Poziv

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije bash sve tako jednostavno.
Naime, ukoliko Srbiji bude narushen suverenitet i teritorijalni integritet........

Koji je ovo put u poslednja tri dana da sam cula ili videla ove reci...? :razz::roll:

sta je bre bilo majmuni? Sta hocete da nam uzmu sve nase ovi ****** iz evrope ...Da sam malo stariji isao bih da ratujem dole mamu im ***** da pokoljemo one siptare. Ko nije SRBIN ne treba da se mesa oko kosova!!!!

Nedorasla napaljena budala... :roll:

Ma treba da nam dodje neki šovinista na vlast, pa da pošalje vojsku dole da im **** kevu svima, zajedno sa ******ma pederima da ih jebu u čmarinu šiptarsku.:lol:
I jos jedna nedorasla napaljena budala :roll:

I,zbog toga,moram jos jedno pljutz.

:D:lol:8-):-D

Marge ...najvaznije je da si ti najpametnija i da te bole ***** za sve srpsko je tako?
Ne znam sto se pojavljujes na ovoj temi kada te to ne zanima idi na neku gde se prica o knjigama da ces neki mozda pametan odgovor . I nemoj da prozivas , nerviram se...

Ako mislis na SPAM! - to se odnosilo na Gandalfa i tebe ;)...otisli ste daleko od teme...Gandalfova "mudrost" nema veze s temom :D
gandalfova mudrost (ali pravog gandalfa ;)) je neshto o chemu treba raspravljati na svakoj temi :D a tvoj post nas je sve odveo josh dalje iste :lol:
u spamu je lepota ovog podforuma 8-)

Marge ...najvaznije je da si ti najpametnija i da te bole ***** za sve srpsko je tako?
Ne znam sto se pojavljujes na ovoj temi kada te to ne zanima idi na neku gde se prica o knjigama da ces neki mozda pametan odgovor . I nemoj da prozivas , nerviram se...

Vrlo zanimljive konstatacije.... Vidis, moja je stvar za sta ce da me boli to od 5 slova umesto cega u tvom postu stoje zvezdice... I, o, da, ovakve teme me itekako zanimaju, volim da vidim sta ljudi mojih godina misle o onome sto se desava u ovoj nasoj zemlji!
Nego, imam ja jedno pitanjce za tebe... Kad si vec toliki Srbin, zasto ne umes pravilno da pises???
da ces neki mozda pametan odgovor
Znas, glagol DATI u futuru glasi DAĆEŠ, a ne DA ĆEŠ... :roll::roll::roll:

Koji je ovo put u poslednja tri dana da sam cula ili videla ove reci...? :razz::roll:

Nedorasla napaljena budala... :roll:

I jos jedna nedorasla napaljena budala :roll:

:D:lol:8-):-D

Vidi se ko je ovde neodrastao, jedino što znaš je da vređaš, ko dete od 5 godina. Ti možeš da se čepiš i Solani i Čehuu i Bušu i Karli i Renu i ostaloj gamadi, ali ja na kosovu imam rodbine koliko hoćeš i vrlo me pogađa kad se neko tako preserava. Tamo je sve moje, a i tvoje, ako uopšte zaslužuješ da pripadaš kulturi i istoriji koja možda nije bog zna kakva ali je naša. Ja ne želim da se moji najbliži zlopate, a ovi malo pre navedeni majmuni mogu samo da mi se sagnu. Ako dođe do rata ja ću prvi da odem dole samo ako me prime. Je.bala vas evropa, ona nas je do ovde i dovela (delimično), kako bih voleo da neko od vas koje za kosovo boli **** živi dole, pa da vidite kako nebiste dali da vas proglase nezavisnim. Nisi u životu bila tamo, a tu izvodiš nešto. Da nećeš možda da budeš komesar za proširenje? Neću da se svađam sa vama zbog politike, to uvek dovodi do mržnje. Što se tiče mog komentara, on je postavljen čisto iz zajebancije da ne bih raspravljao sa vama o politici, nije mi jasno što me vređaš, a ništa ti nisam rekao?

Vidi se ko je ovde neodrastao, jedino što znaš je da vređaš, ko dete od 5 godina. Ti možeš da se čepiš i Solani i Čehuu i Bušu i Karli i Renu i ostaloj gamadi, ali ja na kosovu imam rodbine koliko hoćeš i vrlo me pogađa kad se neko tako preserava. Tamo je sve moje, a i tvoje, ako uopšte zaslužuješ da pripadaš kulturi i istoriji koja možda nije bog zna kakva ali je naša. Ja ne želim da se moji najbliži zlopate, a ovi malo pre navedeni majmuni mogu samo da mi se sagnu. Ako dođe do rata ja ću prvi da odem dole samo ako me prime. Je.bala vas evropa, ona nas je do ovde i dovela (delimično), kako bih voleo da neko od vas koje za kosovo boli **** živi dole, pa da vidite kako nebiste dali da vas proglase nezavisnim. Nisi u životu bila tamo, a tu izvodiš nešto. Da nećeš možda da budeš komesar za proširenje? Neću da se svađam sa vama zbog politike, to uvek dovodi do mržnje. Što se tiče mog komentara, on je postavljen čisto iz zajebancije da ne bih raspravljao sa vama o politici, nije mi jasno što me vređaš, a ništa ti nisam rekao?

