Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci volite da bi patili, jebbete se da ne svrsite... ljudi vi meni vise nista niste jasni...

50 shades of gray fazon ... nije ni cudo sto se ona "umetnica" obogatila ... videla ovce za sisanje da se loze pa da se iskusno okoristi.
Kapiram sirovine nisu na ceni, zamaraju, umobolni itd. ali u ovim odnosima nema ama bas nista uzviseno samo trip uzvisenosti jer na povrsini je drugacije od ostalih ali nema tu nekog kvaliteta.
Podseca malo na zavisnost od droge ... postavlja se pitanje sta je cilj toga? sama igra ? u tom slucaju moze doci do prezasicenja kad tad iliti stara narodna poslovica od igracke placke.
Pravi predator em maltretira em uziva kako same pristaju :lol:... na jos.
Dobra tema ali ima dosta klisea ...

Postavljacica uživa u temi. Sličan osecaj kad si na ivici da svrsis ali odugovlacis jer želiš da taj dobar osecaj potraje dugo :D

Tako je. Divna simbolika u tvom (šaljivi deran) postu.

Razlog tome je što ovo nema konačni odgovor pa pokazuje kakva je vrsta te čežnje o kojoj priča Perfi.

Toj vrsti čežnje su sklone žene koje žele povezivanje na svim nivoima potpuno i do kraja a što je neko nazvao ovde traćenjem vremena u eteričnom svetu umesto da se jednostavno naguzimo mužjaku i kada se oseti taj Penis sve čežnje će kao rukom biti odnešene.
Igrač ili predator, autentični ili lažno blistav dok igra traje pokazuje kroz interakciju sa saigračem šta je ta čežnja zapravo - tako što je saigrač istinski oseti.
Tog trena je ona jasno uobličena i ako je do tad neodredjeno plutala negde ispod u nekim zabitima našeg bića i koju osećaš a ne možeš da joj vidiš boje i oblike.

Igra se završava u oba slučaja pa je zato tanka linija izmedju igrača koji ume da pruži taj retki doživljaj i ima isti motiv kao saigrač da samo na jedan tren to oseti i predatora koji isto pruža al iiz krajnje sebičnih motiva, narcističke gladi.
Igra prestaje u oba slučaja., U prvom i pored potpune ogoljenosti i iskrene želje za potpunim prožimanjem nemoguće to održati večno. Nastupiće dosada kao i kod predatora.
Razlika je što će predator verovatno brže da seče i brutalnije dok će dvoje istinski povezanih polako i tiho utonuti u svakodnevicu koja melje.
Osetiti to je retkost, održati to je nemoguće ali mislim da je onaj ko to doživi imao neverovatnu sreću.

A motiv teme je upravo to: da li ako razložimo to šta predator pruža ne ulazeći toliko ni u motive nego sam način i kako to utiče na saigrača da da sebe toliko, možemo da dosegnemo bar malo gde je odgovor na prethodno napisano: zašto takav odnos ne može da traje večno. Ne sa predatorom konkretnim nego u našim odnosima sa drugim ljudskim bićem.
Jer da možemo ne bi bilo prevara, nesrećnih ljudi koji životare u svojim lažnim svetovima,površnim i ispraznim, zajedno a sami.

Poslednja izmena:
Tako je. Divna simbolika u tvom (šaljivi deran) postu.

Razlog tome je što ovo nema konačni odgovor pa pokazuje kakva je vrsta te čežnje o kojoj priča Perfi.

Toj vrsti čežnje su sklone žene koje žele povezivanje na svim nivoima potpuno i do kraja a što je neko nazvao ovde traćenjem vremena u eteričnom svetu umesto da se jednostavno naguzimo mužjaku i kada se oseti taj Penis sve čežnje će kao rukom biti odnešene.
Igrač ili predator, autentični ili lažno blistav dok igra traje pokazuje kroz interakciju sa saigračem šta je ta čežnja zapravo - tako što je saigrač istinski oseti.
Tog trena je ona jasno uobličena i ako je do tad neodredjeno plutala negde ispod u nekim zabitima našeg bića i koju osećaš a ne možeš da joj vidiš boje i oblike.

Igra se završava u oba slučaja pa je zato tanka linija izmedju igrača koji ume da pruži taj retki doživljaj i ima isti motiv kao saigrač da samo na jedan tren to oseti i predatora koji isto pruža al iiz krajnje sebičnih motiva, narcističke gladi.
Igra prestaje u oba slučaja., U prvom i pored potpune ogoljenosti i iskrene želje za potpunim prožimanjem nemoguće to održati večno. Nastupiće dosada kao i kod predatora.
Razlika je što će predator verovatno brže da seče i brutalnije dok će dvoje istinski povezanih polako i tiho utonuti u svakodnevicu koja melje.
Osetiti to je retkost, održati to je nemoguće ali mislim da je onaj ko to doživi imao neverovatnu sreću.

A motiv teme je upravo to: da li ako razložimo to šta predator pruža ne ulazeći toliko ni u motive nego sam način i kako to utiče na saigrača da da sebe toliko, možemo da dosegnemo bar malo gde je odgovor na prethodno napisano: zašto takav odnos ne može da traje večno. Ne sa predatorom konkretnim nego u našim odnosima sa drugim ljudskim bićem.
Jer da možemo ne bi bilo prevara, nesrećnih ljudi koji životare u svojim lažnim svetovima,površnim i ispraznim, zajedno a sami.

