Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
Ja nemam svoju zasebnu sobu, cekam da se burazer ozeni 
Ali da, ne ulazite bez kucanja, samo to, nista vise

Ali da, ne ulazite bez kucanja, samo to, nista vise

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zelim da vidim koja pravila stoje na vratima vase sobe... Mozete napisati ta pravila, ili slikati ih, i sliku postaviti bas ovde.......pa, navalite..![]()

Postoje samo jedno pravilo kod mene
Ako hoces unutra moras da pijes kao i svi ostali![]()
![]()

Jao, hteo si da napises vise pravila, zar ne, dzavole...![]()

Zelim da vidim koja pravila stoje na vratima vase sobe... Mozete napisati ta pravila, ili slikati ih, i sliku postaviti bas ovde.......pa, navalite..![]()

Kako sam ljuborna na sve vas....ja cu moju sobu imati tek kad dobijem na lotou (ma onda cu da se odselim da me niko vise nikad ne vidi) :'(
ja sam delila sobu sa sestrom, ali sad je samo moja, jer je ona otisla na fax...i to pre 6 godina...
i veruj mi, sve bih dala da ponovo zivimo zajedno...soba bi mi bila najmanji problem...

Kme, kme...ja ne bih zeleo da moja sestra ode iz kuce samo zato sto bih onda ja morao obavljati njene poslove...![]()

ja po kuci nemam nikakakvih obaveza, jedino ako se sama ne ponudim...
samo raspremam sobu...a za to mi treba 10 minuta...

Kako sam ljuborna na sve vas....ja cu moju sobu imati tek kad dobijem na lotou (ma onda cu da se odselim da me niko vise nikad ne vidi) :'(

.imam jedno petsto godina neku plocicu mama mi kupila mislim na pijaci i dan danas visi na vratima pise dosta zabrana a dozvole su secam se hvaliti vlasnika sobe i ubaci kintu u kasicu prasicu

Moramo da se nešto dogovorimo povodom tog sprata, nikad nisam voleo prizemne objekte a drugi sprat mi je pak mnogo visoko.udaj se za mene,ja cu da ti dam ceo sprat kao miraz.![]()

jadna Prasling, al' je tamo puneee...![]()

pa i tebe pune, nisi valjda zaboravio
i to kikirikijem, beše?![]()

ahahahah i ja isto to mrzim, i jos uvek pregovaram na ulazu pa bude ono, e ajde nema potrebe da se izuvas, pa odgovor ma nema veze ne smeta mi, pa moje insistiranje ne, nemoj stvarno ni mi se ne izuvamo, ma dobro nema veze, nije meni problem i takoMrzim i kada mi se izuvaju ispred ulaza ko da u dzamiju ulaze , manje mi je mrsko da mi neko izblatnjavi sobu nego da vidim ispred vrata gomilu cipala ko kod bosancerosa .
Još ako se čarape i noge "čuju" ,ili imaju rupe na prstima , a nokti nesredjeni ...ahahahah i ja isto to mrzim, i jos uvek pregovaram na ulazu pa bude ono, e ajde nema potrebe da se izuvas, pa odgovor ma nema veze ne smeta mi, pa moje insistiranje ne, nemoj stvarno ni mi se ne izuvamo, ma dobro nema veze, nije meni problem i takoi jos kad moram na to da dam papuce....fuj
meni je tako nepristojno to izuvanje, sem ono u ekstremnim situacijama, fazon nagazio si na ***** dzabe hata il tako nesto.

ja po kuci nemam nikakakvih obaveza, jedino ako se sama ne ponudim...
samo raspremam sobu...a za to mi treba 10 minuta...