Poziv

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu samo ja da primim kod mene kuci neke fuksice sto su nalozene ovde .... a da se cepim nekom to nikada u zivotu nisam radio , a ti pederu ruzni nemoj da dolazis na ovakvu temu kad si SIPTAR!!! ....Kosovo je nase i ostace , i nemojte da me ispravljate u gramatici , sta vas bole ***** ...

Evo da odgovorim tebi i jos par ljudi ja sam Polu Eskim Polu Mongol po ubedjenju :lol::lol::lol::lol:...jbg

Za tebe sam model... sto se tice gramatike srbi bi trebali znati sopstveni jezik a ti nesto ne pokazujes koliko si srbin kad ne znas ni da pises na srpskom :wink::wink:

e ljudi znate sta je moj ortak uradio jbt za pasos i ta sranja..???
covek uzeo rumunski pasos kao i njegovi roditelji jbt i sad moze da putuje bez ikakvih viza i sranja...

ne znas gramatiku ni motiku, sad modernica vodi puk, samo laganica godi mu, a godinama muda u procepu...
iskreno zgrozen svim tim, ja i moj bunt smo drim tim i veci sam patriota iako po mitingu ne zvizdim...

Vidi se ko je ovde neodrastao, jedino što znaš je da vređaš, ko dete od 5 godina. Ti možeš da se čepiš i Solani i Čehuu i Bušu i Karli i Renu i ostaloj gamadi, ali ja na kosovu imam rodbine koliko hoćeš i vrlo me pogađa kad se neko tako preserava. Tamo je sve moje, a i tvoje, ako uopšte zaslužuješ da pripadaš kulturi i istoriji koja možda nije bog zna kakva ali je naša. Ja ne želim da se moji najbliži zlopate, a ovi malo pre navedeni majmuni mogu samo da mi se sagnu. Ako dođe do rata ja ću prvi da odem dole samo ako me prime. Je.bala vas evropa, ona nas je do ovde i dovela (delimično), kako bih voleo da neko od vas koje za kosovo boli **** živi dole, pa da vidite kako nebiste dali da vas proglase nezavisnim. Nisi u životu bila tamo, a tu izvodiš nešto. Da nećeš možda da budeš komesar za proširenje? Neću da se svađam sa vama zbog politike, to uvek dovodi do mržnje. Što se tiče mog komentara, on je postavljen čisto iz zajebancije da ne bih raspravljao sa vama o politici, nije mi jasno što me vređaš, a ništa ti nisam rekao?

Moj cale je iz Prishtine, jest da je dosho 'vamo davno...
Moj deda je doshao odande '99...
I zato onaj ko nishta ne zna nishta bolje da ne sere na ovoj temi ...

dale, slazem se
a sto se nikolje tice, imam osecaj da je u pitanju klinac koji je samo zeleo da otvori neku temu, pa mu je ovo prvo palo na pamet...

Decko gresis u vezi mene, ja sam aktivista narodnog pokreta 1389, o tome znam daleko vise od tebe. Ovo sto sam postovao u temi skole, postovao sam da bi i mladi iz Srbije ucestvovali na tom skupu gde bi trebalo da se pojavi preko 100 000 ljudi. Inace imam dojavu da ce siptari proglasiti nezavisnost 19. decembra , na Svetog Nikolu. I dok ovde budu vladali neredi i haos siptarski separatisti ce preci Ibar i probati da napadnu Severnu Mitrovicu. Ovome je doprinela i Garda sv. Car Lazar koja je najavljivala navodno raketiranje Pristine ukoliko oni proglase nezavisnost, a ustvari su saka pijanih matoraca. U slucaju proglasenja nezavisnosti, ne morate ni da bojkotujete nastavu ali se barem pojavite na skupu, to je najmanje sto mozete da uradite.

P.S. Izvinite zbog latinice , na ovom kompu cirilice nema.
P.P.S. 19. SVI NA ULICE

Pa.... Cini mi se da je moj komentar vrlo jasan. I za ljude koji imaju 40 godina a razmisljaju na nacin na koji ti razmisljas, ja bih rekla da su nedorasle budale! Kapiram da imas rodbinu dole, ali yebiga, i mi smo krivi sto je do ovoga doslo.... I vidis, ne bih puno o politici, ali vrlo je lako podeliti Kosovo... Gde su Srbi u vecini-to da ostane Srbima, a gde su Albanci-to nek se odvoji. Ajde razmisli malo, ako Kosovo ostane deo Srbije, i Albanci nastave da imaju onoliki natalitet, za 5 godina bi mogli da dobiju apsolutnu vecinsku vlast... A to nikome ne odgovara!
I jos nesto, meni je, da se ne lazemo, bolje da mogu da otputujem slobodno negde u Evropu i da mi ne treba yebena viza ili tako nesto, nego da se "dicim" time sto je Kosovo ostalo u Srbiji! Ponavljam, zao mi je svih ljudi koji su dole, ali yebiga... Bolje to nego da za 5 godina imamo jos jednu veliku Albansku drzavu u Evropi...

Da neces mozda da zaplaces? :roll: J**** te Evropska unija i ceo svet. Ako ti ne postujes zrtve nasih predaka i bitnije ti jo da putujes po Evropi nego to onda nemam reci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back