Poznajete li licno nekoga ko je imao ili ima korona virus?

Uradi test, verovatno jeste i ti i deca samo niste imali simptome. Znam vise ljudi koji nisu imali simptome a imali koronu i nisu imali pojma nego oni koji su ih imali.
Kako je to moguce uopste? Mislim to je kao da kazu vasa telesna temperatura je okej al verovatno imate temperaturu, ako imas simptome moze da se sumnja da si bolestan ovako nema svrhe posto su na tim testovima na koronu bili navodno pozitivni papaja i koza ko zna sta se sve trpa u to samo da bi prikazali da ima sto vise obolelih

Kako je to moguce uopste? Mislim to je kao da kazu vasa telesna temperatura je okej al verovatno imate temperaturu, ako imas simptome moze da se sumnja da si bolestan ovako nema svrhe posto su na tim testovima na koronu bili navodno pozitivni papaja i koza ko zna sta se sve trpa u to samo da bi prikazali da ima sto vise obolelih
Jeste PCR test je toliko pouzdan da je i biljka pozitivna na virus.

Prije nekoliko godina sam imala teski grip,zajedno sa majkom.Lezale smo u kuci pod visokom temperaturom koja se nicim nije mogla oboriti,jedva smo imale snage do wc otici,a kamoli doktora.Samo lezis,gledas u plafon,ne jedes nista,a temperatura ne spada.Negdje sedmi,osmi dan smognemo snage otici do ljekara...i tamo nam kaze jos tri dana lezite i proci ce.I tako je i bilo.
Deseti dan prodje temperatura,vrati se apetit,jos koji mjesec je trebalo da se organizam potpuno oporavi.Znaci,sve je zavisilo samo od vlastitog imuniteta.
Ali nismo se bojali u smislu sta ce biti,kao sto bi se bojali sad od ove korone,jer niko nije stvarao dramu.Lezi dvije nedelje,cuti,pij lijekove i cekaj da prodje.A ljudi su i od gripa umirali.
I iako je bila sezona gripa i cekaonice pune nolesnih,niko nije nosio masku,nista se nije dezinfikovalo,a ne vjerujem ni da je vecina primila vakcinu.
Razlika je između sezonskog gripa i covid 19 jeste velika.Covid 19 može da ubije i mladju jedinku čak i bez ikakvih komorbiteta.Sezonski grip je ipak životna opasnost samo po jedinke koje već imaju ozbiljan zdravstveni problem ili su veoma stare.

Razlika je između sezonskog gripa i covid 19 jeste velika.Covid 19 može da ubije i mladju jedinku čak i bez ikakvih komorbiteta.Sezonski grip je ipak životna opasnost samo po jedinke koje već imaju ozbiljan zdravstveni problem ili su veoma stare.
A najopasniji je vazduh zagađeniji nego u Pekingu.

Најчешћи симптоми:
температура
сув кашаљ
умор

Мање чести симптоми:
бол
упаљено грло
пролив (дијареја)
упала рожњаче
главобоља
губитак чула укуса или чула мириса
осип или промена боје прстију на рукама и ногама