Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A odkud ti znas kakav je predator? Licno si ga upoznao otpozadi pa znas kako je i kakav je?
Ne moze covek sa vama na kulturno jer ste primitivno nametljivi.
Ljudi raspravljaju i posmatranjem formiraju svoje misljenje koje izlazu u javnost.
Odakle ta potreba za vaspitavanjem i postavljanjem granica odraslim ljudima?

Tvoja potreba da odredjujes ko moze sta da radi na forumu se kosi sa onim sto ti radis.
Neiskrenost ili ako hoces asimetrija prava koju sebi dozvoljavas svakako se sukobljava sa tvojim mentalnim sposobnostima.
Na svakoj temi ti si uzimala sebi pravo da presudjujes. Iako se slazem sa vecinom tvojih stavova, ne dozvoljavam da ti meni drzis slovo o nacinu ponasanja kada se isto "nepristojno nametljivo " ti ponasas, tacnije "primitivno". Moj nacin je moja stvar, a drzati slovo o tome sa uvredljivim primedbama je primitivno. Ne primitivno, nego dukacko seljacki, ako insistiras.

Ja ne razumem zašto se smori ti.
Nije stvar u orgazmu već u odlagnju .ako se izkuliras i energiju usmeris na celo telo možeš da dizivis nevidjeni orgazam.a zamisli tek koliko si produžila uživanje.koliko plus uživanja.ili da te recimo napli pa ode na posao. ceo dan i ne svrsis do uvece.koliko je to zelje.strasti.maštanja misli o njemu. do konačnog vatrometa. Ili napali te pa se izdrndate za pet min .svrsis operes zube i sednes pred TV :d

sad ulazis vec u moju sveru, carke i tako to, nisam predator, al ovo drugo znam, tantra i tako to, godinama bavljenje time
prvo trebaju ti meseci i godine da se uzdignes na tako nekom nivou (levelu) da mozes da profitiras od toga, dozivis te cari i slasti
inace kad je bila tema o dva sata bez prestanka, zene su ovde, skakale ko oparene da smo manijaci i da njima nije uzitak, al otom potom
to napaljenje i otici na posao je gadna stvar, shvatices kad dodje vreme iskusenja
zelja je jedno,al dal ti znas, kakav je zivot kad si godinama u dvoje, radis i boris se za sebe decu i tako to? tako da to zelja od ranog napaljivanja ne pije vodu.
do konacnog vatrometa dolazis samo, ako si posvecen tome i radis an tome, mislim onaj mega vatromet, kad usmeracvas energiju u svim pravcima, a ta energija kad dotakne najvazniji deo u mozgu, vrati tu energiju gde treba.
na nemackom bi mnogo jasniji bio

Back