Predložite dobar restoran

pa za kuhinju ja mislio da ti idesh u kafanu da jedesh, a ti bi da ti keleneri idu ko u veprovom dahu u suknjicama:)

bre sarge...ti otkad prodo onaj krsh skroz povileneo... preporucujem ti da posto volis sve sam, idi za pocetak u costa caffe, pa onda stani u red, pa uzmi onu tacnu ko u menzi i nosi kafu do stola dok te oni likovi satro kelneri i kelnerice gledaju ko zadnjeg umobolnika...:) e jos im i platis za to, al' blizu ce doci dan kad ce nam zapad servirati novi vid restorana...izaberes jelo, platis, odes u kujnu, ucestvujes u njegovom pravjenju, vratis se za sto, pojedes i... naravno posle operes sudove... sve da bude clean i cakum pakum :)

siso zadnja tek sad videh sta si mi napisao,ja se zahebavam..ipak kecelje i to je bezveze,nego sta mi radimo pravimo drugome reklamu?sto se oni ne potrude da to urade?
za zutu gredu moze upustvo za uporabu..gde skrece 55 i 46 u south boulevard pa kuca desno bela i to ti je to

Predlazem:
Restoran "Malo korzo" iz bivse oretnice tramvaja na bulevaru
hrana odlicna i obilna npr. bela vesalica ima 600 gr. i dgacka je oko 50 cm, karadjordjeva ima 700 gr.
sto ne mozete da pojrdete pakuju za kuci.
Klub "Pavle Korcagin" u Cirila i Metodija 2a
uredjen sa simbolma iz Titovog vremena.
Ima pice koje nije skupo: pivo 70 din, votka 60 din itd.
Ima samo kuvana jela, nema rostilj.
Uvece svira muzika. Utorkom i sredom dva momka sa gitarama, a ostalim danima Doca i Dragan harmonika i gitara.
Za uvece se mora rezervisati jer je uvek puno. Jeftina pica.

Back