:ok: jasno objasnjenje odnosa
U literaturi ima dosta opisa tih odnosa na svim nivoima, duhovnih i platonskih cak fizicki odnos je izostavljen jer se smatra prljavim i skrnavi cistotu i misticnost.
Ovde je kljucna figura saigrac tj. zena sta zapravo ona zeli? putovanje? odnos koji ce da traje? zasto je saigracu tj. njoj preko potrebna ta vrsta stimulansa?
da li je zaista to emotivni odnos sa njene ili animatorski?

:ok: jasno objasnjenje odnosa
U literaturi ima dosta opisa tih odnosa na svim nivoima, duhovnih i platonskih cak fizicki odnos je izostavljen jer se smatra prljavim i skrnavi cistotu i misticnost.
Ovde je kljucna figura saigrac tj. zena sta zapravo ona zeli? putovanje? odnos koji ce da traje? zasto je saigracu tj. njoj preko potrebna ta vrsta stimulansa?
da li je zaista to emotivni odnos sa njene ili animatorski?

Verovatno zavisi od same žene, postoje one kojima je to isključivo animatorska igrarija čime se svrstavaju u predatore takodje.
Postoje i one koje čežnu za istinskim u svakom smislu prožimajućim odnosom koji je već pomenut i opisan više puta na temi od strane Perfi.
I u ovom drugom slučaju postoji taj animatorski motiv ali je to jedna od milion kockica tog mozaika

Ti si CPR neka fino vaspitana devojka. Iz dobre kuće reklo bi se, sa usađenim manirom da za eksplicitne radnje kao što je ebanje koristiš eufemizam ,izujedati,
Veoma zanimljivo moram priznati:lol:
Još je zanimljiviji rebus da li te je taj oženjeni predator kad te je ,izujedao, ostavio bez reči i otišo da ujeda dalje ili se pak vratio da prvo ujede svoju rođenu ženu :lol:
Veoma zanimljiva kratka pričica, moram priznati, vrca od bezobrazluka :lol:

Moj odgovor je u skladu sa postavljenom temom i procitanim odgovorima posetilaca. Po ovome kako je tema postavljena predator jeste neki opasni lik, citaj opasna zivotinja. A takvi ujedaju.
p.s. na srecu mene takvi nisu "ujedali". I da, ovo "grickanje" je u prenesenom znacenju a odnosi se na mentalni sklop predatora.

- - - - - - - - - -

Tacnije neko,ko voli samo da jebbe sa strane.

Ozenjen?:think:

ja izgleda imam jednog predatora, savjet brze molim:sad2:

alien3.jpg

Sad nabavi ovog.

Tako se kaze u njegovom kraju. Perfi ne zaludjuj ljude svojim tvrdokornim zeskim stavovima.
Otkud ti znas sta je predator kad si udata dugi niz godina? Pricala ti komsinka?
Varas muza?

Predatori su zene iz prostog razloga sto im se moze.

Tako se kaze u njegovom kraju. Perfi ne zaludjuj ljude svojim tvrdokornim zeskim stavovima.
Otkud ti znas sta je predator kad si udata dugi niz godina? Pricala ti komsinka?
Varas muza?

Predatori su zene iz prostog razloga sto im se moze.

A odkud ti znas kakav je predator? Licno si ga upoznao otpozadi pa znas kako je i kakav je?
Ne moze covek sa vama na kulturno jer ste primitivno nametljivi.
Ljudi raspravljaju i posmatranjem formiraju svoje misljenje koje izlazu u javnost.
Odakle ta potreba za vaspitavanjem i postavljanjem granica odraslim ljudima?

Vidim ti vrlo vodis racuna o konverzaciji.
Da, ja znam sta i ko je predator.
A sada cu da proverim i tvoje sposobnosti da vodis konverzaciju o pravima i znanjima.
Budi tu dok se vratim.:)

Ja sam vecita kukumavka na ovom forumu i osoba generalno poznata po sprdanju sa samom sobom, al' ovde i mene zajebbase. Sad sam tek skontala koliko ja iritiram druge ljude svojim stavom.

Ja ne razumem zašto se smori ti.
Nije stvar u orgazmu već u odlagnju .ako se izkuliras i energiju usmeris na celo telo možeš da dizivis nevidjeni orgazam.a zamisli tek koliko si produžila uživanje.koliko plus uživanja.ili da te recimo napli pa ode na posao. ceo dan i ne svrsis do uvece.koliko je to zelje.strasti.maštanja misli o njemu. do konačnog vatrometa. Ili napali te pa se izdrndate za pet min .svrsis operes zube i sednes pred TV :d

Ja ne razumem zašto se smori ti.
Nije stvar u orgazmu već u odlagnju .ako se izkuliras i energiju usmeris na celo telo možeš da dizivis nevidjeni orgazam.a zamisli tek koliko si produžila uživanje.koliko plus uživanja.ili da te recimo napli pa ode na posao. ceo dan i ne svrsis do uvece.koliko je to zelje.strasti.maštanja misli o njemu. do konačnog vatrometa. Ili napali te pa se izdrndate za pet min .svrsis operes zube i sednes pred TV :d
Ošamućenje i pogubljenje.
eh, tv.

Poslednja izmena:

Back