dalje sto kopiras se nigde ne pominje da je to - to, idolatrija
trazio si prorocanstva, ja sam ti ih dao, ISAIJU KOJI POMINJE VAVILON, da se preko njega vije psenica gumna Bozijega, a Hristos da se nadovezuje na njega - da bi to satana da radi!
ti na to kopiras teskt gde se vavilon ni ne pominje?! - van pameti, evo ti opet gde se pominje:
ceo prvi vek su hriscani postojali, a da pojma nisu imali da je problem u vavilonu [kao bajagi duhovnom], cak
1. Petrova 5,13 | Pozdravlja vas crkva s vama izbrana u Vavilonu, i Marko sin moj. |
samo razmislite nisam li
ja onaj ucenik koji je u pravu, a vi svi u krivu, jer na mojoj strani je rana crkva koja tvrdi ovo [vidi moj potpis]:
Откровење Јованово неки примају.
али многи га називају лажним.
https://geocities.ws/svetopismo/
Isaija:
- 21,8 I povika kao lav [OTK.5,5; 9,11] ... (vidi JEZEKILJ 22,25 i I PETROVA 5,8)
- 21,9 I evo dodjoše na kolima ljudi, u dva reda konjici [OTK. 6,2-8; 9,16 – 19]. Tada povika [OTK. 18,2] i reče [OTK.14,8] : pade, pade Vavilon ...
- 21,10 VRŠAJU MOJ, i PŠENICE GUMNA MOJEGA! što čuh od Gospoda nad vojskama, Boga Izrailjeva, javih vam. !!! (vidi I PETROVU 5,13)
znaci Isaija, ako se vec pozivamo na bibl. prorocanstva kao sto se ti
@Glasnik. pozivas, jasno kaze da vi preko vavilona bi da vrsate Boziju psenicu!
to isto i Gospod tvrdi u jevandjelju, da vi sa sotonom bi da vijete hriscane kao psenicu - OPTUZUJUCI IH ZA IDOLATRIJU, eto samo to sto nije rekao na koji nacin bi da vijete/vrsate psenicu sa djavolom!
- LUKA 22,31 (LUKA 22,30)
- I reče Gospod: Simone, Simone, evo vas zaiska satana da vas vije kao pšenicu.
p.s. ofarbao sam u crveno da se jasno vidi poenta