Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislim da se nije promenilo, muskarci su jako staticni

zena, majka, domcica, dama na ulici, *urva u krevetu

Nije dovoljno, iza toga ima nešto neuhvatljivo što osećaš a ne možeš da dosegneš. To važi i za žene: kada nabrajaju osobine sve je i ništa od toga.

Upravo je to moć ove igre: to šta je iza vidiš i osećaš jasno.

pa ne znam, kako god da počne u nekoj fazi će biti opet običan život, ono jedem-spavam-zarađujem-čuvam decu itd

- - - - - - - - - -

ako te taj WOOOW odnos previše iscrpljuje ne možeš da se baviš preživljavanjem prosto

Muških predatora ima raznih tipova a tip žene je samo jedan - ona koja ostavlja?

Nema tu podele na tipove, predator je zivotinjka koja te ostavi ostecenu.
Kako je odnos interaktivan nije moguce vrsiti podele, a kao jedina odrednica je da on odlazi.
Predaore bi mogli deliti po interesu koji ostvaruje, ali onome koji je ostecen to je manje vazna stvar.

Nije dovoljno, iza toga ima nešto neuhvatljivo što osećaš a ne možeš da dosegneš. To važi i za žene: kada nabrajaju osobine sve je i ništa od toga.

Upravo je to moć ove igre: to šta je iza vidiš i osećaš jasno.

ne mogu da citiram a mrzi me da listam, neko je napisao o tim zavesama i zenama koje ne mogu da vide iza tih zavesa

Nema tu podele na tipove, predator je zivotinjka koja te ostavi ostecenu.
Kako je odnos interaktivan nije moguce vrsiti podele, a kao jedina odrednica je da on odlazi.
Predaore bi mogli deliti po interesu koji ostvaruje, ali onome koji je ostecen to je manje vazna stvar.

U kom smislu oštećenje? Možda je to cena koja se plaća za neku spoznaju o sebi. A saigrač uleće tamo gde intuitivno oseća da je potrebno.

Back