- Poruka
- 2.522
Eeeeeee, da su naši preci jeli integralne perece i tako te splačine, nikada ne bi oterali Turke i Nemce.....
e dobra si keve mi!al masr i leb SAMO U SNU, ma ni tu ne daj Boze!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeeeeee, da su naši preci jeli integralne perece i tako te splačine, nikada ne bi oterali Turke i Nemce.....
e dobra si keve mi!al masr i leb SAMO U SNU, ma ni tu ne daj Boze!
Keva=seljoberizam

Gde to dodje i kakve su cene ?ali nije los ni RAS
Rekoh na temi o Zemunu moderatorke Strele da je dobra klopa u Saču ..
Cene su ok...
pa za kuhinju ja mislio da ti idesh u kafanu da jedesh, a ti bi da ti keleneri idu ko u veprovom dahu u suknjicama
bre sarge...ti otkad prodo onaj krsh skroz povileneo... preporucujem ti da posto volis sve sam, idi za pocetak u costa caffe, pa onda stani u red, pa uzmi onu tacnu ko u menzi i nosi kafu do stola dok te oni likovi satro kelneri i kelnerice gledaju ko zadnjeg umobolnika...e jos im i platis za to, al' blizu ce doci dan kad ce nam zapad servirati novi vid restorana...izaberes jelo, platis, odes u kujnu, ucestvujes u njegovom pravjenju, vratis se za sto, pojedes i... naravno posle operes sudove... sve da bude clean i cakum pakum

Pivo toceno 80d..
Kafa isto toliko kao i corbe..
Klopa od 400d do 1000 za dve osobe..
Jeste povoljno, javicu utiske cim probam nesto. Valjda ima i nesto ispod saca, cim se tako zove......
Stara visnja je poznata po niskim cenama i velikim porcijama... da li je neko bio u Pinku u Zarkovu?
Kakav je Porto, riblji restoran?