Poznajete li licno nekoga ko je imao ili ima korona virus?

i izbacuju te ako ne nosis masku iako su isti ti rekli da je navodni virus mnogo manji od rupa na masci
Te kratkotrajne maske nicemu ne sluze ,neko puni dzepove dok ih narod kupuje ...ja imam samo jednu pamucnu i operem i nosim samo bas negde gde mora kada se ulazi.
Inace vidim da kod mene u jednoj apoteci kostaju 37 dinara ,nijednu tu kratkotrajnu nisam kupio niti cu,ocito je da ljudi imaju kes za bacanje .

Znam neke koji su navodno imali nije problem u tome da li postoje ljudi kojima je utvrdjena ta dijagnoza nego da li stvarno postoji virus ili je nesto drugo
U ovom drugom talasu, iliti drugom piku prvog talasa znam mnogo više ljudi. Danas sam čula i da je majka komšinice umrla i to vrlo brzo, za par dana. Od kašljucanja do limenog sanduka. Inače vitalna, jaka žena. Ne znam kakvog je zdravlja bila.
Informacije dobijam od žmuove familije u kojoj ima puno lekara i poklapaji se zvaničnim na nivou moje provincije. To je to. Velik broj zaraženih, ne testiraju sve, ne stižu, kasne rezultati, negde savetuju i da se odradi običan laboratorijski test iz krvi, navodno se i tu nešto vidi.
Nepredvidivo je, to je problem, negde sve prođe super i brzo, negde dođe do komplikacija.

U ovom drugom talasu, iliti drugom piku prvog talasa znam mnogo više ljudi. Danas sam čula i da je majka komšinice umrla i to vrlo brzo, za par dana. Od kašljucanja do limenog sanduka. Inače vitalna, jaka žena. Ne znam kakvog je zdravlja bila.
Informacije dobijam od žmuove familije u kojoj ima puno lekara i poklapaji se zvaničnim na nivou moje provincije. To je to. Velik broj zaraženih, ne testiraju sve, ne stižu, kasne rezultati, negde savetuju i da se odradi običan laboratorijski test iz krvi, navodno se i tu nešto vidi.
Nepredvidivo je, to je problem, negde sve prođe super i brzo, negde dođe do komplikacija.
problem je sto sve zivo klasifikuju tako a to nema veze s mozgom

Covid-19 nije bakterija.

Evo šta kaže Ana Gligić eskpert virusologije koja je trebala da bude šef kriznog štaba umesto Dr Kona:

Naši mikrobilozi su pronašli promene na genomu SARS-COV-2 ali ne znaju kolika ta promena može imati uticaja na kliničku sliku.Takođe kaže da ima u cirkulaciji i adenovirusi(razni),virus zapodnog nila,i drugi coroni virusi(koji su respiratorni).

Ono što je važno a to je da ima vrlo aktivnih žarišta (virusa zapadnog nila) koji je takođe može da ubije čoveka

Na pitanje da li će UV index uticati na SARS-COV-2,Ana Gligić je rekla:Temperatura nije toliko važna za suzbijanje virusa nego UV zrak koji mora da bude višji od 6.

Takođe je rekla
da je stanje kritično zbog izbora,utakmica,tenisa ali veruje da ćemo pobediti virus.

Pre nedelju dana morao sam na infektivno zbog razloga koji nije korona. Ono što sam tamo video je užas, preko 30 ljudi čeka pregled u kovid ambulanti i po više sati, hitne pomoći samo pristižu. U jednom momentu bilo je 3 vozila istovremeno, u jednom vozilu pacijent se guši, nemaju u boci kiseonika, traže hitno zbrinjavanje. Ljudi što čekaju u redu svi popizdeli zbog hitnih, koje stalno pristižu, red se ne pomera, "padobranci" sa svih strana upadaju preko reda, niko nikom ne veruje da mu je teško, svako na svakoga reži, užas. Posebna ambulanta za one koji nisu kovid pacijenti ne postoji, oni se pregledaju u hodniku, užas božji, prvi dan čekao sam 5 sati, primljen sam od strane specijaliste tek drugi dan posle čekanja od 4 sata zato što radi samo jedan infektolog, a kovid pacijente pregledaju lekari opšte prakse, koji su prethodno obučeni za taj posao.
Ne znam šta više da napišem, brat od moje prijateljice umro pre nedelju dana, prijatelj mi se zarazio, bio nekoliko dana kod kuće na lečenju, kao lakši slučaj, juče čujem da je u bolnici, mnogo mu se pogoršalo stanje. Moja poruka je "LJUDI, ČUVAJTE SE" jer kada se zarazite biće to stvarno i tada sigurno prestaje teorija zavere.

Spekatukalarno svetsko namestanje i manipalacije nad ljudima od strane vladara sveta...svaka drzava je duzna ispostovati sve sto joj se kaze a samim tim se i izivljavati nad neduznim stnovnistvom sve dok im vladari ispod italijnskih podruma ne kazu da je dosta.

Zamolila bih te da batalis ova besmislena pisanja i da pre pisanja pogledas naslov teme.
Da li ti poznajes nekoga ko se razboleo?

Back