Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.918
Ok je nema veze.Vidi, nije OK da coveka marshiras odavde, on ne siri nikakve teorije zavera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok je nema veze.Vidi, nije OK da coveka marshiras odavde, on ne siri nikakve teorije zavera.
Rekao je da se slaze. A sa cim se slaze?Vidi, nije OK da coveka marshiras odavde, on ne siri nikakve teorije zavera.
Jel ti se razboleo neko blizak? Jel ti umro neko blizak? Jesi li sam bio u toj bolnici gde vise nema dovoljno ni lekara ni sestara ni kreveta?Znam I ja neke koji su bili Kovid pozitivni
Znam kakvo je stanje u bolnicama, znam šta se radi u bolnicama.
Bio sam u bolnici ali ne zbog korone a znam i ono što ti misliš da znaš jer si negde pročitao u novinama i odmah da ti kažem to što si pročitao nije baš tako.
Ja i dalje ne poznajem nikoga ni koje imao taj virus ,ni ko ga ima sada .
Znam samo da politicari te belosvetske fukare koriste ovu situaciju da drze ljude pod kontrolom i znam da se medicinske sestre strecaju kad vidis da ulazis u Dom zdravlja i odmah te prskaju nekim hemikalijama i mere temperaturu![]()
Trajace ,dok ne pokusaju da nas sve spricaju a onda ce im doci kraj.Polako, upoznaces, trajace ovo jos jako, jako dugo.
i izbacuju te ako ne nosis masku iako su isti ti rekli da je navodni virus mnogo manji od rupa na masciJa i dalje ne poznajem nikoga ni koje imao taj virus ,ni ko ga ima sada .
Znam samo da politicari te belosvetske fukare koriste ovu situaciju da drze ljude pod kontrolom i znam da se medicinske sestre strecaju kad vidis da ulazis u Dom zdravlja i odmah te prskaju nekim hemikalijama i mere temperaturu![]()
pa ljudi narucili rostilj ne valja da se oladi mora rotacijaZnam i da pale rotaciju i zvučnu signalizaciju kada situacija ne nalaže paljenje rotacije sa zvukom.
I ti isto mozes da ides na teorije zavera. Sta radis ovde ?Ja i dalje ne poznajem nikoga ni koje imao taj virus ,ni ko ga ima sada .
Ja bih tebe sada stvarno zamolila da prestanes sa ovim pricama koje ti bolje znas od zvanicnih institucija.Ja znam lično kakvo je stanje u bolnicima u NS znači bez novina što bi se reklo samo live.
Znam i da pale rotaciju i zvučnu signalizaciju kada situacija ne nalaže paljenje rotacije sa zvukom.
Na žalost hoće.Mediji znamo da lazu kad zinu, pa ce posebno ovakve bojazljive teme iskoristiti za manipulaciju
Mediji lazu. Ali uvek lazu po naredbi. U neciju korist. Pre ce biti da lazu da je ovako mali broj umrlih. Ali posto ne mozemo znati i mozemo samo teoretisati, imamo teorije zavera. Dosadni ste vise, svuda brcate svoje prljave prste.Mediji znamo da lazu kad zinu, pa ce posebno ovakve bojazljive teme iskoristiti za manipulaciju
Ja ovde ne vidim nikakvu teoriju zavera,zivot nam je raspad samo su neki navikli ne znaju za bolje ,pa kao aj se napravimo pametni iznad toga,damo sebi i zivotu na znacajuMediji lazu. Ali uvek lazu po naredbi. U neciju korist. Pre ce biti da lazu da je ovako mali broj umrlih. Ali posto ne mozemo znati i mozemo samo teoretisati, imamo teorije zavera. Dosadni ste vise, svuda brcate svoje prljave prste.
Da da naravno.Ja ovde ne vidim nikakvu teoriju zavera,zivot nam je raspad samo su neki navikli ne znaju za bolje ,pa kao aj se napravimo pametni iznad toga,damo sebi i zivotu na znacaju