Ovo jasno govori da je to lažna crkva, jer je prava Isusova crkva nastala 1844. u američkim kukuruzištima.
on kaze 4. a ti ironicno - ne, nego 19. vek.
to tvoje ipak nije odgovor zasto ne prvi vek, vec 4. vek, dakle oko 300 godina praznog hoda!
ali da vidimo temu:...
Ako sabor nije nepogrešiv, zašto bi onda Biblija bila ispravno sastavljena?
sabori su neki nazivani razbojnicki, neki su dvolicili sa dva kanona sa i bez laznog otkrivenja, kao trulski, znaci - sta? ti gresis, sabori nisu nepogresivi, i ne preciras na koji mislis, konstantinov?
dakle, kreiraju se problemi, da bi resenja zavisila od sabora, u prvi plan se stavljaju otpadnici, da bi druga strana bila ispravna - to je manipulacija
dakle, u kom veku je sastavljena, i zasto nije ranije? pa, upravo jer su tada problemi navodno nastali - ali ja ti to i govorim, da su oni kreirani, tj tek tada izbaceni u prvi plan zarad AGENDE, a pravi problemi gurnuti pod tepih... ili su se nagomilali do 4 veka problemi - kakogod, nismo imali KANON dok nisu poceli da izranjaju pogresni, ali onda nisi dokazao nepogresivost sabora, vec samo da manje grese od ovih koji su dibidus pogresni
ja mislim da sam jasno pokazao logiku:
da li smo mi danas bezgresni, ako se ne povodimo za ovima koji bas bas grese? ne, vec samo MANJE GRESIMO od njih povodom raznih pitanja, ali to ne znaci da smo bezgresni