- Poruka
- 75.837
ma mislim kako uošte temu nije shvatio.Voli čovek autoritete. Ako je neko na forumu admin, onda mora da je i
Bog i da sve odgovore zna.![]()
ali stvarno mislim da nije shvatio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma mislim kako uošte temu nije shvatio.Voli čovek autoritete. Ako je neko na forumu admin, onda mora da je i
Bog i da sve odgovore zna.![]()
Govorimo o pravoslavlju.Pa pazi svaka avramovska religija je onda stara 7530. godina. Odnosno vera. Ako je tada nastao svet. Avramovske religije su ti judaizam, hrišćanstvo i islam.
hinduizam je najstarijaNa ovoj temi možete iznositi dokaze o tome da pravoslavlje postoji
od početka sveta.
Na primer, jedan od dokaza je to da smo ove godine proslavili
7530. godinu. Može li biti očiglednije?
Mnogi su prihvatanjem hrišćanstva pristali da im i godine koje broje
resetuju, ali naši stari nisu to dozvolili. Hvala im zbog toga.
Čega to ima u drevnim Vedama, narodnim predanjima, pričama i
pesmama što dokazuje kontinuitet postojanja naše vere i kulture
kroz vekove? Od Vinče pa i dalje od toga.
Ali ono seže od stvaranja sveta. Kao i sve Avramovske religije. Bera kao neka.sila a ne odnos Boga i čovekaGovorimo o pravoslavlju.
Pravoslvlje je hriscanska religija i ne moze da bude starija od hriscanstva.
Avram je star nesto vise od 3500 do 4000 god od prilike.
Avram nije osnovao hriscanstvo nego Hristos.
A pravoslvlje je hriscanska religija.
Koliko?hinduizam je najstarija
Pravoslavlje seze od stvaranja sveta?Ali ono seže od stvaranja sveta. Kao i sve Avramovske religije. Bera kao neka.sila a ne odnos Boga i čoveka
od 16. do 15. stoljeća pr. n. eKoliko?
Dobro mi sad ovde pričamo o kalendaru. Pa zato 7530. navodimo.od 16. do 15. stoljeća pr. n. e
Добар резултат од 3600 година...od 16. do 15. stoljeća pr. n. e
Neće da te sekira da zna da su p.slavci šibali sa Audie 000Da li je pravoslavlje staro 7530 god?
Evo Svesna glista, eksperiment.
Videces da ne sme da potvrdi jer zna da nije.
Vera kao sila bi trebala na nastane od stvaranja sveta. Nema to veze samo sa čovekom samo.Vera je nastala posle pada u grehe.
Pa svaka hriscasnka vera kaze da dolazi sa neba.Добар резултат од 3600 година...
Мојсијева вера је 19 векова пре Господа Исуса Христа - Месије, значи 3900...
Православље за сада држи прву позицију (али и последњу), зато што и није везано за време својим настанком, него за вечност, јер из вечности и долази...
Православље долази са неба, а не са земље, од Христа Бога, а не од људске памети, тако да смо ван конкуренције, јер је и немамо (не постоје две вечне и небеске вере)
Не негирај веру Адамову у Бога пре пада Адама у грех... тиме целу прву књигу Мојсијеву негираш...Vera je nastala posle pada u grehe. I to je starije skoro 6000 god o dprilike.
Pa zar sam rekao nesto drugo?Vera kao sila bi trebala na nastane od stvaranja sveta. Nema to veze samo sa čovekom samo.
Ево твоја не каже... кажеш да тек после греха има вере, а никако преPa svaka hriscasnka vera kaze da dolazi sa neba.
Pa dobro ovo ti je malo filozovsko tumačenje. Svaka vera je onda podjednako stara ako računamo da je svet nastao pre 7530. Ili kad god. Drugo su dogmatske razlike.Pa zar sam rekao nesto drugo?
Osim te sile?
Vera nije sila vec poverenje.
Prevod reci vera sa izvornog jezika je poverenje.
Ono što mi danas vidimo i nazivamo hinduizmom, samo je jedna granahinduizam je najstarija
Pa imam pravo na svoje mislenje.Не негирај веру Адамову у Бога пре пада Адама у грех... тиме целу прву књигу Мојсијеву негираш...
Вера постоји и пре греха... није везана само за време него и за вечност и за време...
Jevrejima 11,1 | Vjera je pak tvrdo čekanje onoga čemu se nadamo, i dokazivanje onoga što ne vidimo. |
Pa ako kazem samo je pravoslvlje staro 7530 god onda je i to filozofsko i nekorektno uz to.Pa dobro ovo ti je malo filozovsko tumačenje. Svaka vera je onda podjednako stara ako računamo da je svet nastao pre 7530. Ili kad god. Drugo su dogmatske razlike.
Po bozjoj reci definicija vere je cekanje i verovanje onoga sto ne vidimo.Ево твоја не каже... кажеш да тек после греха има вере, а никако пре
Pa nisam rekao pravoslavlje. Rekao sam sve avramovske religije su onda toliko stare. Podjednako.Pa ako kazem samo je pravoslvlje staro 7530 god onda je i to filozofsko i nekorektno uz to.
Pa nisu.Pa nisam rekao pravoslavlje. Rekao sam sve avramovske religije su onda toliko stare. Podjednako.