Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne znam, mislim da vise muske poznajem no zenske
mislim da neke ni tad ne prestaju, al mora da su predatorke inace bi prestale
ili su ostecene kroz zivot, to je moje misljenje
Predatori muški ili ženski su narcisi.
Mene zanima šta je jednom muškarcu potrebno da se oseća potpuno ispunjenim na svakom nivou a ne samo ono već pomenuto: majka, dama na ulici, savršena u krevetu ...

- - - - - - - - - -

Nikad. Predator nije zigolo.

Šta je predator?

Predatori muški ili ženski su narcisi.
Mene zanima šta je jednom muškarcu potrebno da se oseća potpuno ispunjenim na svakom nivou a ne samo ono već pomenuto: majka, dama na ulici, savršena u krevetu ...

- - - - - - - - - -

Šta je predator?

zaboravila si domacica
ispostovao sam te sa iskrenim ogovorima, iako i podhebavas
i opet odgovaram ozbiljno, ne mogu da znam za sve, samo za sebe, naravno da je potrebno i nesto vise od navedenog, to je za mene, dve jedinke, spajanje u jedno, kako god, bilo ko, kako to zamiljao, al je to po meni potrebo
a stimulansa i te tvoje navedene "igrice" ce sigurno i to obuhvatiti, al dok ne zaspis spokojan i ne probudis se spokijnijim, nema nista od predatora i igrica

zaboravila si domacica
ispostovao sam te sa iskrenim ogovorima, iako i podhebavas
i opet odgovaram ozbiljno, ne mogu da znam za sve, samo za sebe, naravno da je potrebno i nesto vise od navedenog, to je za mene, dve jedinke, spajanje u jedno, kako god, bilo ko, kako to zamiljao, al je to po meni potrebo
a stimulansa i te tvoje navedene "igrice" ce sigurno i to obuhvatiti, al dok ne zaspis spokojan i ne probudis se spokijnijim, nema nista od predatora i igrica
Ni jedna reč na temi nije ni podjebavanje ni zajebavanje već iskrena pitanja. Jer da je to dovoljno bilo bi mnogo ispunjenijih odnosa.

Tri puta sam napisao da svako ima svog predatora, ali generalno zene prave predatora od onoga koji ih emotivno vezuje, onda probaju da ga promene i ako ode zovu ga predatorom, ako ostane onda postaje musko, a malo kasnije papucic. Takav je trend nema tu mnogo pameti vise zelje za dozivljajima, " da vam zivot ne prodje kao majci." Vi ne razumete te zene koje provedu sa istim muskacem verno 30 i vise godina, uvek se zale na njega, a ne mrdaju nigde, zato sto su sretne sa njim. Ne razumete zasto su neiskrene. Zato sto ne zele da im ga neko otme. Ne razumete zasto lazu. Zato sto ne veruju nikome osim njemu cak kada i njega lazu. Osnova je u nihovom emotivnom, recimo, iako je to pre neki iracionalni, transcendentni balon, ali neka bude emotivni.

Tri puta sam napisao da svako ima svog predatora, ali generalno zene prave predatora od onoga koji ih emotivno vezuje, onda probaju da ga promene i ako ode zovu ga predatorom, ako ostane onda postaje musko, a malo kasnije papucic. Takav je trend nema tu mnogo pameti vise zelje za dozivljajima, " da vam zivot ne prodje kao majci." Vi ne razumete te zene koje provedu sa istim muskacem verno 30 i vise godina, uvek se zale na njega, a ne mrdaju nigde, zato sto su sretne sa njim. Ne razumete zasto su neiskrene. Zato sto ne zele da im ga neko otme. Ne razumete zasto lazu. Zato sto ne veruju nikome osim njemu cak kada i njega lazu. Osnova je u nihovom emotivnom, recimo, iako je to pre neki iracionalni, transcendentni balon, ali neka bude emotivni.

