Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.245
Antipiretik, antibakterijske lekove, antibiotici,antikoagulante to su lekovi koji se daju covid pacijentima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bice sve OK, trajace taj oporavak nekoliko messeci, ne brini nista.Moj suprug. Lezao u KBC Dragisa Misovic.
Tri dana temperature kod kuce, glavobolja malaksalost. A kad se razboleo, zezao se, kao nije mi nista.
Lezao je 14 dana pa 14 dana kucne izolacije
Sad ne moze 100 m da prepesaci.
Troje ljudi iz njegove firme se zarazilo. Na zalost, jedan je umro.
Ali nije siguran gde se zarazio
Koliko ja kao laik znam o medicini treba da imaš od 80 do 300 jedinica da bi imunitet bio jak.Mislis da sam se sa tim rodila ili mogu da pojacam odnosno popravim. A sta za decu? Nesto su i od supeuga nasledili?
sta ako virus mutira?Koliko ja kao laik znam o medicini treba da imaš od 80 do 300 jedinica da bi imunitet bio jak.
Ako imaš 80 jedinica D3 vitamina nema veze da li je mutirao virus.sta ako virus mutira?
dzabe vakcine?
naravno da ima!Ako imaš 80 jedinica D3 vitamina nema veze da li je mutirao virus.
, daleko ces doguratiNije to Kon.naravno da ima!
samo ti slusaj Kona, daleko ces dogurati
Mislis da sam se sa tim rodila ili mogu da pojacam odnosno popravim. A sta za decu? Nesto su i od supeuga nasledili?
Zašto?Ma ne uzimaj za ozbiljno njegovo pisanje ovde.
Ima zaista po belom svetu milion slucajeva gde se samo jedan ( otac majka)
u porodici zarazio, a ostali, supruznik, deca, i po tri puta su negativni.
Na žalost to niko ne može da proveri u stanovništvu nepoverenje se stvorilo 6marta.Stalno slušamo neke cifre i statistiku o broju bolesnih,umrlih,na respiratoru i slično.
Ne možemo ih provjeriti ,ni znati da li su tačne.Ima li ko informacija "iz prve ruke" ?
aaaaaaaaaaaaa sada razumem hvala sto si me prosvetlioNije to Kon.
Mi u nama i na nama imamo 15000 mikroorganizama u svetu ima milione milione mikroorganizama od kojih je svaki milloniti opasan. Kada čovek ima od 80 do 300 jedinica D3 vitamina on je zaštićen od bilo kog mikroorganizma. Doktor medicine Milorad Stefanović.

Ako imaš 80 jedinica D3 vitamina nema veze da li je mutirao virus.
aaaaaaaaaaaaa sada razumem hvala sto si me prosvetlio
znaci, Kon govori kroz milion mikroorganizama?
Boze, svaka mu cast...![]()

Poznajem ljude koji su imali koronu ali su krili dok nije izaslo u javnostStalno slušamo neke cifre i statistiku o broju bolesnih,umrlih,na respiratoru i slično.
Ne možemo ih provjeriti ,ni znati da li su tačne.Ima li ko informacija "iz prve ruke" ?
Uradi test, verovatno jeste i ti i deca samo niste imali simptome. Znam vise ljudi koji nisu imali simptome a imali koronu i nisu imali pojma nego oni koji su ih imali.Sva sreca pa u Dragisi Misovic daju antitela, i sto ima dovoljno anesteziologa. Sestre su divne, uvek uzmu paket pa odnesu familiji.
Jedino sto mislim da se malo psihicki promenio. Nervozniji je nego pre, i sad ima nekih sto novih ideja.
Spavali smo u istom krevetu, meni nije jasno kako se ni ja ni deca nismo zarazili. Prvih par dana se normalno ponasao, posle se malo izolovao pre nego sto je otisao u bolnicu
Sva sreca pa u Dragisi Misovic daju antitela, i sto ima dovoljno anesteziologa. Sestre su divne, uvek uzmu paket pa odnesu familiji.
Jedino sto mislim da se malo psihicki promenio. Nervozniji je nego pre, i sad ima nekih sto novih ideja.
Spavali smo u istom krevetu, meni nije jasno kako se ni ja ni deca nismo zarazili. Prvih par dana se normalno ponasao, posle se malo izolovao pre nego sto je otisao u bolnicu