Prava ljubav

Sve pocinje i sve se zavrsava sa zenom. Normalno je i prirodno da muskarci biraju a zene se ne daju odma. Bez obzira da li se on njoj dopada ili ne prirodno je da zena odma ne spava sa njim. Znaci ako se on njoj ne dopada norlano je da musko pokusava da je opcini i osvoji i ne retko ako je uporan, promucuran, mastovit, duhovit itd to i uspeva jer je takva zenska priroda. Ali i tad, pa cak i ako se njoj dopada ona ne treba odma ni da se ljubi sa njim. Cak i ne treba odma i na pice da ide sa njim nego treba on da je osvoji pa danima da pada jedna po jedna tvrdaja jer to je ujedno i dokaz da on stvarno ima ozbiljne namere sa njom. A neke tvrdjave cak i mesecima ne mogu da padnu, a seks tek u braku. E tako je nekad bilo i bilo je ljubavi a danas sta imamo. Danas zene biraju i ako biraju znaci odma se namecu a kad se namecu onda su sve karte otvorene jer ne moze musko da se femka i da se necka onda nije musko. Sta vi mislite da je hiljadama godina bilo bezveze sto su majke savetovale cerke da seks sme samo u braku jer pre toga je propast za nju? A danas sta imamo imamo to da majke nenormalne savetuju cerke da obavezno u torbici imaju kurtone.

Glupost.
To sto zene nisu imale pravo pre to je debilizam.
Majka ne vaspita samo zensko dete nego i musko ako nisi znao.
Nije prije bilo ljubavi,nego se ljudi foliraju.Ako si citao knjigu 'Necista Krv' razumeces.
Zene trebaju da imaju pravo i ako mislim da zene imaju pravo(ali se jos gleda sta muskarac kaze).

Vidimo kako se zene snalaze u politici pa cak i u MMA.

U zabludi si a i ovo sto sam ja napisao nisam jasmislio prvi to ti na zapadju govore i studiraju i knjige objavljuju na stotine sociologa i nauka odavno to proucava novo doba uticaj interneta na odnose medju ljudima. Samo sto se to krije od javnosti i kao sve drugo sto prosvetljuje vec se u javnost iznosi i promovise samo ono sto zatucuje jos vise, sto moralno degradira ljude itd.
A ako hoces da znas ja se malte ne svake nedelje vidim sa po neku uzivo radi zobiljne veze. naravno devojke upoznajem na internetu jer imam 45 godina i ne mogu da izlazim u diskoteke i kafice jer su to deca za mene. Devojke koje upoznajem su sve preko 30 godina a najvise imaju preko 35. Ajde u redu za ove od 30 do 35 njih ne racunam jer verovatno sam mator za njih pa to i ne uzimam za evidentno vec uzimam za analizu ove matorke kao sto sam ja koje su preko 35 godina. I znaci pisemo na internetu sve lepo mnoge izjave i ljubav i onda kad se vidimo jos nismo prisli toliko blizu sto se kaze nismo se jos ni rukovali a ja vidim izraz na njenom licu kiseo i razocarenje. Naravno verovatno iz pristojnosti sedne negde samnom popricamo uz pice i to je to posle toga je vise nema nigde blokira moj nalog, a ja nisam idiot da zovem telefonom. E sad neko ce reci pa to je zato sto si mator i u godinama. Ok jeste ja sad imam 45 ali ja imam fejs profil jos od 2005 a pre toga sam imao na majspejs a imao sam profile i raznoraznim sajtovima za upoznavanje. U americi preko 80% veza se danas ostvari iskljucivo preko internet upoznavanja. I situacije je bukvbalno ista i tad kad sam bio 14 godina mladji a i sad znaci u dlaku ista. Video sam se do sad tako pa preko 600 devojaka i sve isto. U redu da sam neki ruzan bas bas bas ne bi me cudilo ali sam ja apsolutno prosecnog izgleda sto se tice crta lica a ostalo visine sam 168cm, nisam debeo vec vise mrsav. Do duse pre 15 godina nisam imao toliko novca sad imam puno novca daleko daleko iznad proseka cak i za evropske standarde ali situacija ista. Do duse da sam tad imao ovoliko para garant bi se ozenio jer tad su zenama pare mnogo znacile danas zenama daleko daleko daleko manje je bitan novac. nije da nije bitan ali u listi prioriteta je daleko na zacelju dok suvereno vlada i tad a i danas prioritet broj 1 a to je FIZICKI IZGLED.

Znači, čitam i ne verujem. Tvrdiš da si se sreo sa oko 600 devojaka, a da kad te vide nije im dobro, a nisi ni ružan, ni debeo, nego tek tako? Prijatelju, veruj mi, u tebi je problem. I to, očigledno, ne samo u tom tvom ženomrzačkom stavu, već još nešto mnogo dublje, a nije samo visina od 168.

Znači, čitam i ne verujem. Tvrdiš da si se sreo sa oko 600 devojaka, a da kad te vide nije im dobro, a nisi ni ružan, ni debeo, nego tek tako? Prijatelju, veruj mi, u tebi je problem. I to, očigledno, ne samo u tom tvom ženomrzačkom stavu, već još nešto mnogo dublje, a nije samo visina od 168.

Proglasiti nekoga zenomrscem je nekorektno, jer bi onda morala za skoro svaku zenu da kazes da mrzi muskarce., a ni jedno nije tacno.
Najtacnije je da se zene mnogo vise mrze medjusobom, pa odatle nastaje misljenje nekih manjevise muskaraca.

Poslednja izmena:
Kada se zbog nekoga promenis na bolje, kada ti nije problem da ostavis cigarete
ili da propusis iako nikad nisi pusio, kada zaboravis prijatelje, rodjake i sport ili kupovinu.
Kada ti nije daleko drugi kontinent ili ti nije problem da predjes reku hodajuci po vodi.:)

Ko je to zaboravio, meri svaku promenu i svaki ustupak koji je uradio, bitno mu je koliko je potrosio ili koliko je cekao na cosku.
Ocajnici ne mogu da vole i plase se svega sto lici na ljubav.

Back