- Poruka
- 267
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu samo ja da primim kod mene kuci neke fuksice sto su nalozene ovde .... a da se cepim nekom to nikada u zivotu nisam radio , a ti pederu ruzni nemoj da dolazis na ovakvu temu kad si SIPTAR!!! ....Kosovo je nase i ostace , i nemojte da me ispravljate u gramatici , sta vas bole ***** ...

...jbgVidi se ko je ovde neodrastao, jedino što znaš je da vređaš, ko dete od 5 godina. Ti možeš da se čepiš i Solani i Čehuu i Bušu i Karli i Renu i ostaloj gamadi, ali ja na kosovu imam rodbine koliko hoćeš i vrlo me pogađa kad se neko tako preserava. Tamo je sve moje, a i tvoje, ako uopšte zaslužuješ da pripadaš kulturi i istoriji koja možda nije bog zna kakva ali je naša. Ja ne želim da se moji najbliži zlopate, a ovi malo pre navedeni majmuni mogu samo da mi se sagnu. Ako dođe do rata ja ću prvi da odem dole samo ako me prime. Je.bala vas evropa, ona nas je do ovde i dovela (delimično), kako bih voleo da neko od vas koje za kosovo boli **** živi dole, pa da vidite kako nebiste dali da vas proglase nezavisnim. Nisi u životu bila tamo, a tu izvodiš nešto. Da nećeš možda da budeš komesar za proširenje? Neću da se svađam sa vama zbog politike, to uvek dovodi do mržnje. Što se tiče mog komentara, on je postavljen čisto iz zajebancije da ne bih raspravljao sa vama o politici, nije mi jasno što me vređaš, a ništa ti nisam rekao?
sta kontaktiras ih svaki dan ne bi li se smilovali da te malo prime nazad?![]()

dale, slazem se
a sto se nikolje tice, imam osecaj da je u pitanju klinac koji je samo zeleo da otvori neku temu, pa mu je ovo prvo palo na pamet...
NIKOLJA naravno ,imam da pozovem celo moje odelenje kad to bude bilo....vazno nam je Kosovo naravno.....
sta je bre bilo majmuni? Sta hocete da nam uzmu sve nase ovi ****** iz evrope ...Da sam malo stariji isao bih da ratujem dole mamu im ***** da pokoljemo one siptare. Ko nije SRBIN ne treba da se mesa oko kosova!!!!
Ma nema nishta od toga...
Isho bi ja i sve to...
Koj crni rat, kakva mobilizacija...
Kosovo nije nashe josh od 99...
P.P.S. 19. SVI NA ULICE
iskreno zgrozen svim tim, ja i moj bunt smo drim tim i veci sam patriota iako po mitingu ne zvizdim...

Pa.... Cini mi se da je moj komentar vrlo jasan. I za ljude koji imaju 40 godina a razmisljaju na nacin na koji ti razmisljas, ja bih rekla da su nedorasle budale! Kapiram da imas rodbinu dole, ali yebiga, i mi smo krivi sto je do ovoga doslo.... I vidis, ne bih puno o politici, ali vrlo je lako podeliti Kosovo... Gde su Srbi u vecini-to da ostane Srbima, a gde su Albanci-to nek se odvoji. Ajde razmisli malo, ako Kosovo ostane deo Srbije, i Albanci nastave da imaju onoliki natalitet, za 5 godina bi mogli da dobiju apsolutnu vecinsku vlast... A to nikome ne odgovara!
I jos nesto, meni je, da se ne lazemo, bolje da mogu da otputujem slobodno negde u Evropu i da mi ne treba yebena viza ili tako nesto, nego da se "dicim" time sto je Kosovo ostalo u Srbiji! Ponavljam, zao mi je svih ljudi koji su dole, ali yebiga... Bolje to nego da za 5 godina imamo jos jednu veliku Albansku drzavu u Evropi...
19. slavim slavu i yebe mi se da izlazim na ulice uzalud...a i javili su da ce biti hladno vreme
Pa direkt sa slave napolje, taman ponesi rakiju da se ugrejemo!