Poznajete li licno nekoga ko je imao ili ima korona virus?

Znam kakvo je stanje u bolnicama, znam šta se radi u bolnicama.

Bio sam u bolnici ali ne zbog korone a znam i ono što ti misliš da znaš jer si negde pročitao u novinama i odmah da ti kažem to što si pročitao nije baš tako.

Mi znamo samo sa slika ( tv, novine) koja je katastrofa momentalno u bolnicama i nadamo se da necemo imati
prilike da i sami budemo u tim situacijama.
Uostalom, zar onaj covek na protestu nije postavio protokol o smrti svoga oca iz koga smo
videli da je covek pusten da umre jer nije bilo slobodnog respiratora.

Ja i dalje ne poznajem nikoga ni koje imao taj virus ,ni ko ga ima sada .
Znam samo da politicari te belosvetske fukare koriste ovu situaciju da drze ljude pod kontrolom i znam da se medicinske sestre strecaju kad vidis da ulazis u Dom zdravlja i odmah te prskaju nekim hemikalijama i mere temperaturu :cepanje:

Polako, upoznaces, trajace ovo jos jako, jako dugo.

Znam samo da politicari te belosvetske fukare koriste ovu situaciju da drze ljude pod kontrolom i znam da se medicinske sestre strecaju kad vidis da ulazis u Dom zdravlja i odmah te prskaju nekim hemikalijama i mere temperaturu :cepanje:
i izbacuju te ako ne nosis masku iako su isti ti rekli da je navodni virus mnogo manji od rupa na masci

I ti isto mozes da ides na teorije zavera. Sta radis ovde ?

Ja znam lično kakvo je stanje u bolnicima u NS znači bez novina što bi se reklo samo live.
Ja bih tebe sada stvarno zamolila da prestanes sa ovim pricama koje ti bolje znas od zvanicnih institucija.
To ovde nije dozvoljeno i zaista te sada poslednji put opominjem da nam ne objasnjavas kako tvoja mama
ima prijatelje i prijateljice koje njoj pricaju kako je i sta je.

Znam i da pale rotaciju i zvučnu signalizaciju kada situacija ne nalaže paljenje rotacije sa zvukom.

Da, to rade, ali posto te mrzi ili ne znas da koristis medije onda i ne razumes zasto to rade.
Rade zbog idiota koji ne veruju da virus postoji i da se umire od njega i onda je ovo neki nacin
da upozore ljude da stvarno ima bolesnih ljudi koji su u jako teskom stanju.

Mediji znamo da lazu kad zinu, pa ce posebno ovakve bojazljive teme iskoristiti za manipulaciju
Mediji lazu. Ali uvek lazu po naredbi. U neciju korist. Pre ce biti da lazu da je ovako mali broj umrlih. Ali posto ne mozemo znati i mozemo samo teoretisati, imamo teorije zavera. Dosadni ste vise, svuda brcate svoje prljave prste.

Mediji lazu. Ali uvek lazu po naredbi. U neciju korist. Pre ce biti da lazu da je ovako mali broj umrlih. Ali posto ne mozemo znati i mozemo samo teoretisati, imamo teorije zavera. Dosadni ste vise, svuda brcate svoje prljave prste.
Ja ovde ne vidim nikakvu teoriju zavera,zivot nam je raspad samo su neki navikli ne znaju za bolje ,pa kao aj se napravimo pametni iznad toga,damo sebi i zivotu na znacaju

Back