Predlozi forumasa i forumasica za pdf Ljubav i Seks

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci, nejebica je razlog za onakav :rotf: ....a da si nam falio, jesi..:heart:

Pogrešno sam shvaćen :D :D

Lepo je to čuti : ) Mada, mene posmatrajte kao nekoga ko se, u ovim momentima, neće zadržavati puno... Znaš onaj trenutak kad neko bane u kafanu, izgrli i izljubi sve, popije nešto sa nogu, ode u nepoznatom pravcu :D

Iskreno, nema više te ekipe, nego tako vas par prodrmam, vidim dobro ste i tako :D

sta ima da se organizuje..ko ne ide nigde..docek nove godine je ovde na ljisu...

Vidi sto se Nina raskomotila z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ja prsla bila nesto, pa pozelila sve uzivo da vas vidim na jednom mjestu z:D

al ne brini proslo me z:D

Zar si normalna z:mrgreen: uostalom za neke mora da se plati:rotf:

- - - - - - - - - -

a neki ne mogu iz ustanova gde su da izadju kada hoce:rotf:

ne samo za pdf ljis, nego uopšte...opcija da se kače slike sa kompa na pp-u ne postoji...ili sam ja ćorav, ili ne umem...ako sam u pravu - ispravite to

Malo sam se raspitala. U pp ne može, mora da bude link. Ovako na javnom delu može, kao što i znaš.
Ako treba pomoć oko kačenja na neko virtuelno mesto, tu sam, pomoći ću koliko umem...

Gde je bila? Ne koristim je, pa ne znam na šta misliš?
Ja kad dođem sa Androida, uvek imam taj mobilni izgled. Ali pretpostavljam da ne misliš na to...

Bila je ranije aplikacija za forum, sada sa androida imas opciju preko Tapatoka koja je preglednija i laksa od postojece varijante koju nudi Chrome ali su obe varijante sa ogranicenjima.
Ne znam zasto je ugasena.

Sta je ponovnim ozivljavanjem pdf-a Erotika koji je bio deo ljis-a pre reorganizacije?
Jeste bio slabo posecen ali bio kutak za slike i price.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back