Pravila u MOJOJ SOBI

neam nista na vratima sa spoljne strane..sem nalepnice 'zabranjen psihicki kontakt'
a sa unutrasnje strane, na vratima su mi marame i torbe

e sad, pravila, pravila..pa nema ih, sve je dozvoljeno..pusenje, opijanje, drogiranje, kharanje
mada, mogla bih da nabavim nalepnice za zabranjeno ogovaranje i unosenje prljave obuce, dece, matoraca i kucnih ljubimaca

Moraću da instaliram neki natpis na vratima "ne pod-zaj-nad-u-jebavati vlasnika sobe" :think:
Malopre burazeru tražim čašu vode, al neku malo veću, umreću od žedji
A on magarac ni 5 ni 6 nego mi donosi punu teglu vode.
Zanimljivo.

Mrzim i kada mi se izuvaju ispred ulaza ko da u dzamiju ulaze , manje mi je mrsko da mi neko izblatnjavi sobu nego da vidim ispred vrata gomilu cipala ko kod bosancerosa .
ahahahah i ja isto to mrzim, i jos uvek pregovaram na ulazu pa bude ono, e ajde nema potrebe da se izuvas, pa odgovor ma nema veze ne smeta mi, pa moje insistiranje ne, nemoj stvarno ni mi se ne izuvamo, ma dobro nema veze, nije meni problem i tako :roll: i jos kad moram na to da dam papuce....fuj :confused: meni je tako nepristojno to izuvanje, sem ono u ekstremnim situacijama, fazon nagazio si na ***** dzabe hata il tako nesto.

ahahahah i ja isto to mrzim, i jos uvek pregovaram na ulazu pa bude ono, e ajde nema potrebe da se izuvas, pa odgovor ma nema veze ne smeta mi, pa moje insistiranje ne, nemoj stvarno ni mi se ne izuvamo, ma dobro nema veze, nije meni problem i tako :roll: i jos kad moram na to da dam papuce....fuj :confused: meni je tako nepristojno to izuvanje, sem ono u ekstremnim situacijama, fazon nagazio si na ***** dzabe hata il tako nesto.
Još ako se čarape i noge "čuju" ,ili imaju rupe na prstima , a nokti nesredjeni ... :sad2:

Back