Poznajete li licno nekoga ko je imao ili ima korona virus?

Woooow. Kakva tema.

Kao tinejdžerka odlikaš davno, volela sam da pratim svaki dan novine u Večernjim novostima o biološkom oružju - virusu. Još se sećam svega kako su ti naučnici u to vreme stari ljudi, lepo su predvideli da postoji takvo oružje nedefinisanom u dalekoj budućnosti kao što je sada, kako mogu zavladati svet i dominirati ga neko vreme. Čudo. Kao da su unapred vidoviti ili genijalno genijalci ili su prošli kroz vremeplov. Sada proživljavam kroz šta su sve oni opisali. Ali svet mora da preživi. I biće.

Izgleda sam fasovao koronu. Čitav dan subota Ok. Došao kući oko 22h malaksalost i temperatura oko 37C. Negdje oko pola 1 temperatura 38,5 C.
U ponedjeljak otišao u kovid ambulantu gdje su mi preporučeni 1 vrsta antibiotika,D vitamin,Cink,C vitamin. Pijući C vitamin sa čajem kamilica nana dobio sam proliv ili mi je proliv od kovida. U početku suv kašalj,da bi sutradan počeo šlajm izbacivati. Pomalo probada u prsima. Strah me da mi kovid ne ubije roditelje.

Izgleda sam fasovao koronu. Čitav dan subota Ok. Došao kući oko 22h malaksalost i temperatura oko 37C. Negdje oko pola 1 temperatura 38,5 C.
U ponedjeljak otišao u kovid ambulantu gdje su mi preporučeni 1 vrsta antibiotika,D vitamin,Cink,C vitamin. Pijući C vitamin sa čajem kamilica nana dobio sam proliv ili mi je proliv od kovida. U početku suv kašalj,da bi sutradan počeo šlajm izbacivati. Pomalo probada u prsima. Strah me da mi kovid ne ubije roditelje.
Bez panike i straha.

Back