- Poruka
- 76.490
nije mi ovo jasno, može biti i sa dva muškarca"26. Зато их предаде Бог у срамне страсти. Јер и жене њихове претворише природно употребљавање у противприродно," (Римљанима 1:26).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije mi ovo jasno, može biti i sa dva muškarca"26. Зато их предаде Бог у срамне страсти. Јер и жене њихове претворише природно употребљавање у противприродно," (Римљанима 1:26).
Juznjaci iz bible belta su lencuge, pozeri. Cim on ima vremena da mrzi crnca i seksualno zlostavlja cerku u ambaru, jasno ti je da je cela prica o teskom zivotu fejk. S druge strane, ovi sa severa love po cijeli dan, vrate se kuci i ostane im taman toliko energije da skinu pusku sa ramena, pre nego sto se sruce u postelju. Pravi kanibali su na granici s Kanadom.Sumnjivi ste mi vas dvojica nešto, kao da me pokušavate namamiti u kućicu od medenjaka.
Tobože nekakvi lumberseksualci na sjeveroistoku, a kada alkohol poteče u potocima, odjednom se sve pretvori u "Blue Oyster Bar".
Miislim da se u takvom okruženju ne bi osjećao ugodno, želim biti ili okružen lumberseksualcima iz Wyominga i Montane, ili bijelačkom sirotinjom iz bible belta koji će nekom zalutalom Yankeeju dok spomene "civil war", skresati: "There was nothing "civil" about that."
Наредни стих говори да се ипак ради о хомосексуализму јер каже парафразирам да су се ИСТО ТАКО мушкарци одвојили од жена и распалили са другим мушкарцима. Дакле исто тако.nije mi ovo jasno, može biti i sa dva muškarca
ne znam pogledaćuНаредни стих говори да се ипак ради о хомосексуализму јер каже парафразирам да су се ИСТО ТАКО мушкарци одвојили од жена и распалили са другим мушкарцима. Дакле исто тако.
Evo ovaj QB koji je glavni u Billsima sada, isao na koledz Vajoming. Izgleda kao dobrocudni drvoseca.Sumnjivi ste mi vas dvojica nešto, kao da me pokušavate namamiti u kućicu od medenjaka.
Tobože nekakvi lumberseksualci na sjeveroistoku, a kada alkohol poteče u potocima, odjednom se sve pretvori u "Blue Oyster Bar".
Miislim da se u takvom okruženju ne bi osjećao ugodno, želim biti ili okružen lumberseksualcima iz Wyominga i Montane, ili bijelačkom sirotinjom iz bible belta koji će nekom zalutalom Yankeeju dok spomene "civil war", skresati: "There was nothing "civil" about that."
Чак си у породичне вриједности успио да доведеш у везу са службама, прави си удбаш. Шта рећи за Талијане, па они су више везани за породицу и маме него источноевропљани?Americki stereotipi o Istocnim Evropljanima su jedni od najjacih delusional stereotipa ikada.
Kada bi malo promislili svojom glavom, i upustili se u neke dublje psiholoske i socioloske analize, mozda bi i mogli da nauce nesto o istocnoevropskim muskarcima, i o tome kakvi edipovci i slabi muskarci su u pitanju. To koliko muskarci u istocnoj Evropi gledaju sve kroz oci zena i svojih majki, pa to je legendarno. Ovde imas primere najgorih udbaskih krimosa koji se redovno javljaju svojim mama uvece, svaki dan. USA stereotipi o Istocnoevropskim muskarcima su zaista vrh vrhova.
Isti krac.Чак си у породичне вриједности успио да доведеш у везу са службама, прави си удбаш. Шта рећи за Талијане, па они су више везани за породицу и маме него источноевропљани?
Па свкако нису прешли они који не знају, већ они који су тражили нешто што нису нашли у западњачким копијама.Ја тврдим да је чланак апсолутна глупост. Тај тренд није заступљен у Америци. Ако јесте, то је изолован случај, и ту бих проверио шта је по среди. Већина не зна ни шта је Православље, и немају појма о 1054.
Бритко и логично, као и обично.da da, jedan posteni crvenovrati Evangelist iz Montane, koji zeli da bude duhovan, nema izbora nego da zavrsi u pravoslavlju. Ono je jedino zadrzalo mrznju prema LGBT, zenama i ostalim nebijelim nehetero neandro elementima, te se dosljedno drzi trecevekovnih nacela etc.
tragaju ljudi, mnogo njih je prešlo i u budizam samo da nije zapadno komercijalizovano hrišćanstvo.Па свкако нису прешли они који не знају, већ они који су тражили нешто што нису нашли у западњачким копијама.![]()
И онда дођу ти исти и нама овдје по Балкану мисионаре. Театар апсурда. Има их по НС доста. Мормоне сад често срећем.tragaju ljudi, mnogo njih je prešlo i u budizam samo da nije zapadno komercijalizovano hrišćanstvo.
to im posao kao i nvo a mi ne smemo da pisnemo jer bi nam uveli sankcije.И онда дођу ти исти и нама овдје по Балкану мисионаре. Театар апсурда. Има их по НС доста. Мормоне сад често срећем.
Kakav kičmolomEvo ovaj QB koji je glavni u Billsima sada, isao na koledz Vajoming. Izgleda kao dobrocudni drvoseca.
A ovo su im navijaci, pogledaj kakve su im zene Jugoslave, ovo je bukvalno raj za tebe, veruj mi!!!:
Plz odgledaj klip, ovo je sve drzava Njujork.
Ovo su prave iskrene seljacine, a ne foliranti saljecine, kakvih je i Srbija i Hrvatska prepuna.
Posle nekoliko hektolitara piva, ne osecas nista.Kakav kičmolom
Ne postoji srpski muškarac koji bi preživeo da ga tresneš ovako po sred stola, dok njihove žene ne samo da prežive nego traže još etcPosle nekoliko hektolitara piva, ne osecas nista.
Sakupe se ispred stadiona za utakmicu dan pre, i locu i rostiljaju.
Muskarci su krac.Ne postoji srpski muškarac koji bi preživeo da ga tresneš ovako po sred stola, dok njihove žene ne samo da prežive nego traže još etc
Jesmo i bićemo, ejmenMuskarci su krac.
AmerikaАмери све више прелазе у православље?
To je jedno te isto, evo vec decenijama.Amerika
i Engleska
biće zemlja
proleterska...ovaj pravoslavna![]()
JesteNije to Tramp zaslužan![]()
Американци разочарани протестантизмом све више прелазе у православље. Западно хришћанство је комерцијализовано и увелико "еманциповано", нема духовног опита, све више подсјећа на самопослугу гдје се купује само оно што одговара конзументу, стога се они који трагају за дубљим смислом све чешће окрећу према православљу. Да ли је у питању тренутни тренд или је у питању пад моралних и духовних вриједности у свијету и све оно што то повлачи за собом па тако и ставови разних хришћанских деноминација по тим питањима?
https://nypost.com/2024/12/03/us-news/young-men-are-converting-to-orthodox-christianity-in-droves/
Нисте ни ви екуменисти ништа бољи, ето вам ваших Порфирија и екипе па "светлите свету"Pa normalno. Rimokatolicizam i protestantizam su odavno izgubili svaki smisao, ako su ga ikad i imali.
Ajde?