Droid
Legenda
- Poruka
- 51.565
Brak u kojem sex vise ne ide nije nuzno i brak koji ne valja...Znaci “kontinuirano i umereno svrljanje” je resenje i izlaz da bi se ostalo u braku koji ne valja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brak u kojem sex vise ne ide nije nuzno i brak koji ne valja...Znaci “kontinuirano i umereno svrljanje” je resenje i izlaz da bi se ostalo u braku koji ne valja?
Cesce je sa slobodnim zenama.zasto mislis da postoji razmimoilazenje?
mozda nek zene ne zele iskreno da odgovore?
na primer.. sa kim uopste varaju ti musakrci svoje zene?
pa sa zenama drugih muskaraca![]()
jooj sad ce krenuti prica da musakrci varaju sporta radi a zene samo emotivnoZena koja vara u braku mnogo lakse prekida brak od muskarca koji vara u braku.
To je istina, zena prevari ako se zaljubi.jooj sad ce krenuti prica da musakrci varaju sporta radi a zene samo emotivno![]()
A gde je vrednost takvog braka? Ne kazem da je sex najbitniji, ali je VRLO bitanBrak u kojem sex vise ne ide nije nuzno i brak koji ne valja...
Objasnila sam, jer se zaljubi. Ako se ostale kockice poklope, ostavice propali brak.Cesce je sa slobodnim zenama.
Zena koja vara u braku mnogo lakse prekida brak od muskarca koji vara u braku.
Nije sve u sexu nemoj da si time opterecena.A gde je vrednost takvog braka? Ne kazem da je sex najbitniji, ali je VRLO bitan
ja sam imala svoje metodekako se boriti?
Ja znam sta njega radi ali on ne zna sta mene radi.ja sam imala svoje metode
znala sam šta radi mog partnera.
ne mogu da kažem da su univerzalna strategija
svako mora da se potrudi da namesti sebi život kako on hoće
a ne kako neko drugi kaže
Problem.Ja znam sta njega radi ali on ne zna sta mene radi.
onda ne bi vise bilo brakova nidje na ovi svijetOna Paulina tema mi dade inspiraciju za ovu.
Da li biste se razveli kad bi u vezi popustio seks, znaci neko od partnera vise nije seksualno aktivan.
Da li mu je/joj pao libido, brak usao u kolotecinu, zdravstveni razlozi.... you name it ...
Zato je skoro svaki drugi brak razveden......Ili je polubrak......Tj slobodanLjubavnicu.
Pa ako se zaljubis neminovan je i razvod.
U stvari razvod ne zavisi od apstinencije zene nego od kvaliteta ljubavnice.
Slobodan brak je najgora varijanta.Zato je skoro svaki drugi brak razveden......Ili je polubrak......Tj slobodan
Bas je fino sto si I ti tu.Slobodan brak je najgora varijanta.
Mladi bracni par bez seksa... to ne postoji.Brak bez seksa opstaje samo kod starijih parova gde je biologija odradila svoje pa nema želje za seksom. Brak bez seksa opstaje ako je to samo neka faza od par meseci ali ako je učestalo i traje duže to znači da nikakve hemije i privlačnosti više nema. U takvom slučaju i muškarac i žena varaju prvom prilikom kad im neko zagolica maštu. Koliko god mi mislimo da smo racionalni i sve hoćemo da opravdamo i uklopimo jednostavno nismo u pravu. Mladi parovi u braku koji nemaju seks su osuđeni na propast. U mladosti upravo taj seks i hemija oživljavaju brak i drže kolotečinu i dosadu podalje. Kako u dvadesetim ili tridesetim dvoje zdravih osoba spava u istom krevetu i nema želju? Svaki problem u vezi i braku se prvo oseti u seksu i nedostatku istog.
Seks zapravo nije ni bitan?Mladi bracni par bez seksa... to ne postoji.
ne razumem otkud to pitanje...Seks zapravo nije ni bitan?
Zasto mora da pitanje ima razlog?ne razumem otkud to pitanje...
Upravo tako. Znači ako seksa nema pakuju se koferi i adio. Svako ima pravo da traži šta mu valja i da ne zavlači drugu stranu. Gomila brakova propadne posle par godina jer se nije radilo na održavanju.Mladi bracni par bez seksa... to ne postoji.
To kao auto nesto, to cudo , taj brakUpravo tako. Znači ako seksa nema pakuju se koferi i adio. Svako ima pravo da traži šta mu valja i da ne zavlači drugu stranu. Gomila brakova propadne posle par godina jer se nije radilo na održavanju.
Jeste. Radi se na poštovanju, poverenju, romantici i erotici. Zamisli samo mladi, lepi i zdravi a nemaju seksa? Znači imaju ga sa strane i bračnog partnera doživljavaju samo kao teret kog se treba rešiti. U dobrom braku seks prestaje samo kad biologija odradi svoje, a svaki nedostatk seksa pre toga znači da je odsvirano.To kao auto nesto, to cudo , taj brak![]()