Poznajete li licno nekoga ko je imao ili ima korona virus?

Moj suprug. Lezao u KBC Dragisa Misovic.
Tri dana temperature kod kuce, glavobolja malaksalost. A kad se razboleo, zezao se, kao nije mi nista.
Lezao je 14 dana pa 14 dana kucne izolacije
Sad ne moze 100 m da prepesaci.
Troje ljudi iz njegove firme se zarazilo. Na zalost, jedan je umro.
Ali nije siguran gde se zarazio
Ma bice sve OK, trajace taj oporavak nekoliko messeci, ne brini nista.

Sva sreca pa u Dragisi Misovic daju antitela, i sto ima dovoljno anesteziologa. Sestre su divne, uvek uzmu paket pa odnesu familiji.
Jedino sto mislim da se malo psihicki promenio. Nervozniji je nego pre, i sad ima nekih sto novih ideja.
Spavali smo u istom krevetu, meni nije jasno kako se ni ja ni deca nismo zarazili. Prvih par dana se normalno ponasao, posle se malo izolovao pre nego sto je otisao u bolnicu

naravno da ima!
samo ti slusaj Kona :mrgreen: , daleko ces dogurati
Nije to Kon.

Mi u nama i na nama imamo 15000 mikroorganizama u svetu ima milione milione mikroorganizama od kojih je svaki milloniti opasan. Kada čovek ima od 80 do 300 jedinica D3 vitamina on je zaštićen od bilo kog mikroorganizma. Doktor medicine Milorad Stefanović.

Nije to Kon.

Mi u nama i na nama imamo 15000 mikroorganizama u svetu ima milione milione mikroorganizama od kojih je svaki milloniti opasan. Kada čovek ima od 80 do 300 jedinica D3 vitamina on je zaštićen od bilo kog mikroorganizma. Doktor medicine Milorad Stefanović.
aaaaaaaaaaaaa sada razumem hvala sto si me prosvetlio :)
znaci, Kon govori kroz milion mikroorganizama?
Boze, svaka mu cast... :dash:

Sva sreca pa u Dragisi Misovic daju antitela, i sto ima dovoljno anesteziologa. Sestre su divne, uvek uzmu paket pa odnesu familiji.
Jedino sto mislim da se malo psihicki promenio. Nervozniji je nego pre, i sad ima nekih sto novih ideja.
Spavali smo u istom krevetu, meni nije jasno kako se ni ja ni deca nismo zarazili. Prvih par dana se normalno ponasao, posle se malo izolovao pre nego sto je otisao u bolnicu
Uradi test, verovatno jeste i ti i deca samo niste imali simptome. Znam vise ljudi koji nisu imali simptome a imali koronu i nisu imali pojma nego oni koji su ih imali.

Ma cuti i plivaj, nije vam nista i zavrsena prica.
Nego, kakva to antitela daju?

Ne poznajem nikoga ,samo sam cuo da jedna zena za koju nisu ni bili sigurni da li ima ili nema tu famoznu kuronu,prikljucili na respiratoru ,zena se jedva izvukla.
Takvi debili ce nekoga da lece.
Kakav ministar takvi i doktori ,ne bi me uopste cudilo da usmrcuju svoje pacijente pa posle primaju pare za to i proglasavaju da je neko umro od korone.
Zdravog coveka ako prikljuce na respiratoru ,ima samo 25 % sansi da prezivi.

Back