Ne nazivaju ih predatorima nego verovatno muškim svinjama, prevarantima, švalerima i sl.
Predator je izraz koji označava nešto sasvim drugo, bar na ovoj temi-

On je šarmantan i na prvi pogled nenametljiv. Nikada ga nećete videti na sred bine pod sjajem svetlosti.
To ostavlja za one koji bljesnu jedan tren i jednakom brzinom nestanu.
Njihov ulov su eventualno fine naivke koje se oduševljene pažnjom koju im pružaju bacaju ničice na kolena.

Dok se smejuljite jer ste mudra žena koja ove prve ogoli do koske brzim eliminišućim skeniranjem ne znate da iza vaših ledja vreba jedna posebna vrsta - nevidljivi predator.

On je muškarac tamnih uglova, polumraka, tajanstvenih plaštova. On je prefinjen i ponaša se tačno onako kako se ne ponaša većina muškaraca.
On zna kada treba da dodje i kada da ode, kada da bude leden a kada topao kao duša. Svi smo mi ponekad i jedno i drugo ali za njega je karakterističan savršen tajming i ako malo bolje pogledate uočićete obrasce. Razliku izmedju iskreno drugačijih i posebnih koje zavolimo i ovakvih prave upravo ti obrasci. Oni se ne primećuju lako, oni su duboko sakriveni i jedina mogućnost da ih vidite je da o njima imate svest unapred.

Žene se dalje dele u tri tipa: one koje ih provale i otkače brzinom svetlosti, i takve su retke, one koje krajnje naivno u stanju opšte nirvane hipnotisano udju u igru sa njim potpuno slepe da bilo šta vide i završavaju rasturene na hiljade komadića i takvih ima u najvećem broju.

Treći tip žena su one koje sve vide ili osete jasno odmah ali vole da se igraju misleći kako će mu doskočiti jer su mu ravne samim tim što ga provaljuju.
One takodje mogu da završe razbijene u paramparčad sa još gorim osećajem od ovih naivnih jer su znale.

To je vrlo kompleksna i teško u par rečenica objašnjiva igrarija.

Mislim da to može da se kroz priču razradi podrobnije i detaljno a u samom uvodu je nemoguće...
Znači predator prepoznavanje igra i obrasci.

Možda je taj predator samo takav u očima posmatrača. Možda je to samo običan čovjek koji je spoznao da je kosmos sam za sebe i da su mu dovoljni unutrašnji zakoni i pravila, pa se ne trudi da se uklopi u neke opštevažeće norme, samim tim je dalek što implicira da izgleda nenametljiv i šarmantan. On vjerovatno vodi borbu da rasvjetli haos i uz to pati jer je nemoguće, pa povremeno, mučenik ustvari, predahne ''spusti se na zemlju'' baci koju opasku i slične stvari svojstvene svjetini, čisto da ga ne bi zatvorili u ludnicu, i tako izgleda ko da je pao sa neba u pravo mjesto i na pravo vrijeme. Možda u sebi mrmlja **** me Zevs koji me napravio da se tu nešto prilagođavam čitav život :lol:

Ne nazivaju ih predatorima nego verovatno muškim svinjama, prevarantima, švalerima i sl.

???
ja nema sta ne cujem i sta nisam cuo u zivotu, al o nekim muzevima nikad ni sumnju ne spominju, zasto su takvi svije?

Samo pitanje kulture. Ona koja prihvati da se zajebala zove ga predatorom iz miloste, ostale koje su povredjene zovu ga svinjom, ali obe dotrce kada ih zove.

Ti si mnogo kivna na muskarce. Najbolje ti je da si nadjes neku zenu za suzivot.

Naprotiv, kivnosti nema, muškarca mogu da obožavam a na pokušaje od muškaraca ne obraćam pažnju, osim pokatkad kad suviše vitlaju unaokolo jedinim oružjem koje imaju.

- - - - - - - - - -

Samo pitanje kulture. Ona koja prihvati da se zajebala zove ga predatorom iz miloste, ostale koje su povredjene zovu ga svinjom, ali obe dotrce kada ih zove.

Nije poenta u nazivu nego u onom šta on označava.
Kod igre i ne dodje do te tačke da neko nekog želi da menja. Naročito ne u igri u kojoj je saigrač svestan da je igra pa od početka zna da se radi o predatoru.
Koji su motivi kod muškarca da igra igru ako on ne može biti predator? Ili nema ni igre?
I mislim da je u igri problem što se on menja pred kraj igre koji će inicirati osim ako bude primoran da završi neočekivano ranije.

