Pravila u MOJOJ SOBI

Hahaha, onda ćeš mi ti upadati na sprat... :mrgreen:
Blago tebi kad imaš toliko. Ovaj moj stan bi bio savršen da ne živi baba sa nama. Ona ima najbolju sobu. Ne prolazi niko kroz njenu niti ona prolazi kroz nečiju da bi došla do svoje.
A nekad je imala i poseban ulaz iz hodnika. :lol: A što se presvlačenja tiče... Boli me uvo dok sam u gaćama i brusu. Mogu i u dnevnoj da se presvlačim ako nema gostiju... :lol:

Mogao bih ja da zamolim tvoje da me usvoje...barem na neko vreme... :rumenko: :lol:

Eh, ovo je mnogo davno sagrađeno. Nekada je bio i bunker. :lol:

Bunker? Pa vi ste i za rat spremni... :mrgreen:

Hahaha, onda ćeš mi ti upadati na sprat... :mrgreen:
Blago tebi kad imaš toliko. Ovaj moj stan bi bio savršen da ne živi baba sa nama. Ona ima najbolju sobu. Ne prolazi niko kroz njenu niti ona prolazi kroz nečiju da bi došla do svoje.
A nekad je imala i poseban ulaz iz hodnika. :lol: A što se presvlačenja tiče... Boli me uvo dok sam u gaćama i brusu. Mogu i u dnevnoj da se presvlačim ako nema gostiju... :lol:
Pa bolje da ti samo ja upadam na ceo sprat, nego svi u jednu sobicu.. :D
Isto je baba živela sa nama. Sprat je bio njen, a naše isto to samo u prizemlju. Ja sam počeo da sređujem sprat, adaptiram sve pa je morala da se iseli. Odsad pa ubuduće živi sa tetkom, 150km odavde. :whistling: :D
Gaćice i brus...ima malo viška ali dobro... :mrgreen:
Onda si postao princ na belom konju za svaku devojku... xD
Prestanite da mu punite ego, postaće papučar

Pa bolje da ti samo ja upadam na ceo sprat, nego svi u jednu sobicu.. :D
Isto je baba živela sa nama. Sprat je bio njen, a naše isto to samo u prizemlju. Ja sam počeo da sređujem sprat, adaptiram sve pa je morala da se iseli. Odsad pa ubuduće živi sa tetkom, 150km odavde. :whistling: :D
Gaćice i brus...ima malo viška ali dobro... :mrgreen:

Hahaha, i to što kažeš... Ali navikla sam se nekako...
Jaoo, otera ti babu... Jadna žena... xD
J.b.t. šta hoćeš? Da budem gola? :lol:

Back