Decko, a kako nazivas sve ovo sto si gore napisao?

Pa.... Cini mi se da je moj komentar vrlo jasan. I za ljude koji imaju 40 godina a razmisljaju na nacin na koji ti razmisljas, ja bih rekla da su nedorasle budale! Kapiram da imas rodbinu dole, ali yebiga, i mi smo krivi sto je do ovoga doslo.... I vidis, ne bih puno o politici, ali vrlo je lako podeliti Kosovo... Gde su Srbi u vecini-to da ostane Srbima, a gde su Albanci-to nek se odvoji. Ajde razmisli malo, ako Kosovo ostane deo Srbije, i Albanci nastave da imaju onoliki natalitet, za 5 godina bi mogli da dobiju apsolutnu vecinsku vlast... A to nikome ne odgovara!
I jos nesto, meni je, da se ne lazemo, bolje da mogu da otputujem slobodno negde u Evropu i da mi ne treba yebena viza ili tako nesto, nego da se "dicim" time sto je Kosovo ostalo u Srbiji! Ponavljam, zao mi je svih ljudi koji su dole, ali yebiga... Bolje to nego da za 5 godina imamo jos jednu veliku Albansku drzavu u Evropi...

Pa.... Cini mi se da je moj komentar vrlo jasan. I za ljude koji imaju 40 godina a razmisljaju na nacin na koji ti razmisljas, ja bih rekla da su nedorasle budale! Kapiram da imas rodbinu dole, ali yebiga, i mi smo krivi sto je do ovoga doslo.... I vidis, ne bih puno o politici, ali vrlo je lako podeliti Kosovo... Gde su Srbi u vecini-to da ostane Srbima, a gde su Albanci-to nek se odvoji. Ajde razmisli malo, ako Kosovo ostane deo Srbije, i Albanci nastave da imaju onoliki natalitet, za 5 godina bi mogli da dobiju apsolutnu vecinsku vlast... A to nikome ne odgovara!
I jos nesto, meni je, da se ne lazemo, bolje da mogu da otputujem slobodno negde u Evropu i da mi ne treba yebena viza ili tako nesto, nego da se "dicim" time sto je Kosovo ostalo u Srbiji! Ponavljam, zao mi je svih ljudi koji su dole, ali yebiga... Bolje to nego da za 5 godina imamo jos jednu veliku Albansku drzavu u Evropi...

u pravu si dobrim delom, ali to je privremeno resenje, za 30 godina cemo imati slicnu situaciju. A sto se viza tiče, one su jedine zbog kojih želim u evropu, inače, kolko dobrih stvari donosi evropa, toliko donosi i loših.

pa to je ono sto vecina ljudi ne moze da shvati a ja se ne trudim da im objasnim da cemo imati vecinsku stranku u parlamentu sacinjenu od albanaca... da ce fakulteti u beogradu imati vise albanaca nego srba!! Ako se kosovo ne odcepi naravno...

@sriver, imas rodbinu dole? Aj onda lepo sad objasnis meni glupom u jednom postu gde ti sad zivis i odkud to da ne zivis dole?

Prodali ste bre kuce za paprenu lovu, kupili stanove i kuce po srbiji a sad bi ste da vam se te prodane kuce vrate tek tako...uz pomoc rusije... :roll: cast izuzecima...

Kosovo je noga koja treba da se amputira... prosto je trulo... :wink::wink:

Sto se tice toga da niko ne bi voleo vecinsko albansko stanovnistvo ne bih bio bas siguran u to ako pogledamo postupke srs-a, ds-a, dss-a i jos nekih pojedinaca!! :roll:

e ti si onda izuzetak...hiljade primeraka je ucinilo po navedenom od gore...

Izvini brate ali Srbija je za vreme cara Dusana bila mnogo veca...ne mozemo sad traziti da nam daju tu teritoriju...ili zamisli italijane da sad traze teritoriju rimskog carstva...

sta kontaktiras ih svaki dan ne bi li se smilovali da te malo prime nazad? :lol::lol:

Mogu samo ja da primim kod mene kuci neke fuksice sto su nalozene ovde .... a da se cepim nekom to nikada u zivotu nisam radio , a ti pederu ruzni nemoj da dolazis na ovakvu temu kad si SIPTAR!!! ....Kosovo je nase i ostace , i nemojte da me ispravljate u gramatici , sta vas bole ***** ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back