- Poruka
- 41.996
ovde bi trebala da trazi lok, ko dee![]()
Njen cilj je spoznaja predatora. Kad bude imala dejt sa doticnim uporedice sa stvarima odavde.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde bi trebala da trazi lok, ko dee![]()

Kad neko ko prevazilazi i nase snove nas odabere sve se protrese.
Najveci san i strah je da ga ona hoce, a najveca strepnja da ce u njenim ocima videti razocaranje.

mislim da se nije promenilo, muskarci su jako staticni
zena, majka, domcica, dama na ulici, *urva u krevetu
Kad neko ko prevazilazi i nase snove nas odabere sve se protrese.
Najveci san i strah je da ga ona hoce, a najveca strepnja da ce u njenim ocima videti razocaranje.
Njen cilj je spoznaja predatora. Kad bude imala dejt sa doticnim uporedice sa stvarima odavde.![]()
je l ste našli svako svog predatora![]()

mislim da se uspešne veze više zasnivaju na nekom ravnopravnijem drugarskom odnosu nego tako nešto WOOOOOOOOOW
čini mi se
ali nemam pojma

menscini da jedan prodje ovuda malo prije![]()

Woooow odnos zahteva paralelne univerzume istovremeno. To je lako ako znaš kako.pa ne znam, kako god da počne u nekoj fazi će biti opet običan život, ono jedem-spavam-zarađujem-čuvam decu itd
- - - - - - - - - -
ako te taj WOOOW odnos previše iscrpljuje ne možeš da se baviš preživljavanjem prosto
Muških predatora ima raznih tipova a tip žene je samo jedan - ona koja ostavlja?
predatormožda i lupetam
- - - - - - - - - -
ko![]()

Nije dovoljno, iza toga ima nešto neuhvatljivo što osećaš a ne možeš da dosegneš. To važi i za žene: kada nabrajaju osobine sve je i ništa od toga.
Upravo je to moć ove igre: to šta je iza vidiš i osećaš jasno.
predator![]()
Woooow odnos zahteva paralelne univerzume istovremeno. To je lako ako znaš kako.

Nema tu podele na tipove, predator je zivotinjka koja te ostavi ostecenu.
Kako je odnos interaktivan nije moguce vrsiti podele, a kao jedina odrednica je da on odlazi.
Predaore bi mogli deliti po interesu koji ostvaruje, ali onome koji je ostecen to je manje vazna stvar.
predator![]()