Žena ne želi da on bude drugačiji od onog šta je pokazao dok se igrao.

Poslednja izmena:
Naprotiv, kivnosti nema, muškarca mogu da obožavam a na pokušaje od muškaraca ne obraćam pažnju, osim pokatkad kad suviše vitlaju unaokolo jedinim oružjem koje imaju.

- - - - - - - - - -

Kod igre i ne dodje do te tačke da neko nekog želi da menja. Naročito ne u igri u kojoj je saigrač svestan da je igra pa od početka zna da se radi o predatoru.
Koji su motivi kod muškarca da igra igru ako on ne može biti predator? Ili nema ni igre?

Ne igra igre muskarac startuje zenu na razne nacine od nje zavisi sta ce se desaiti i sad ide nastavak koji sam opisao.
Trazite razloge iznad razloga zato sto budete povredjene svojom greskom.

- - - - - - - - - -

A koliko zena ima oruzja, pa se ipak ku.rci?:)

Ne igra igre muskarac startuje zenu na razne nacine od nje zavisi sta ce se desaiti i sad ide nastavak koji sam opisao.
Trazite razloge iznad razloga zato sto budete povredjene svojom greskom.

- - - - - - - - - -

A koliko zena ima oruzja, pa se ipak ku.rci?:)
Možda muškarac svoje oružje koristi na pogrešan način i povredjuje ženu a da ona ne mora nužno da koristi sva svoja oružja pa čak možda nije ni svesna svih.
Otkrij neko oružje , iznenadi.

Kako bilo, svidja mi se kako okrećeš lagano temu da je vidimo iz svih uglova.

- - - - - - - - - -

I mislim da je u igri problem što se on menja pred kraj igre koji će inicirati osim ako bude primoran da završi neočekivano ranije.

Žena ne želi da on bude drugačiji od onog šta je pokazao dok se igrao.

Možda muškarac svoje oružje koristi na pogrešan način i povredjuje ženu a da ona ne mora nužno da koristi sva svoja oružja pa čak možda nije ni svesna svih.

stvara se utisak da ti ne volis muskarce, mozda se varam

a sad ispada da si si zauzela gard, i muskarac je kriv za sve

mozda sam i previse umoran i ne razumem, LN

stvara se utisak da ti ne volis muskarce, mozda se varam

a sad ispada da si si zauzela gard, i muskarac je kriv za sve

mozda sam i previse umoran i ne razumem, LN

Netačno, želim da razumem muški um. To nije neljubav prema muškarcima. Meni se čini da je obrnuto.
I nije gard, postavljam pitanja kad neko argumentovano pokazuje sa koje tačke treba da pogledam još a nisam.
Ne znači da je to jedina istina već da istina možda ne može postojati ako ne vidimo i to na šta se ukazuje.

Poslednja izmena:

Opet preterujes. Svako od nas ima svoja oruzja. Cinjenica je da je zena emotivno slabija, ta slabost izaziva kod muskarca potrebu da je zastiti, a time otvara svoj gard i dozvoljava zeni da mu pridje.
Koristeci ove prirodne odnose, oni koji ih upoznaju, mogu da ih zloupotrebe, tada postaju predatori, ali ako ne zloupotrebe, onda postaju zrtve, sve do trenutka dok se ne pogodi vreme i jednom i drugom, da im vise nije do toga da s nekim igraju igru, vec da udruze snage za sasvim drugi vid igre, mnogo tezi, koji se zove zivot.

Poslednja izmena:
Netačno, želim da razumem muški um. To nije neljubav prema muškarcima. Meni se čini da je obrnuto.
I nije gard, postavljam pitanja kad neko argumentovano pokazuje sa koje tačke treba da pogledam još a nisam.
Ne znači da je to jedina istina već da istina možda ne može postojati ako ne vidimo i to na šta se ukazuje.

Imas li pred ocekivanja od muskog uma? da bi upoznala treba da budes u modu tabula rasa.

Back