Jefimija*
Aktivan član
- Poruka
- 1.828
Ili je ona predator
Ne ovo postaje jako smesno
Ne ovo postaje jako smesno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A odkud ti znas kakav je predator? Licno si ga upoznao otpozadi pa znas kako je i kakav je?
Ne moze covek sa vama na kulturno jer ste primitivno nametljivi.
Ljudi raspravljaju i posmatranjem formiraju svoje misljenje koje izlazu u javnost.
Odakle ta potreba za vaspitavanjem i postavljanjem granica odraslim ljudima?
Jok vala...![]()

ili je neko predator pa svog plena ili šta
- - - - - - - - - -
a neki jesu ili hoće a mi ništa![]()

Ja ne razumem zašto se smori ti.
Nije stvar u orgazmu već u odlagnju .ako se izkuliras i energiju usmeris na celo telo možeš da dizivis nevidjeni orgazam.a zamisli tek koliko si produžila uživanje.koliko plus uživanja.ili da te recimo napli pa ode na posao. ceo dan i ne svrsis do uvece.koliko je to zelje.strasti.maštanja misli o njemu. do konačnog vatrometa. Ili napali te pa se izdrndate za pet min .svrsis operes zube i sednes pred TV :d

Druga tema. Ovde slučajno smo se dotakli.o životu deci plaćanju računa.gradjenju lepih emocija sam.mislila na mojoj temi.sloboda ali ne stignem
a ne znam gde su ONI pa da ih priupitamo naučimo![]()
da ali ovo je tema o spec situaciji, kao amelija pulen i alisa tako nešto
?
da ali ovo je tema o spec situaciji, kao amelija pulen i alisa tako nešto
?
Druga tema. Ovde slučajno smo se dotakli.o životu deci plaćanju računa.gradjenju lepih emocija sam.mislila na mojoj temi.sloboda ali ne stignem
Predatora, zene same odredjuju prema svom senzibilitetu. Za muskarce su sve zene koje pocnu da vole predatori kada ih ostave.
Muških predatora ima raznih tipova a tip žene je samo jedan - ona koja ostavlja?
Ne, ona koja dotakne snove...
Ne, ona koja dotakne snove...

Kakve snove ima muškarac?
Kakve snove ima muškarac?