Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 16.467
a ako se smanji seks, znači da je treće lice nestalo iz veze?To bi bio znak da se pojavilo trece lice u vezi, ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ako se smanji seks, znači da je treće lice nestalo iz veze?To bi bio znak da se pojavilo trece lice u vezi, ....
a ako se smanji seks, znači da je treće lice nestalo iz veze?
A zasto ne moze i emotivno da preplavi coveka?Ne, nisam to rekla.
Ponekad treca osoba moze da popravi sex u braku. Ali, samo sex.
Moze, to je sledeci levelA zasto ne moze i emotivno da preplavi coveka?
ne bi se slozio, ako je treca osoba dobar mehanicar, moze i kola da popravi bracnim drugovimaNe, nisam to rekla.
Ponekad treca osoba moze da popravi sex u braku. Ali, samo sex.
Ne razumem... Moze ili ne moze?Moze, to je sledeci level.
Zbunjujes me. Coveka u braku koji vara? U smislu da mu I emotivno popravi brak taj izlet?
Neee.ne bi se slozio, ako je treca osoba dobar mehanicar, moze i kola da popravi bracnim drugovima
ili auto limar....
Ja pitam tebe. Na koga mislis kada kazes emotivno popravi? Taj brak koji skripi?Ne razumem... Moze ili ne moze?
Ti pojma nemas koliko za zivot znaci da imas ispravan i sredjen autoNeee.
Pojava trece osobe u braku moze da unapredi sex.zivot tih supruznika, osecaj krivice, podsvesno verovatno, masta koja radi na takav neki nacin da im sex bude trenutno bolji.. ima tu mnogo varijacija.
Nisam sigurna da li sam dobro objasnila sta mislim da kazem.
Ti pojma nemas koliko za zivot znaci da imas ispravan i sredjen auto
to je erotika!
Muskarca kao individuu.Ja pitam tebe. Na koga mislis kada kazes emotivno popravi? Taj brak koji skripi?
Koga da “emotivno preplave osecanja”?
To moze da se desi, naravno.Muskarca kao individuu.
koji brak ne upadne u kolotečinu?Ona Paulina tema mi dade inspiraciju za ovu.
Da li biste se razveli kad bi u vezi popustio seks, znaci neko od partnera vise nije seksualno aktivan.
Da li mu je/joj pao libido, brak usao u kolotecinu, zdravstveni razlozi.... you name it ...
kako se boriti?koji brak ne upadne u kolotečinu?
znaš li?
Kontrolisanim i umerenim švrljanjem.kako se boriti?
Neces tako spasiti brak.Kontrolisanim i umerenim švrljanjem.
Ne švrlja se da bi se spasio brak.Neces tako spasiti brak.
Ovde je tema pitanje sta raditi ako ima problema u sexu u braku..Ne švrlja se da bi se spasio brak.
otkud znas, al si negativnaNeces tako spasiti brak.
Tako je. Sta raditi ako ima problema u sexu u braku.Ovde je tema pitanje sta raditi ako ima problema u sexu u braku..
Zato to kazem.
A zasto se svrlja, reci mi?
Ma ona sve posmatra sa aspekta prevarene ucveljene zene.otkud znas, al si negativna![]()
a sto ne gleda iz ugla veselog muskarca i vesele dame koji su uradili prevaruMa ona sve posmatra sa aspekta prevarene ucveljene zene.
Kao kad bi ti posmatrao sa apekta ostavljenog i prevarenog muza.
Pa ti vidi kako je to..
Tako je. Sta raditi ako ima problema u sexu u braku.
Evo odgovora.
https://forum.krstarica.com/threads/seks-i-razvod.1022575/post-50706233
Nema nigde reci o tome da se brak raspada ako je dojadio sex...
zasto mislis da postoji razmimoilazenje?Postoje dve pretpostavke: strasno veliko mimoilazenje u stavovima muskaraca i zena po ovom pitanju