InternetExplorer
Domaćin
- Poruka
- 3.623
I u kuci, i u kolima, i dok spavas, kad seres. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha ,evo ostajem kod kuce ,ne mrdam nigde,sav se tresem od kurtone.#Ostanite kući
#Nosite maske
Te kratkotrajne maske nicemu ne sluze ,neko puni dzepove dok ih narod kupuje ...ja imam samo jednu pamucnu i operem i nosim samo bas negde gde mora kada se ulazi.i izbacuju te ako ne nosis masku iako su isti ti rekli da je navodni virus mnogo manji od rupa na masci
Sto nicemu ne sluze?Te kratkotrajne maske nicemu ne sluze ,neko puni dzepove dok ih narod kupuje ...ja imam samo jednu pamucnu i operem i nosim samo bas negde gde mora kada se ulazi.
Inace vidim da kod mene u jednoj apoteci kostaju 37 dinara ,nijednu tu kratkotrajnu nisam kupio niti cu,ocito je da ljudi imaju kes za bacanje .
On je naucnik, bavi se virusima, zna da nicemu ne sluze, valjda se zato i zovu hirurshke.Sto nicemu ne sluze?
poznajemStalno slušamo neke cifre i statistiku o broju bolesnih,umrlih,na respiratoru i slično.
Ne možemo ih provjeriti ,ni znati da li su tačne.Ima li ko informacija "iz prve ruke" ?
U ovom drugom talasu, iliti drugom piku prvog talasa znam mnogo više ljudi. Danas sam čula i da je majka komšinice umrla i to vrlo brzo, za par dana. Od kašljucanja do limenog sanduka. Inače vitalna, jaka žena. Ne znam kakvog je zdravlja bila.Znam neke koji su navodno imali nije problem u tome da li postoje ljudi kojima je utvrdjena ta dijagnoza nego da li stvarno postoji virus ili je nesto drugo
problem je sto sve zivo klasifikuju tako a to nema veze s mozgomU ovom drugom talasu, iliti drugom piku prvog talasa znam mnogo više ljudi. Danas sam čula i da je majka komšinice umrla i to vrlo brzo, za par dana. Od kašljucanja do limenog sanduka. Inače vitalna, jaka žena. Ne znam kakvog je zdravlja bila.
Informacije dobijam od žmuove familije u kojoj ima puno lekara i poklapaji se zvaničnim na nivou moje provincije. To je to. Velik broj zaraženih, ne testiraju sve, ne stižu, kasne rezultati, negde savetuju i da se odradi običan laboratorijski test iz krvi, navodno se i tu nešto vidi.
Nepredvidivo je, to je problem, negde sve prođe super i brzo, negde dođe do komplikacija.
Nije, zato je BIRN i digao ovu frku. Kod nas ti kriterijumi ko je umro od korone ne sa koronom nisu očigledno mnogo oštri kao u Belgiji npr.problem je sto sve zivo klasifikuju tako a to nema veze s mozgom
u celom svetu ti se vodi ista prica jer je ovo zavera na globalnom nivouNije, zato je BIRN i digao ovu frku. Kod nas ti kriterijumi ko je umro od korone ne sa koronom nisu očigledno mnogo oštri kao u Belgiji npr.
Toga nema čak ni u naučnofantastičnim filmovima. A ima invazija vanzemaljaca, zombija i drugih onostranih bića.u celom svetu ti se vodi ista prica jer je ovo zavera na globalnom nivou
?Toga nema čak ni u naučnofantastičnim filmovima. A ima invazija vanzemaljaca, zombija i drugih onostranih bića.
O jebla te vise zavera. Dosadan si.u celom svetu ti se vodi ista prica jer je ovo zavera na globalnom nivou
I ti si dosadan.Ovde je reč o superbakteriji koja ubija ljude.
Ovde je reč o superbakteriji koja ubija ljude.
Bakterija koja je bila u Srbiji 2013 NDM-1 koja izaziva pneumoniju i koja je ubila 2miliona ljudi u svetu 2013godine a u Srbiji 800ljudi.Ma kakva bakterija. Virus je u pitanju. Kuga je bila bakterija.
Covid-19 nije bakterija.
Dosadan si.Spekatukalarno svetsko namestanje i manipalacije nad ljudima od strane vladara sveta...svaka drzava je duzna ispostovati sve sto joj se kaze a samim tim se i izivljavati nad neduznim stnovnistvom sve dok im vladari ispod italijnskih podruma ne kazu da je dosta.
Spekatukalarno svetsko namestanje i manipalacije nad ljudima od strane vladara sveta...svaka drzava je duzna ispostovati sve sto joj se kaze a samim tim se i izivljavati nad neduznim stnovnistvom sve dok im vladari ispod italijnskih podruma ne kazu da je dosta.