------------------------------------------------------------------
'Sesir moj" Skadarlija, za prave boeme