>NiNa<
Poznat
- Poruka
- 9.784
AhahahahaZa mleko mislim da pocinje na 18 strani..a cigarete svastara nikotinsko cose .. ali nemoj reci da te nisam upozorio![]()
Nasla sam je.Koji lik! Ma zeza se zena,nemoguce da stvarno to neko ozbiljno moze da misli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AhahahahaZa mleko mislim da pocinje na 18 strani..a cigarete svastara nikotinsko cose .. ali nemoj reci da te nisam upozorio![]()
Nasla sam je.
Ma gde se zeza..samo sto je nisam necim gadjao odavde..Ahahahaha![]()
![]()
Nasla sam je.
Koji lik! Ma zeza se zena,nemoguce da stvarno to neko ozbiljno moze da misli![]()
.procitaj za mlekoPa dovoljno si rekla ovde da vidim koliko ne znas i koliko si povrsna... surutka u prahu iz bio spajza ne sluzi nicemu... sad ces ti pitati a na koju surutku ti mislis... ali
A mogla bi malo dubolje da zaviris u svet vezbanja, zdrave ishrane, bodi bildinga, atletike, sporta, izgradnji tela misica i zdravlja... pa da vidis sta su reultati konkretni a ne filozofiranje![]()
zasu,mama je malo kontradiktorna : )
pa verovatno se krste sa razlogom a ti koja zagovaras neku zdravu ishranu do ekstremizma zagovaras pusenje sa druge strane,i procitala sam sta si pisala hvala lepo ne moras da me informises iznova i iznova,i nisam slusajno rekla.Pre ce biti drugacija nego kontradiktorna. Ako zelite da se nadalje nasladjujete time sto cete omalovazavati nekoga i necije misljenje i stav, idite na forum zdravlje, pa da vidite sta sam tamo pitala o vakcinama , gde se tzv. doktori krste sto ne zelim da nadalje vakcinisem svoje dete.
Na temi nikotinsko cose sam napisala da volim da popusim pokoju cigaretu, ali samo uz kafu, a vi ste se toga uhvatili poput nekih jadnika, pa necete da pustate.... Ja popusim 3 cigarete dnevno, i steta koju mi one nanesu je daleko manja od stete koju telu pricine recimo 2 parceta belog hlweba sa dobro jutro margarinom.
ovo je draga moja gospodjo tezka glupost i prepotencija koja ti prsti iz svake pore.Sto se mesa i mleka tice, tu nema rasprave, jednostavno, neki ljudi su evoluirali na sledeci nivo, koji ih razlikuje od ostalih zivotinja koje jedu zivotinje, svidelo se to nekome ili ne.
Jeste stvarno,sportisti su najnezdraviji,temprirane bombe.Kada bi iole nesto znao o pH krvi i koliko nasa ishrana i fizicka aktivnost utice na nju, drugacije bi pisao, ne bi ovako velicao bodi bilding i atletiku

kazes nema rasprave?a ko je to dokazao i kad je to postala apsolutna i neoboriva istina?
Bilderi vezbaju u teretanama. To su neprovetreni prostori. Trose mnogo kiseonika njihovi misici, oni ubrzano disu, i izbacuju sve vise ugljen dioksida, pa u vazduhu koji udisu sve je manje kiseonika, sve vise ugljen dioksida, i onda se tako krv zakiseljava, sve vise...I posto su bilderi anaerobni organizmi, ne treba da piju mleko i da konzumiraju namirnice zivotinjskog porekla. Ja ne znam sta tu nije jasno?
Za ninu bg
Ako zelis neke informacije o pH krvi i ishrani, moras mi prvo reci da li znas sta je pH?
Ne ,ne znam sta je pH. Prosvetli me ti o sveznajuca mamo,posto moja 9 iz hemije ipak nije desetka .Ajde sta je pH?Bilderi anaerobni organizmi usled nedostatka cistog vazduha u teretanama???Bilderi vezbaju u teretanama. To su neprovetreni prostori. Trose mnogo kiseonika njihovi misici, oni ubrzano disu, i izbacuju sve vise ugljen dioksida, pa u vazduhu koji udisu sve je manje kiseonika, sve vise ugljen dioksida, i onda se tako krv zakiseljava, sve vise...I posto su bilderi anaerobni organizmi, ne treba da piju mleko i da konzumiraju namirnice zivotinjskog porekla. Ja ne znam sta tu nije jasno?

Skroz si u pravu ,ono iznad je poslednji moj post upucen mami.aj deco nemojte da se svadjate
predlazem da ne komentarisete zbunjenumamu,ona ima pravo da napise sta hoce/misli(dok to ne krsi pravilnik) a vi ne obracajte paznju na to,ionako sumnjam da ce iko poslusati njene savete.sve mi se cini da ona pise ovde zarad medijske paznje pa ako joj je uskratite veci ste pobednici nego da se ubedjujete
nemoj sad da se zakljucavaju dobre teme zbog gluposti
Ja mislim da nas ti malo zezash ovde...Nego kakva je PH krvi kad popushish tri cigarete i josh popijesh kafu?
aj deco nemojte da se svadjate
predlazem da ne komentarisete zbunjenumamu,ona ima pravo da napise sta hoce/misli(dok to ne krsi pravilnik) a vi ne obracajte paznju na to,ionako sumnjam da ce iko poslusati njene savete.sve mi se cini da ona pise ovde zarad medijske paznje pa ako joj je uskratite veci ste pobednici nego da se ubedjujete
nemoj sad da se zakljucavaju dobre teme zbog gluposti